Η Νέα ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ του Βασίλη Λεβέντη: “Εγώ πιστεύω ότι θα έχουμε…”

Κοινοποίηση:
8877

Η μεγάλη έκπληξη των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου μίλησε σε δημοσιογράφους που τον πλησίασαν…

«Να σχηματιστεί άμεσα οικουμενική κυβέρνηση. Αν το κάνει ο Τσίπρας, θα είναι πράξη γενναιότητας και όχι πράξη δειλίας. Αν τα πράγματα πάνε με αλαζονεία και τη γνωστή φαγωμάρα, εγώ πιστεύω ότι θα έχουμε πτώχευση». Την άποψη αυτή εξέφρασε χθες το βράδυ, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, ο αρχηγός της «Ένωσης Κεντρώων» κ. Βασίλης Λεβέντης, στη Λάρισα.

Ο Β.Λεβέντης παρέστη και μίλησε στην παρουσίαση του νέου πολιτικού φορέα, με την ονομασία «Ταυτότητα forum», που παρουσιάστηκε στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ», από τον ιδρυτή και πρόεδρο της Κίνησης Δανειοληπτών Γιώργο Μπαρτζώκη, με βασικό πολιτικό στόχο, τη διαγραφή των χρεών της πατρίδας και των νοικοκυριών.

Νωρίτερα, σύμφωνα με τα Εφημερίδα Ελευθερία και thessalianews.gr, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σημείωσε: «Οι εξελίξεις είναι ανησυχητικές, γιατί υπάρχει κενό χρηματοδότησης της χώρας. Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα αντιμετωπίζει χαλαρά, ζητήματα πολύ σοβαρά. Έχουμε ραντεβού τις προσεχείς ημέρες, για κάποιο έντοκο γραμμάτιο και μετρά για κάποιο ομόλογο. Χρειαζόμαστε 6 δισεκατομμύρια, τις προσεχείς έξι εβδομάδες.

Αν σε ένα από αυτά τα ραντεβού, η χώρα μας δεν είναι συνεπής, υπάρχει πιστωτικό γεγονός και πτώχευση. Ό,τι γλιτώσαμε τέσσερα χρόνια, μπορεί να το πάθουμε τώρα. Βέβαια, αυτά τα χρόνια την πτώχευση τη γλιτώναμε με λάθος τρόπο, με δανεικά. Από το 2009 το λέω. Κάθε φορά με αξιολόγηση και δώσ’ του αξιολόγηση και να περνάμε από τη Βουλή μεταρρυθμίσεις.

Μας κράτησαν, χωρίς πτώχευση Παπανδρέου και Σαμαράς. Τύποις όμως, ουσιαστικά πτωχεύσαμε από το 2009. Τούτοι τώρα, δείχνουν χαλαρότητα και ανευθυνότητα. Η θέση της «Ενωσης Κεντρώων» πάντα ήταν για μια οικουμενική κυβέρνηση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΑΥΤ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ.

  2. Θέλουμε νέα μυαλά σαν του Τσίπρα και του Σακελλαρίδη. Ο Λεβέντης είναι παλαιάς κοπής. Δεν τραβάει.

  3. Ο λαός επέλεξε το προοδευτικό ΣΥΡΙΖΑ. Δεν χρειαζόμαστε διασπαστές Λεβέντηδες.

  4. Ρε Bill σε πονάει που λέει μεγάλες αλήθειες. Για βαλέ τι είπε το 1992 όταν έδωσε ρεσιτάλ, για σήμερα!!!!!!!. Θα ανατριχιασεις

  5. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΣΑ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΡΟΜΕΡΟΣ

  6. Τζήμερος και Λεβέντης είναι οι μόνοι που λένε σκληρές αλήθειες, όσο και αν πονάει… αυτό αρκετούς βολεμένους…

    1. Ο Λεβέντης συμφωνώ, ο Τζήμερος άσε μας με τον ηλίθιο γερμανοτσολιά

  7. Ο μόνος που πιστεύει ότι πήρε 1,8% είναι ο ίδιος!!!
    ο,3%, το υπόλοιπο 1,5% ρωτήστε τη Singular απο που του το έδωσε.
    Είναι ακίνδυνος για το σύστημα, ενώ οι άλλοι είναι ο εφιάλτης τους.

    1. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ…ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ…ΚΑΙ ΛΥΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΒΡΕ ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ…ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝΕ ΤΟ 1,5 ΟΠΩΣ ΛΕΣ…ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΚΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΕ 2,8% ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΜΕ ΚΟΝΤΑ 2,5?????? ΑΝ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΑΝ ΤΟ 1,5 ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΜΕ 3 ΣΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ,ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ 4%! ΟΠΩΣ ΜΕ ΠΟΤΑΜΙΑ…ΛΙΜΝΕΣ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΔΙΑ…ΑΝΤΕ…ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ..

  8. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ , ΒΓΗΚΕ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ , ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ Η ΠΙΤΣΑ !!!

    1. Ρωτα τον μεντορα σου τον Παναγιωτοπουλο.

  9. ΑΠΟ ΤΑ 800 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΩΡΗ ΚΟΥΦΑΛΑ ΣΤΟ ΛΑΟ????

    1. ναι γιατι εσεις οι ναζι δε τα πηρατε. Ψηφο ολοι στο μοναδικο πατριωτικο κομμα της Ενωσης Κεντρωων

    2. Ενω ολοι οι αλλοι που επαιρναν πολλα περισσοτερα απ οτι γραφεις,δωσαν πολλα στο λαο.Ετσι κ.Γιωργο?

  10. Αλλος γερμανοτσολιάς!!
    Άσε μας ρε μπάρμπα, τράβα ψόφα…

    1. να ψοφησετε εσεις οι ανθελληνες, ΟΥΣΤΤΤ ζωαδια

Comments are closed.