Τι άλλο θα δούμε! Ο Μπουτάρης πήγε να δώσει συνέντευξη σε… οίκο ανοχής! – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
boutaris1-630x400

Ο Γιάννης Μπουτάρης επισκέφθηκε οίκο ανοχής στη Θεσσαλονίκη για να δώσει μία διαφορετική συνέντευξη, στη διαδικτυακή εκπομπή «Ο,τι Thess» και τον δημοσιογράφο Θεολόγο Ηλιού.

Ο Γιάννης Μπουτάρης, μίλησε μεταξύ άλλων για την δική του πρώτη φορά μέσα σε οίκο ανοχής, ενώ, αποκάλυψε, πως σήμερα έχει σύντροφο και σχεδόν πάντα… χρησιμοποιεί φαρμακευτικά βοηθήματα για σεξουαλική διέγερση.

Επίσης, όπως είπε ο δήμαρχος, έχει κάνει βόλτα στα περισσότερα από αυτά τα «μαγαζιά» της περιοχής για να έχει προσωπική άποψη.

Υπενθυμίζεται, ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ήταν αυτός που «καθάρισε» την περιοχή της Αισώπου από τους οίκους ανοχής και τους μετέφερε στις οδούς Γεωργίου Ανδρέου και Νικηφόρου Ουρανού, δίνοντας στις εκδιδόμενες την απαιτούμενη άδεια.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ναι βέβαια καθάρισε την Αισώπου.Και έχει γεμίσει η Γιαννιτσών βουλγαρογύφτισες βρωμιάρες.

  2. τοσο ηλιθιοι ειναι οι θεσσαλονικεις που τον βγαζουν δημαρχο??δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε…αυτος ειναι μονιμα μεθυσμενος..στην συνεντευξη δεν μπορει να παρει να παρει τα ποδια του να περπατησει θελει και μπουρδελοτσαρκα η κρασοκανατα..ετσι οπως τον δειχνει το βιντεο να περπαταει μεσα στη νυχτα με το παλτο σαν το χαρο ειναι ο φουστης…κλαψτε το ονομα της μακεδονιας απο τωρα…εχουν δικιο οι σκοπιανοι..με τετοιον δημαρχο εχουμε κι ολας αργησει να τους το δωσουμε,,,

  3. Όπως φαίνεται και με 2 μπύρες είσαι εκτός σκουλικιασμένε νεκρόφιλε γιατί ξέχασες να πεις οτι εκτος απο Φιλότουρκός-Τουρκόσπορος και Φιλοεβραίος-Εβραιώσκυλο είσαι και νεκρόφιλος γιατί ούτε οι νεκροί δεν πάνε μαζί σου γι αυτό και το βράδυ τους κρατάς συντροφιά μήπως και..

  4. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΣΛΑΒΟΠΥΘΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΟΣ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΕΙ ΙΚΟΝΙΚΗ ΝΤΕΜΕΚ ΜΑΚΕΔΩΝΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΡΙΞΟΥΝ ΩΣ ΜΑΚΕΔΩΝΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΩΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΜΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΜΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΠΡΟΘΗΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΝ ΤΣΑΚΑΛΑΤΟΥ (Ο ΘΕΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΦΤΕΡΑ ΠΙΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ) ΥΦΗΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΝΤΕΜΕΚ ΜΑΚΕΔΩΝΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΤΡΥΦΩΝΑ ΑΛΕΞΙΑΔΗ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΝ ΜΟΥΖΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΖΟΥΡΑΡΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΓΕΙΝΕΙ ΚΑΡΕΚΛΟΛΑΤΡΙΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΩΝΙΑ ΘΑ ΠΡΟΦΕΡΩΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΛΔ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΚΛΑΝΤΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΡΙΜΑΘΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΚΕΙ?

  5. Ξεφυγε τελειως… καποιος να του κανει την χαρη του συφιλιασμενου λεχριτη να τον πυροβολησει να τελειωνουμε με αυτο το σακατεμενο απο την ανωμαλια αποβρασμα

Comments are closed.