ΤΕΛΙΚΑ “ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ”;; Μαύρο χρήμα 10,1 δισ, φανερώθηκε σε ” στρώματα” και “γλάστρες”…

Κοινοποίηση:
2

Σε μια χώρα χρεοκοπημένη με τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις βασικές τους ανάγκες, κάποιοι συμπολίτες μας έχουν τεράστια χρηματικά διαθέσιμα και “αποθέματα”, προερχόμενα κυρίως από φοροδιαφυγή και μαύρο χρήμα.

Περίπου 150.000 με 200.000 συμπολίτες μας είχαν… ξεχάσει να δηλώσουν συνολικά εισοδήματα 10,1 δισ, που αντιστοιχούν σε 5,6% του ΑΕΠ της χώρας!

Από τις αρχές του 2017, η ΑΑΔΕ έθεσε σε εφαρμογή τη ρύθμιση για τα αδήλωτα εισοδήματα. Σε όποιους είχαν αποκτήσει εισοδήματα που δεν τα δήλωσαν ποτέ στην εφορία, δόθηκε η ευκαιρία να υποβάλουν δήλωση και να τα νομιμοποιήσουν εκ των υστέρων. Καταβάλλοντας βέβαια υψηλούς φόρους, αποφεύγοντας όμως τις διοικητικές κυρώσεις (πρόστιμα) και τις ποινικές, καθώς η φοροδιαφυγή για ποσό άνω των 100.000 ευρώ είναι ποινικό αδίκημα που τιμωρείται με κάθειρξη 5-10 ετών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Για να μην ψάχνετε τζάμπα θα σας θυμίσω μερικά περιστατικά που επιβεβαιώνουν το άρθρο.
    Ισίδωρος Κούβελος,σύζυγος Ντόρας Μπακογιάννη…ξέχασε να δηλώσει 1.000.000 ευρώ
    Γιώργος Σταθάκης,βουλευτής και υπουργός του συριζα…ξεχασε να δηλώσει 1.000.000 ευρώ
    Αλέξης Μητρόπουλος,πρώην βουλευτής και υπουργός του συριζα…ξέχασε να κόψει απόδειξη για 1.000.000 ευρώ.
    Ε τώρα άμα βάλεις κάτω κάτι άλλους εθνοπατέρες από τα υπόλοιπα κόμματα…κάτι σκάνδαλα…κάτι δημάρχους…κάτι συνδικαλιστές…κάτι γενικούς γραμματείς…κάτι νταβατζήδες κ.τ.λ μπορεί και τα 10,1 δις που αναφέρει το άρθρο να είναι πολύ λίγα…

Comments are closed.