Την είδε καμικάζι η Ντέπυ Γκολεμά και επιτίθεται στον…”στον μπάτσο που την τσάκωσε και εξάντλησε πάνω της όλα τα πρόστιμα της οικουμένης” (φώτο)

Κοινοποίηση:
golema

Η γνωστή δημοσιογράφος – τηλεκριτικός και ακόμα πιο γνωστή ως “επικρίτρια ορατών τε πάντων και αοράτων”, ξαναχτυπά…Πρόστιμο 570 ευρώ «έφαγε» η γνωστή τηλεκριτικός, Ντέπυ Γκολεμά η οποία… φεύγοντας από την εφημερίδα στην οποία εργάζεται για να πάει να πληρώσει έναν λογαριασμό κινητού τηλεφώνου έκανε το λάθος να φύγει από το γραφείο της χωρίς δίπλωμα, κράνος και ασφαλιστήριο.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να την πιάσει ένας αστυνόμος την ώρα που ανέβαινε ανάποδα με μηχανή έναν πεζόδρομο και της επιβάλλει πρόστιμο… 570 ευρώ!

Δείτε πως σχολίασε το συμβάν στο facebook:

golema2

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

31 Σχόλια

  1. δηλαδη τι αλλο επρεπε να κανει για να την αρπαξει???Μηπως να πατησει και κανεναν ενω πηγαινε αναποδα και σε πεζοδρομο????Μου φαινεται οτι καθομαστε και ασχολουμαστε με την μαλακια του καθενα!!!

  2. Και ποιά νομίζεις ότι είσαι βρε σούργελο. Επειδή έχεις δημόσιο λόγο και ξευτιλίζεις τους πάντες νομίζεις ότι εσύ είσαι υπεράνω νόμων. Αι στο διάολο παλιό ρου……να και εσύ και όλο το συνάφι σου.

  3. Ανασφάλιστο ε? Κι αν χτύπαγε ένα παιδί αντίθετα στο μονόδρομο τι κριτική θα έγραφες κ.Ντέπυ μου? 6 μήνες δίπλωμα πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας,εκτός το χρηματικό περαστικά.

  4. Δεν είναι τίποτα κ.Ντέπυ μου, έχει συμβεί και σε μένα, το κακό όμως που δεν ξέρεις είναι η ποινή για το ανασφάλιστο, 6 μήνες χωρίς πινακίδες δίπλωμσ και άδεια κυκλοφορίας, υπομονή θα περάσουν…..

  5. Άντε γ….υ μωρη π…η,λ….α,σκουπιδι κ…δημοσιογραφε που θα πεις κ “μπάτσο” το όργανο της τάξης ρε σκουλικι! Λες κ ψέματα μωρη π…να κ απο πάνω! Κ για να μαθαίνετε κ οι υπόλοιποι,ο φουκαράς ο “Μπατσος” της έκοψε 70€ για κάτι,δεν ξέρω τι,δηλαδη 35€ αν πληρωθεί μέσα σε 10 μέρες κ 500€ για το ασφαλιστηριο,το οποίο πρόστιμο αν προσκομίσει την εμπροθεσμη ανανέωση σβηνεται κ ίσως της κόψουν 15€ γιατι δεν το έφερε μαζί της! Δηλαδη η κ…α χλευάζει,ασχημονει κ κλαιγεται για 35-50€ για παράβαση όλου του ΚΟΚ! Ε άντε γ…ου με κανέναν λαθρο ρε πιθηκε!!!!!

  6. Εδω κοιτα βγαζει και γλωσσα η… τηλεκριτικος.Ασε μας κυρα μου τωρα , που τολμας και μιλας απο επανω.Εαν ημασταν σε σωστη χωρα θα ετρωγες χοντρο κραξιμο.Εκανες το μισο ΚΟΚ παραβαση χωρις καν να εχεις ασφαλεια και μιλας απο επανω.Λιγο αυτοσεβασμος δεν υπαρχει ?Ο “μπατσος” σου εφταιξε…Αντε ντροπη σου.

  7. Όταν εξαντλεί όλη της την ¨ επιείκεια ¨ σε αυτούς που κρίνει …. Δεν τρέχει τίποτα …
    Πήγαινε ανάποδα σε πεζόδρομο ( να εχω αφήσει εκει τα παιδια μου ,… Και να τα πατήσει αυτη η πατσαβούρα ) ,καλα της κάνανε και την γράψανε … Ουστ απο εδώ βρομοσκυλο

  8. Το ελεεινό υποκείμενο δεν είχε λεφτά να πληρώσει το ασφαλιστήριο στο μηχανάκι; ΄Ελεος! Σιχαμένο σκουλήκι που θα αποκαλέσεις μπάτσο το παληκαράκι που έκανε τη δουλειά του. Γιατί δε το είπες στους Χατζητράγκες να τον στείλουν στο Σουφλί;

  9. Ρε Ντέπυ γιατί δεν του ‘δειχνες τίποτα άλλο , να το ”τουμπάριζες” το όργανο ;

  10. Το ‘Δοξάστε με’ το λέει ειρωνικά – κατεβαίνει από μονή της ότι έκανε χοντρή μ…

  11. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑ………..

  12. …Το πιο ωραίο είναι το ΄Δοξάστε με΄
    Αμ δεν είσαι για δόξα…..για Χ Ε Σ Ι Μ Ο είσαι νουμερο…..

  13. ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΟΥΤΕ ΚΡΑΝΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΡΤΙ .
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΣ;
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΕΠΩΝΥΜΗ ΝΑ ΣΟΥ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ή
    ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ;;
    ΡΕ ΟΥΣΤ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΑ !!

  14. Κακώς την έγραψε , δεν έχουν πει στους μπάτσους ότι θα γράφουν μόνο ανώνυμους πολίτες ? η κυρία ΓΚΟΛΕΜΑ είναι επώνυμη άρα δεν πρέπει να υπόκειται σε τιμωρίες που επιβάλλονται στον λαουτζίκο ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ δημοσιογραφακια ,κομματοσκυλακια , βουλευτακια ΨΗΦΙΣΤΕ τους ΞΑΝΑ ΚΟΡΟΙΔΑ

  15. Να αγιάσουν τα χέρια του Αστυνομικού. Αν ήμουνα στη θέση του θα της έκανα και έρευνα σωματικής κοιλότητας μήπως για τις ανοησίες που γράφει παίρνει και τίποτα.

  16. στη φυλακη να σαπισεις ρε αναποδο γαμωτο. εισαι δημοσιος κινδυνος.

  17. ..και λίγα σου έκοψε ο αστυνομικός για όλες τις παρανομίες και παραβασεις ΣΟΥ ..που εσύ παλιοξεφτιλισμένη τον αποκαλείς..”μπάτσο”…αντί να ζητήσεις ΣΥΓΓΝΩΜΗ για την άθλια συπεριφορά σου ζητάς και τα ρέστα απο πάνω…

  18. Καλά σου εκανε ο Μπατσος (οπως τον αποκαλεις) ΠΑΛΙΟΓΡΙΑ.
    Ποια εισαι εσυ μωρη γιαγιά που θα κρινεις την δουλεια ενος αστυνομικου;
    Να μην σου κοψει προστιμα; Να μην κανει την δουλεια του;
    ΝΑΙ ΑΚΟΜΑ + ΓΙΑ 20 ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΑΝΑΠΟΔΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟ!
    Τοτε να εξαφανισουμε την Αστυνομια να μην υπαρχει τιποτε και ο καθενας να κανει τον χαβα του.
    ΑΚΟΥ ΚΕΙ. 1570€ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΚΑΤΙΝΑ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ…

  19. Καλά σου κάνανε και μήπως ο “μπάτσος” όπως τον λές να σου έκανε και μύνηση για χυδαία εξύβριση;

  20. ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ ΛΕΣΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ

  21. Ο ΦΙΛΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ,ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ,ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΡΑΝΟΣ,ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ (ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΡΑΜΠΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ) ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΛΟΓΩ ΚΙΝΗΣΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ…….

    “ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΥΡΙΑ ΝΤΕΠΥ ΓΚΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ” (ΜΕ 570 ΕΥΡΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

  22. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΟΥ ΕΚΟΨΕ… ΜΑΚΛΑΚΙΣΜΕΝΗ…ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ,ΔΙΠΛΩΜΑ,ΑΔΕΙΑ,ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ…

  23. ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ! ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?

    1. Δεν μπορώ, δεν μπορώ. Θα πάθω απ’το πολύ γέλιο. Μπράβο. +1.000.000 like !!!

  24. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΒΡΩΜΙΑΡΑ!!!ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ!!ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΙΟΛΑΣ??ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ,ΔΙΠΛΩΜΑ,ΑΔΕΙΑ,ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!Ε ΑΗ ΣΙΧΤΗΡ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ!!!!

  25. ΠΑΛΙΟΦΑΤΣΑ ΜΠΑΤΣΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΓΕΡΟ………..ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙΣ.ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΑΝΕΡΑΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΖΕΙΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ?ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΟΦΑΤΣΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΑΝΤΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΡΩΤΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΛΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

  26. Πεταλουδίτσα! Βρίζεις κιόλας. Είσαι δημοσιογράφος και έχεις συνηθίσει να τους γράφεις όλους!. Δεν έχεις όμως ούτε το θάρρος να παραδεχτείς ότι έφταιγες και δικαίως πληρώνεις αυτό το πρόστιμο. Λες ο μπάτσος! όχι ότι τους συμπαθώ, αλλά θα πρέπει τώρα να σε ονομάσω “ρουφιάνα δημοσιογράφε”, δολοφόνε δημοσιογράφε” σωστά?

Comments are closed.