Τζούλια Αλεξανδράτου: Απολαμβάνει τις διακοπές της στην Μύκονο με «καυτές» πόζες μέσα σε τζακούζι

Κοινοποίηση:
19424523_1361144517296417_1067313736129352287_n

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο, όπως συνηθίζει κάθε χρόνο και δεν παραλείπει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για την καθημερινότητα της στο νησί ανεβάζοντας… πιπεράτες φωτογραφίες της. 

Αυτή τη φορά η Τζούλια επέλεξε να δείξει τις χαλαρές στιγμές που απολαμβάνει στο jakuzzi. Με ένα ποτήρι λευκό κρασί στο χέρι και με πόζες που εξάπτουν τη φαντασία η Τζούλια γράφει στη λεζάντα της πρώτης εικόνας «μερικά δώρα είναι δολώματα! Πρόσεχε»!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Τζούλια Αλεξανδράτου: Απολαμβάνει τις διακοπές της στην Μύκονο με «καυτές» πόζες μέσα σε τζακούζι……ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ Μ΄

  2. Λοιπόν, είναι καιρός που θα ήθελα κάτι να πω για την κοπέλα αυτή. Λυπάμαι πάρα πολύ για τα σχόλια που γίνονται εις βάρος της.Δεν έχω καμία γνωριμία, καμία προσωπική επαφή, καμία σχέση. Λόγω όμως κάποιου προσωπικού παραδείγματος από τον φιλικό-οικογενειακό μου χώρο έχω να σας πω τα εξής, που νομίζω πως ταιριάζουν γάντι στην περίπτωσή της. Υπάρχει μια πολύ σοβαρή ψυχολογική διαταραχή που λέγεται οριακή διαταραχή προσωπικότητας. Τα χαρακτηριστικά της μεταξύ άλλων, έντονα προβλήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις και στην οικογένεια, υπερσεξουαλικότητα, καταχρήσεις, ανορεξία ή βουλιμία, χαώδεις επιλογές, συναισθηματική ανωριμότητα τουλάχιστον κατά μια πενταετία,νευρικά ξεσπάσματα δυσανάλογα με την αιτία,εκμετάλλευση από χειριστικά άτομα λόγω της πρωτοφανούς αφέλειας κλπ. Όποιος θέλει να κρίνει λοιπόν κάποια κορίτσια ας σκύψει λίγο μέσα στο χάος της προσωπικής του κακίας.Στα δικά μου μάτια είναι πολύ πιο πονηρός όποιος καταφέρνει παρόλες τις αμαρτίες του να έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία,παρά κάποια αγγελούδια που δεν μπορούν ούτε να προστατέψουν ούτε να πλασάρουν σωστά τον εαυτό τους.

    1. Μπορεί και να ‘χεις δίκιο. Το κακό όμως έχει γίνει αν και γενικά ο νορμάλ κόσμος δεν ασχολείται με τέτοια θέματα.

  3. ουτε για να τη κατουρησεις τη πατσαβουρα

Comments are closed.