Τελικά είναι επίσημο! Ο Χίτλερ είχε μόνο ένα…… (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
hitler1

Οι φήμες που κυκλοφορούν εδώ και χρόνια για τον Χίτλερ έρχονται να επιβεβαιωθούν από Γερμανό ιστορικό. Ο αστικός μύθος για τα γεννητικά του όργανα ήταν τελικά πέρα για πέρα αληθινός!…

Τη φήμη ότι ο Χίτλερ είχε μόνο έναν όρχι έρχονται να επαληθεύσουν χαμένες ιατρικές εξετάσεις του ηγέτη των Ναζί. Σύμφωνα με έγγραφα του 1923, προκύπτει ότι ο Χίτλερ είχε κρυψορχία (δεν είχε τον δεξί του όρχι).Οι σημειώσεις συντάχθηκαν από τον γιατρό Dr Josef Steiner Brin, σύμβουλο στη φυλακή όπου οδηγήθηκε ο Χίτλερ μετά τη σύλληψή του για την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος.

hilter2

Τα αρχεία ήρθαν στην επιφάνεια σε δημοπρασία στη Βαυαρία το 2010 προτού γρήγορα κατασχεθούν από την κυβέρνηση και μόνο πρόσφατα μελετήθηκαν από τον καθηγητή Peter Fleischmann του Πανεπιστημίου Erlangen-Nuremberg. Οι όρχεις των αντρών κατεβαίνουν από το εσωτερικό του σώματος στο όσχεο κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας και σύμφωνα με τον Fleischmann ο δεξίς όρχις του Χίτλερ ήταν “μάλλον καχεκτικός”.

Τα αρχεία έρχονται σε αντίθεση με τις εικασίες πως ο Χίτλερ έχασε τον έναν του όρχι από οβίδα κατά τη διάρκεια της μάχης του Somme στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτό τουλάχιστον υποστήριζε ο Πολωνός ιερέας και ερασιτέχνης ιστορικός Franciszek Pawlar. Ήταν κάτι που, όπως είχε πει, του αποκάλυψε Γερμανός γιατρός που περιποιήθηκε το τραύμα του.

hitler 2

“Ο έμπειρος ιατρικός σύμβουλος αμέσως αναγνώρισε την κατάσταση”, σημείωσε στην Bild ο Γερμανός ιστορικός Peter Fleischmann που ανέλυσε τα αρχεία που ανακαλύφθηκαν το 2010. Ο προσωπικός του γιατρός είχε πει στους Αμερικανούς ανακριτές το 1943 πως τα γεννητικά του όργανα είναι απολύτως φυσιολογικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Θέλει αρχίδια για να νικήσεις τον κόκκινο στρατό, και εσύ δεν τα είχες…

Comments are closed.