«Την Κυριακή πάμε να τους τελειώσουμε, μια σφαίρα για τον εχθρό, δύο για τους προδότες» – Bίντεο οργής

Κοινοποίηση:
αρχείο λήψης

Με μήνυμά της στα social media η πρόεδρος της κίνησης «Ελλήνων Πολιτεία» Νίνα Παυλίδου αναφέρει με αφορμή το συλλαλητήριο της Κυριακής για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων:

«Μία σφαίρα για τον εχθρό, δύο για τους προδότες, αν χρειαστεί και τρεις…». «Πάμε στο Σύνταγμα να τους αποτελειώσουμε», λέει η Παυλίδου γιατί αλλιώς, «θα μας τελειώσουν. Την Κυριακή λοιπόν αγαπητοί Συνέλληνες αν δεν τους τελειώσουμε, θα μας τελειώσουν. Να είμαστε όλοι εκεί».

Δείτε το βίντεο:

Σημειώνεται, πως στον αντίποδα νωρίτερα, ένα ιδρυτικό μέλος του «Ρουβίκωνα» εκτόξευσε απειλές ότι την «Κυριακή θα χυθεί αίμα».

Όλα τα παραπάνω δείχνουν πως το κλίμα είναι τεταμένο και χρειάζεται μεγάλη προσοχή για τυχόν προβοκάτσιες..

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Όλοι οι παραχαράκτες της ιστορίας, οι άναρχο κομμουνιστές, οι πατριδο κάπηλοι, οι Άθεοι, οι τεμπέληδες, αυτοί που δεν δούλεψαν ποτέ στην ζωή τους, εξασκούν εμμέσως και συστηματικά βία και τρομοκρατία στους πολίτες.
    Αυτοί κατάντησαν τους Έλληνες ρετάλια, τους έκαναν να ντρέπονται και να μην μπορούν να ζήσουν και άκουσον άκουσον ήθελαν να απαγορεύσουν μαζί με τον ….χαζό Δήμαρχο την δημοκρατική διαδικασία διαμαρτυρίας. Αυτοί θέλουν να ονομάζονται ΔΗΜΟΚΡΆΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ. Πρέπει να ντρέπονται και να εξαφανιστούν, ειδάλλως κάποια στιγμή θα αντιμετωπίσουν την οργή αυτής της γυναίκας ή κάποιου αντίστοιχου και ΑΛΊΜΟΝΌ ΤΟΥΣ

  2. Να’ ένας θηλυκός Ρουπακιας….
    Αυτές οι γελοιότητες κυκλοφορούν για να τρομάξουν τους πολίτες που σχεδιάζουν να δωσουν παρουσία στο Συλλαλητήριο μαζι με τα παιδιά τους
    Στην Θεσσαλονίκη τους αγνοήσαμε και παρευρεθηκαμε με τις οικογένειές μας ,με χαμόγελο, αγάπη και ειρήνη , δεν υπήρχε χώρος να δράσουν, δεν μπορεσαν να βρουν στόχο….
    η’ μάλλον βρηκαν έναν στόχο….., δυο 15χρονα κορίτσια που πέρασαν απο την καμάρα κρατώντας σημαίες!!!

    1. αμα θες αγαπη χαμογελο και οικογενεια τοτε να πας στο αλλου φαν παρκ.

  3. ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΑ

    1. και περιμενες την 4/2 για να τους φας??? κοιμησου μαλακα ελληνα! Μπεεε κανουν τα προβατα…τοσο καιρο γιατι καθεσαι κ δεν τους εχεις φαει ηδη??????????????????

  4. τσακίστε τους νουδουλοσυριζαίους μνημονιακούς προδότες σε κάθε γειτονια…

  5. Ο/Η φουντούλης καπελώνης ήταν η αρχή, χώμα και φτυάρι σε κάθε εθνικιστή λέει:

    Σιγά μη σκίσετε κανένα καλσόν, μαντάμ. Φασίστες δε σας ψάχνουμε, σας βρίσκουμε και σας τσακίζουμε. Το Νέο Ηράκλειο και ο Ασπρόπυργος ας σας παραδειγματίσουν.

    1. ασε τις παληκαριες απ το πληκτρολογιο φασιστα. δε τρομαζεις κανεναν. ουτε συ ουτε τ αφεντικο σου. προσπαθησατε ιδρωσατε αλλά στην τελικη την πηρατε γραμμη οτι σας εχουν χεσμενους οι ελληνες. τον εξαφανισαν τον φασισμό μια φορα και θα το ξανακανουν

    2. ενταξει πηγαινε να παρεις την δοση σου τωρα πρεζακια.

  6. Οι μαυροι μηχανισμοι κυβαιρνοπροδωτων και ευπ για συρικνωση του παλλαικου συλλαλητηριου
    διαμαρτυριας σε διατεταγμενη δραση.

  7. καλα τα λεει η κυρια οχι να σκυβουμε το κεφαλι στον καθε τιχαρπαστο που το παιζει κυβερνητης σε μια χωρα με ιστορια . η μονη χωρα στον κοσμο με τοση ιστορια και επιστημη

Comments are closed.