Δείτε το βίντεο της ελεγχόμενης έκρηξης σε τράπεζα στο Χαλάνδρι, μετά από τηλεφώνημα αγνώστου- Αποκλείστηκε το Χαλάνδρι !(Συνεχής ενημέρωση)

Κοινοποίηση:
4

Νεώτερη ενημέρωση: Σε ελεγχόμενη έκρηξη προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ, μετά από…  προειδοποίηση για τοποθέτηση βόμβας σε υποκατάστημα τράπεζας στο Χαλάνδρι. Από όσα έγιναν γνωστά οι δράστες είχαν τοποθετήσει εκρηκτικά σε δοχείο.

Dec 10, 2014 @ 7:00

Διαβάστε επίσης:

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον δράστη με την βόμβα στο Χαλάνδρι

TΩΡΑ- Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο Χαλάνδρι μετά την ελεγχόμενη έκρηξη του Αυτοσχέδιου Μηχανισμού

DSC00090 DSC00091 DSC00092

Προειδοποιητικό τηλεφώνημα για βόμβα στην τράπεζα Eurobank στο Χαλάνδρι δέχθηκε λίγο πριν τις 05:30 η «Εφημερίδα των Συντακτών».

 Οι άγνωστοι που δεν ανέφεραν κάποια οργάνωση για την ανάληψη της ευθύνης του πιθανού χτυπήματος, υποστήριξαν πως δεν πρόκειται για φάρσα και πως η βόμβα θα σκάσει σε 35 λεπτά. Παράλληλα, είπαν ότι η κίνηση αυτή γίνεται σε ένδειξη αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό.

 Από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο χώρο η Αστυνομία προκειμένου να διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων έξω από το κατάστημα, ενώ κλιμάκιο των ΤΕΕΜ πραγματοποιεί έρευνα στο χώρο.

1 2 3 4

Προηγούμενη ενημέρωση: Άγνωστος τηλεφώνησε το πρωί της Τετάρτης σε εφημερίδες  προειδοποιώντας ότι στις 06:00 θα εκραγεί εκρηκτικός μηχανισμός στο υποκατάστημα της τράπεζας. Ο άγνωστό δήλωσε αλληλέγγυος στον αγώνα του Νίκου Ρωμανού.

Οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο και έχουν αποκλείσει την περιοχή. Κλειστές είναι αυτή την ώρα οι οδοί Παπανικολή και Αγίας Παρασκευής.

Το χρονικό περιθώριο που έδωσε ο άγνωστος για την έκρηξη της βόμβας έχει παρέλθει και πυροτεχνουργοί θα πραγματοποιήσουν ελεγχόμενη έκρηξη σε ύποπτο δέμα.

DSC00086 DSC00087 DSC00088 DSC00089

FOTO1

download

 

ekrixi2

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Η ΟΜΑΔΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ ΟΚ. ΤΟΥ ΑΝΤ1
    ΓΙΑ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ LIVE.!!!

Comments are closed.