Τα πρώτα σοβαρά φάουλ της όμορφης διοργανώτριας του συλλαλητηρίου: “Να καλέσουμε και τον Κεντέρη”. Ποιον Κεντέρη; Αυτόν που καβάλαγε τους φράχτες και έστηνε τα τροχαία για να μην τον συλλάβουν φαρμακωμένο; Τον Μίκη Θεοδωράκη, τι τον θέλετε εκεί, κυρία;

Κοινοποίηση:
mpitakou2

Η κυρία Μπιτάκου, είναι μία εκ των υπευθύνων επικοινωνίας του συλλαλητηρίου της Κυριακής, που πιστεύουμε μέχρι τέλους να παραμείνει πατριωτικό.

Εν συντομία, για να μην κουράζουμε.

Είτε από έλλειψη αθλητικής παιδείας(αν και δεν το νομίζουμε γιατί η κυρία Μπιτάκου ασχολείται με τον αθλητισμό), είτε λόγω κεκτημένης τηλεοπτικής ταχύτητας(πολλά τα καλέσματα για την προπαγάνδιση της συγκέντρωσης, κάτι που ειναι θετικό αν αναλογιστεί κανείς τον ολικό αποκλεισμό της Θεσσαλονίκης από τα κανάλια, που όταν κατάλαβαν και μυρίστηκαν τηλεθέαση, έσπευσαν να κάνουν τα καλά παιδιά), έγινε αναφορά σε Ολυμπιονίκες: Μεταξύ αυτών, ακούστηκε και το όνομα του Κώστα Κεντέρη. Το φάουλ, είναι σοβαρό. Προφανώς η κυρία Μπιτάκου, θα απουσίαζε από την Ελλάδα, όταν ο Κεντέρης, έστηνε τα τροχαία μαζί με τον Τζέκο(αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών το παλληκάρι) και καβάλαγε τους φράχτες αλλά κρυβόταν κάτω από τα σεντόνια, όταν μαζί με την Θάνου, έκαναν τους ψόφιους κοριούς στο ΚΑΤ. Λάθος λοιπόν ο Κεντέρης. Εκτός αν χρειαστεί να του πετάξουμε καμιά λεμονόκουπα, για να εξαφανιστεί από την εξέδρα.

Τώρα: Μίκης Θεοδωράκης: Από που κι ως που ο τυχοδιώκτης πρώην αριστερός Θεοδωράκης, που μέχρι να βγει η ψυχή του, δεν πρόκειται να βγουν τα χούγια του, είναι πατριώτης, κυρία Μπιτάκου; 

-Για το Καραμανλής ή τανκς;

-Για τη στήριξη του στο ΠΑΣΟΚ και στον τρισάθλιο Παπανδρέου;

Ή για τις σχέσεις του-κάποτε-με το προδοτικό ΚΚΕ;

Καλό θα ήταν νέα πρόσωπα που εκτίθενται και διαφημίζουν το συλλαλητήριο των Ελλήνων για τα Σκόπια, να μην καλούν άκριτα, ανθρώπους που κάποτε συμβάδισαν με αυτούς που ήθελαν να πουλήσουν τη Μακεδονία στους Βούλγαρους.

Σ.Σ.Χ

Υ.Γ: Συγγνώμη προς όλους για τη γκρίνια, αλλά δεν μπορείς να καλείς τον Θεοδωράκη και τον Κεντέρη στη συγκέντρωη του Ελληνικού Πατριωτισμού.

Πατριωτισμός: Ο πατριωτισμός είναι ένας συναισθηματικός δεσμός με ένα έθνος το οποίο ένα άτομο αναγνωρίζει ως πατρίδα του . Αυτή η προσκόλληση , επίσης γνωστή ως εθνικό συναίσθημα ή εθνική υπερηφάνεια , μπορεί να θεωρηθεί από την άποψη των διαφορετικών χαρακτηριστικών που σχετίζονται με το έθνος του, συμπεριλαμβανομένων των εθνικών , πολιτιστικών , πολιτικών ή ιστορικών πτυχών. Περιλαμβάνει κάποιες από τις έννοιες που συνδέονται με τον εθνικισμό. Τιμή μας και καμάρι μας.

Αλλά όχι με τους Μίκυ Μάους. 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. ναι αυτον που εστηνε το τροχαιο και πολυ καλα εκανε γιατι του την ειχαν στημενη..σιγουρα πανηγυρισατε ομως τα μεταλλια του

  2. Συμφωνώ απόλυτα με το πολύ ωραίο άρθρο και τα εύλογα ερωτήματα. Μήπως αυτή “μέθυσε” με τη δημοσιότητα και πάει να την χρησιμοποιήσει για να προσχωρήσει αργότερα σε κάποιο (πατριδοκάπηλο προδοτικό) κόμμα του “συνταγματικού τόξου”; Όπως και να έχει, ΟΛΟΙ πρέπει να πάμε στο συλλαλητήριο για να δώσουμε το παρόν, να γίνει “σεισμός” και αν δεν μας αρέσουν οι ομιλητές, μην τους χειροκροτάτε.

  3. ΕΥΓΕ, Βασίλη Αρμόνη. Πράγματι ο Παπαμελετίου ηγήθηκε της Α’ Μοίρας Καταδρομών και της διμοιρίας της Γ’ ΜΑΚ που πέταξαν με τα Noratlas στην Κύπρο. Και ο Βασίλης Μανουράς κράτησε με τα δόντια το αεροδρόμιο Λευκωσίας και δεν το πήραν οι Τούρκοι, αν και ο Πρέσβυς Λαγάκος του “υπεδείκνυε” να το παραδώσει στους ΟΗΕδες και να φύγει. Αυτοί, λοιπόν, δικαιούνται να ανέρχονται στις εξέδρες. Οι υπόλοιποι να μεταβούν στο Σούνιο και να φουντάρουν.

  4. Τραγικό λάθος η πρόσκληση στον Θεοδωράκη. Παρολα αυτά θα πάμε. Αυτό θέλουν. Να μην έχει επιτυχία και να αρχίσουν να λένε οτο ξεφούσκωσε κλπ.

  5. να μηλησει ο ηρωας της κυπρου ΣΤΡΑΤΗΓΟς ΓΛΕΤΖΕΣ! ! !
    ΝΑ μηλησει ο νικος γκαλης
    να μηλησει η δασκαλα χαρα νικοπουλου
    ΝΑ μηληση ο μητροπολητης αιγιαλιας αμβροσιος
    ο διεθνης ποδοσφαιριστης κ μελος του 2004 βασιλης τσιαρτας…
    ολοι οι αλοι κομουνηστοσημορητες ειναι περιτοι…σιγα μην φερετε κ το γλεζο…

  6. Nα μιλήσει η Πατούλη με τον Νίμιτς και μετά στο συλλαλητήριο να αποθεωθεί στην εξέδρα με τον βοηθό της και υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας.

  7. ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΡΩΝΑΚΙ ΜΑΣ ΓΛΥΚΟ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ MMA ΦΕΡΕ ΤΟΝ CONOR McGREGOR ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΡΤΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ…ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΑ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ(ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΚΥΛΑΚΙΑ)…ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο NATE DIAZ:”EVERYBODY’S ON STEROIDS”…

  8. Νά στείλουν ένα ισχυρό μύνημα σ’όλους τούς προδότες πολιτικούς καί μή,. ¨Οτι θά τούς κρεμάσουν όλους εάν προσφέρουν τό όνομα Μακεδονία μέ παράγωγα ή μή, Αυτοί πού ψηφήζουν οί ΄Ελληνες χωρίς τήν ψήφο τους (διότι οί προδότες έχουν εξασφαλίσει την κυβέρνηση πριν ακόμη ψηφήσουν οί Έλληνες. Ναί εάν δέν τό γνωρίζετε όλοι είσαστε ζώα).
    Γιάννης Ο Μακεδόνας

  9. Ο δήμαρχος γιατρός θα έχει και τη γυναίκα του δίπλα του ντυμένη στα μπλέ ή θα την αφήσει σπίτι ?

  10. Όποιος οργανωτής συλλαλητηρίου για ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ θέλει να αποδείξει τα αγνά ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ του κίνητρα, πρέπει:

    1. ΑΜΕΣΑ να και ΤΙΜΗΤΙΚΑ να προσκαλέσει στην κεντρικη εξέδρα τους ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΚΥΠΡΟΥ 1974 και τους ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ της ΕΛΔΥΚ 1974, οι οποίοι είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ εν ζωή ΕΛΛΗΝΕΣ που ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ότι είναι ΑΞΙΟΙ συνεχιστές των προαιωνίων παραδόσεων του ΕΘΝΟΥΣ και βροντοφώναξαν στο πεδίο της μάχης στον εχθρό “ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ”.

    2. ΑΜΕΣΑ να ορισθεί ΜΟΝΔΙΚΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ εκπρόσωπος από τους παραπάνω, όπως οι ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Γ. ΠΑΠΑΜΕΛΕΤΙΟΥ και Β. ΜΑΝΟΥΡΑΣ, οι οποίοι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ αποτελούν ΜΟΝΑΔΙΚΟ παράδειγμα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΗΡΩΩΝ και ανυστερόβουλων ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Όλοι οι άλλοι πήραν πολλά και θέλουν περισσότερα…

    3. Να εκφωνηθούν τα ΙΕΡΑ ονόματα των ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ του ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, ο οποίος ήταν και παραμένει ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ακριβώς όπως και ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ. Μόνο το άκουσμα του ονόματος ΤΙΤΑΝΩΝ όπως του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Α. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ και πολλών άλλων ΤΕΚΝΩΝ που είνα ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, θα τρέψει σε φυγή τους εχθρούς μας, αλλά και κάθε λογής προσκυνημένο.

    Οπιαδήποτε άλλη πράξη των οργανωτών δεν αποδεικνύει τίποτα.

    ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

    ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ: Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

  11. Πρώτον) Για μένα ο σκοπός αυτού του συλλαλητηρίου θα πρέπει να είναι ο εξής: να μην αποχωρήσει κανείς από τη θέση του, μέχρι ο πρωθυπουργός να υποχρεωθεί να κάνει ξεκάθαρη δήλωση ενώπιον του κόσμου, για το θέμα της ονομασίας. Αν δεν το κάνει και ο κόσμος αποχωρήσει, το όλο εγχείρημα θα πέσει στο κενό.
    Δεύτερον) Θα πρέπει από εδώ και πέρα όλες οι συγκεντρώσεις να έχουν αυτή τη μορφή, δηλαδή οι Έλληνες να κατεβαίνουμε αποφασισμένοι μέχρι τελικής πτώσεως, μέχρι να καταλάβουν ότι η κατάσταση είναι στα χέρια και στη διάθεση των Ελλήνων πολιτών. Αλλιώς θα γίνει ένα πανυγηράκι ακόμα, όπως μας έχουν συνηθήσει οι γνωστοί συνδικαλιστές εδώ και πολλά χρόνια τώρα.

  12. Ήδη με Φράγκους, Μίκυ Μάους, Πατούληδες και λοιπούς έχει καπελωθεί το θέμα. Καταλαβαίνει κάποιος, ότι μόνο Χρυσή Αυγή υπάρχει.

  13. Εδω κολλαει το “μαθανε οτι πηδιομαστε,πλακωσανε κι οι γυφτοι”.Ηδη οι διοργανωτες εχουν χωριστει σε 2 ομαδες,και μεχρι την Κυριακη μπορει να γινουν 4.Εγω λεω να φωναξουνε και τον Ντανο τον survivor,το Μενιο Φουρθιωτη και τη Στελλα Μπεζαντακου να απευθυνουν χαιρετισμο.Το συλαλλητηριο θα εχει και σουβλακια,χοτ ντογκ,μαλλι της γριας,ποπ κορν,ακροβατες,ζογκλερ,αγρια θηρια κλπ.Να γιατι ΔΕΝ θα παω στο συλαλλητηριο,γιατι μετα την επιτυχια του συλαλλητηριου της Θεσσαλονικης,ξυπνησαν ολοι που θελουν να κανουν πολιτικη καριερα (Πατουληδες κλπ) και θα το μετατρεψουν σε πολιτικη συγκεντρωση και τσιρκο.Ε ΔΕΝ παω να χειροκροτησω ουτε τον Πατουλη,ουτε τον Μικυ Φρικη,ουτε για να γινουν γνωστοι καποιοι αλλοι και μετα να κατεβουν σαν εθνοπατερες πατριωτες με 8000 ευρω/μηνα.

  14. Αυτή πάει για βουλευτίνα!
    Εδώ θα είμαστε και θα γελάμε σαν μαλάκες!
    Αυτοί αν είναι Μακεδόνες, εγώ είμαι από την Γουαδαλαχάρα!!!

  15. Συμφωνω με τους προλαλησαντες, ενα μονο θεωρω ,πως πρεπει να κατεβουμε ολοι, (και ας μη χειροκροτησουμε το γερο- Σταλινα Μικη) να βουλιαξει η πρωτευουσα, για να δουν ολοι αυτοι, οι ισχυροι της γης που αποφασιζουν για μας χωρις ενας με τα εδω ανδρεικελα τους, πως ειμαστε ενωμενοι και αποφασισμενοι.

  16. εγω προτιμω τον κεντερη και τη θανου απ τον μικυ μαους…και αν εκαναν ενα σφαλμα τα παιδια τι εγινε βρε Στεφανε?? εδω ερχοντουσαν οι αμερικανοι ντοπε στην ολυμπιαδα και παιρναν τα μεταλια μαζεμενα…για τα δικα μας τα παιδια σε πειραξε?? χιλιες φορες τον κεντερη παρα τον μικυ μαους…

  17. ΦΙΕΣΤΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ, ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ? ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΧΑΖΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΚΑΣ ΟΙ ΕΝΔΟΞΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΜΟΝΟ Η ΚΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ.

  18. τα πρωτα 2 φαουλ εχουν ηδη γινει
    θα μιλησει ο μικυ μαους θεοδωρακης και ο αυραμοπουλος junior πατουλης

    κριμα και ντροπη για το συλλαλητηριο ξεκινησε ηδη η βεβηλωση της φωνης του λαου

Comments are closed.