ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ τα κωλόπαιδα-φαντάροι που πέταξαν το σκύλο στο γκρεμό!

Κοινοποίηση:
fantaroi3 (1)

Τα ξημερώματα της Κυριακής κυκλοφόρησε στα social media ένα βίντεο σοκ προκαλώντας οργή, αποτροπιασμό αλλά και πολλές αντιδράσεις.

Ειδικότερα, φαντάροι σε στρατόπεδο της Κόνιτσας Iωαννίνων πέταξαν ζωντανό σκύλο σε γκρεμό και ανέβασαν το βίντεο στο Facebook. Δείχνει δύο στρατιώτες του ελληνικού στρατού να αρπάζουν ένα σκυλάκι, να το κακοποιούν και στη συνέχεια να το πετούν σε έναν γκρεμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό με τους δύο φαντάρους που βλέπουμε να πιάνουν το ατυχο σκυλάκι και να το πετάνε στο γκρεμό έγινε πριν από 4 μήνες περίπου στο 583 τάγμα στην Κόνιτσα. στο επιτηρητικό φυλάκι Πληκατίου.
Σύμφωνα  με πληροφορίες πρόκειται για στρατεύσιμους που απολύθηκαν από την μονάδα της Ηπείρου, όπου υπηρετούσαν τη θητεία τους.Γεωργιος Κοσμιδης

εγω προσπαθω ολη μερα να ρωτησω τον υπευθυνο της μοναδας αν το σκυλακι ζειι και δεν το σηκωνουν.το τηλεφωνο ειναι 2655022205 ταγμα προκαλυψης 583 κονιτσα

Δημήτρης Παπαγιαννίδης
Το ζωο ειναι ζωντανο. Τα ζωα εχουν ταυτοποιηθει και θα πανε δικαστηριο. Τωρα που θα φας το 10χιλιαρο προστιμο, θα το καταλαβεις καλα.

Stefanos Grefrai
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ..
αυτα ειναι τα ονοματα των τερατων Νικος Τζουνας Γιωργος Χαριτος
583 ΤΑΓΜΑ ΠΡΟΚΑΛΥΨΗΣ Κόνιτσα, Κόνιτσα, 44100, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κατηγορία Ένοπλες Δυνάμεις 2655022205
Και Βασίλης Τζωρας το τερας που τραβάει βίντεο!

Giorgos Koutmoi
Λοιπόν αυτοί οι 2 σκατοφλωροι έκαναν ότι βλέπετε στο βίντεο σε ένα αθώο κούταβι. Παρακαλώ την φιλοζωικη ομάδα Γρεβενών αλλά και τους μάρτυρες να κάνουν κάτι. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα πρώτον γιατί είμαστε πολλοί και δεύτερον τι να φοβηθείς από 2 χτηκιαρικα ????

Παρακαλώ όλοι κοινοποίηση και μηνύματα στην φιλοζωικη Γρεβενών. Επίσης οι μάρτυρες για όνομα του Θεού μηνυστε τους. Και το οικονομικό μην σας απασχολεί όλοι θα δώσουμε.
Δεν γνωρίζω αυτά τα καθάρματα πάρα όλα αυτά έχω μιλήσει με το παιδί που πρώτο ανέβασε το βίντεο που τους γνωρίζε

Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος
Γιώργος Χαρίτος Άρτα.Σε περίπτωση που σβήσει το προφίλ του εδώ να βλέπεται την μάπα του!
Όποιος τον πετύχει του σπάει και από κάτι!

Πηγή: press-gr.com
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

51 Σχόλια

  1. Να τιμωρηθούν άμεσα παρατείνοντας τη θητεία τους για 6 μήνες ακόμα πλέον του κανονικού .Εννοειται ότι πρέπει να φάνε και μερικά σκαμπίλια να βάλουν μυαλό!!!

  2. Λοιπόν γαμώ τα κεφάλια σας και γαμώ τις ψυχές σας,όλους εσάς που υπερασπίζεστε τα δύο κωλόπαιδα.
    Πρώτον,από τα πιο χρήσιμα “εργαλεία” στα στρατόπεδα είναι αυτά τα αδέσποτα σκυλιά που μαζεύονται στα στρατόπεδα και τα κάνουν σπίτια τους.Δεύτερον,άνθρωπος που συμπεριφέρεται με τέτοιον απάνθρωπο τρόπο σε έναν σκυλάκι,γιατί δεν πήγαν να πειράξουν κανέναν μεγαλόσωμο σκύλο,που μάλιστα δεν τους έχει κάνει τίποτε κακό,τότε είναι απολύτως βέβαιο ότι θα κάνουν τα ίδια ή και χειρότερα σε έναν άνθρωπο.Τρίτον,τα δύο κωλόπαιδα πρέπει να φάνε ένα τρελό βρωμόξυλο όχι για να τιμωρηθούν ή για να καταλάβουν τι μαλακία έκαναν,έτσι κι αλλιώς μυαλό για να καταλάβουν δεν έχουν,αλλά για να φοβούνται και εξαιτίας του φόβου να μην διανοηθούν να ξανακάνουν τέτοια μαλακία(που την επόμενη φορά μπορεί να την κάνουν σε άνθρωπο).
    Επίσης,ΜΑΛΑΚΕΣ που αναρωτιέστε αν η ζωή του σκύλου αξίζει περισσότερο από του ανθρώπου,απλά θα σας πω ότι εσείς σε μια δύσκολη κατάσταση θα παρατήσετε τον φίλο σας και θα τρέξετε να σωθείτε ενώ ο σκύλος δεν πρόκειται να βγάλει την ουρά του απέξω.Τέλος,αν νομίζετε ότι αυτό είναι πλάκα,ελάτε να σας κάνουμε το ίδιο να δούμε πόσο θα γελάσετε,γιατί ο σκύλος δεν άκουσα να γέλασε…

    1. βλακα γελοιε κανενας δεν υπερασπιστηκε τα κωλοπαιδα

  3. Ακρως κατακριτέο αυτό που έκαναν τα φαντάρια και πρέπει να τιμωρηθούν βάσει νόμου.Αυτοί όμως που παρακινούν σε λιντσάρισμα,αυτοδικία και εξόντωση των παιδιών από κάθε πλευρά,είναι άραγε καλύτεροι;Κάνουν και αυτοί αξιόποινες πράξεις και πρέπει να ελεγχθούν παράλληλα με τα φαντάρια,αν υπάρχει ισονομία(Χα χα χα!).Και μόνο η δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων και η στοχοποίηση φτάνουν,την στιγμή που προστατεύονται σε πολλές περιπτώσεις κακούργοι κάθε είδους.

  4. κριμα το σκυλακι δεν το λυπηθηκανε ? τι κακος λαος ειμαστε βρε παιδια ? γιατι ?

  5. Δεν ξέρω με τι έχω εκνευριστεί πιο πολύ, με αυτούς που κακοποίησαν και πιθανότητα δολοφόνησαν με φριχτό τρόπο το σκυλάκι ή με όσους εδώ τους υπερασπίζονται. Αν είναι δυνατόν, τι κτήνη κυκλοφορούν ανάμεσα μας! Βγάλτε φάτσες και στοιχεία να σας βλέπουμε για να προστατέψουμε τα παιδιά μας!!! Όποιος κάνει αυτό σε ανυπεράσπιστο πλάσμα ή τους υπερασπίζεται κάνει τα ίδια και σε παιδιά. Οi serial killers, βιαστές και παιδεραστές, όλοι κακοποιούσαν και δολοφονούσαν ζώα. Είναι επικίνδυνοι για τη κοινωνία..

  6. Ειναι τοσο βλακες και ανεγκεφαλοι που αφου εκαναν την μα@@κια την βιντεοσκοπισαν οπως και αλλοι ηλιθιοι και την ανεβασαν στο διαδυκτιο σαν κατορθωμα.Απο εκει καταλαβαινεις οτι ειναι τελειως γκαου.Παντως καταδικαστεα η πραξη.

  7. ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΚΩΛΟΜΠΗΣΟΥΝ………ΤΑ ΚΤΗΝΗ….ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΟΝΤΑ……

  8. Οσοι λετε σιγά μωρε,αφου ζει το σκυλι.Αμα την γλυτωσουνε,αυριο μεθαυριο θα ειναι κανα παιδακι στη θεση του σκυλου,εκει τι θα πειτε??? Αντε πια με την Χωρα του . Επιτελους ας δειξουμε τον πολιτισμο που τοσο διαφημιζουμε

  9. Ίδιο πόνο νοιώθουν και τα ζωντανά θλίψη για το κλάμα του ανιπερασπιστου ζώου που έκλαιγε σα το μωρό που πέταξαν στα σκουπίδια.αποτροπιασμος λύπη και διαπεδαγωγιση από δασκάλους και γονεις

  10. Μακάρι να υπήρχε τέτοια κινητοποίηση και για σοβαρότερα θέματα! αλλά η Νέα Τάξη εκεί κατάντησε τον σύγχρονο άνθρωπο να έχει ευαισθησίες για τα δέντρα, τα ζώα και τους ανώμαλους…

  11. ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΝΤΑΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ!!!ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!

  12. Σίγουρα εγκληματική και καταδικαστέα η ενέργειά τους,αλλά είναι και ένα παράδειγμα να βλέπουν κάποιοι πόσο επικίνδυνα είναι και να σημερινά μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα οποία κάποιοι ανεβάζουν σε κοινή θέα την προσωπική τους ζωή καθώς και φωτογραφίες από αυτή.
    Τώρα ας υποστούν την καταδίκη και το λιντσάρισμα από την κοινωνία πριν από το Νόμο.

  13. Κύριοι, να γνωρίζετε ότι σε Αμερική και Καναδά η ποινή σε ένα τέτοιο έγκλημα είναι φυλάκιση, και δικαίως, γύρω στα δέκα χρόνια.
    Η πράξη τους ήταν εγκληματική και βάση αυτής πρέπει να δικαστούν .

  14. . είπε κάποιος από εκεί μέσα…. να τους βρω εγώ να τους πετάξω στον ίδιο γκρεμό, εκεί να δεις γέλια! και τι έγινε και γω την πλάκα μου θα κάνω.!!!καθίκια !έτσι θέλετε. σκατόπουστες!!!

  15. Οι νεαροί έπραξαν βλακωδώς μια παράνομη και άκρως καταδικαστέα πράξη έναντι ενός ανυπεράσπιστου ζώου. Εξίσου όμως παράνομος και καταδικαστέος είναι ο διαδικτυακός διασυρμός και η δημοσιοποίηση των προσωπικών δεδομένων των εν λόγο εμπλεκόμενων για πολλούς ευνόητους λόγους, αυτοί που δημοσιοποίησαν ονοματεπώνυμα και φωτογραφίες θα έπρεπε να τους ασκηθούν οι αντίστοιχες διώξεις . Απο τη στιγμή που υπάρχει το βίντεο θα έπρεπε να ενημέρωναν επί του θέματος τις αρχές προκειμένου να τιμωρήσουν τους νεαρούς με την ποινή που προβλέπει ο νόμος για ανάλογες περιπτώσεις και όχι με την ποινή του λυντσ.

    1. ποσο βλακας εισαι?? μονοι τους εκαναν δημοσιοποιηση το βιντεο…

  16. Σιχαμένα φασιστοειδή υπάνθρωποι, αν δεν έχουν λεφτά για πλαστική να αλλάξουν πρόσωπο θα αλλάξουν σεξουαλικό προσανατολισμό

  17. Ειναι πιο σημαντικο ο σεβασμος σε οποιαδηποτε μορφη ζωης , και δεν θα μπορουσαν να ειναι δικα μας παιδια , γιατι στα δικα μας παιδια μαθαινουμε αλλες Αξιες , ηλιθιο αποβρασμα , το να κραταμε μυστικα τα εγκληματα των υπανθρωπων που υπερασπιζεσαι διαιωνιζει τον εκφυλισμο της κοινωνιας μας και ενθαρρυνει σε περεταιρω εγκληματα βλαμμενε !

  18. Δεν αξιζουν κανενα μελλον τετοιοι κακοποιοι. Απανθρωπα σκουπιδια που αργα η γρηγορα θα κακοποιησουν και ανυπερασπιστους ανθρωπους.ελπιζω καποιον συγγενη σου χουντικε μαλακα.

  19. ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κ. ΧΙΟ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΚΑΘΗΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΙΓΜΑΤΙΚΑ.

  20. Απαράδεκτοι…όλοι στην ζωή μας κάναμε και απο κάποια μαλακία, αλλά το ζωντανό τους Εμπιστευτηκε! Τέτοιες όχι…
    Και αυτοί το ρίξαν λές και ήταν τσουβάλι. Το σκυλί λογικά θα είναι καλά, αλλα΄μπορούσαν να το βγάλουν έξω με παιχνιδιάρικο τρόπο.
    Πολλές φορές αναρωτιέμαι άν αξίζει να λεγόμαστε “άνθρωποι”…
    Απαράδεκτοι τελείως.
    Δύσκολα παιδικά χρόνια θα είχαν…δεν εξηγείται αλλιώς.

  21. Αυτά κάνει η πολύ “Δημοκρατία”, παράγει άρρωστες κοινωνίες και κατ’ επέκταση “ανθρώπους” που συμπεριφέρονται πιο άλογα και από τα ίδια τα ζώα (τα οποία παρεμπιπτόντως είναι πάντα εναρμονισμένα με την φύση τους).
    Είμαστε ένα σάπιο κουφάρι, σε σήψη, που ζέχνει, με μόνο μέλλον μας να αποτελέσουμε γόνιμο λίπασμα.
    Η μόνη ελπίδα που έχω πλέον στην ζωή μου, είναι κάποιος να πυρπολήσει αυτό το σάπιο κουφάρι, έτσι ώστε να υπάρξει επιτέλους η δυνατότητα να ξαναγεννηθούμε από τις στάχτες μας σαν τον Φοίνικα και για πρώτη φορά μετά από 197 χρόνια “Δημοκρατικής” σκλαβιάς, η Ελλάς να αποτελείται από Έλληνες και να κυβερνάται ΜΟΝΟΝ από Έλληνες πατριώτες (για τουλάχιστον μία γενιά). Τότε ίσως να υπάρξει βιώσιμο μέλλον για το έθνος μας και την πανάρχαια φυλή μας.
    Ζήτω η Ελλάς .. Θάνατος στους προδότες και στην οικογενειοκρατία !

  22. ελεος πια ,με τα σκυλια και τις γατες σας,Ποιο πολυ αξια εχει η ζωη ενος σκυλου απο τα παιδια μας?μια πλακα εκαναν σαν παιδια αλλα οχι και τετοιο μενος εναντιον τους.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ,ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΚΡΕΜΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΑΧΤΗ.

    1. κι εσυ ιδιος με αυτους εισαι.οταν αυτοι οι ιδιοι θα κανουν κατι παρομοιο στο παιδι σου να δω τι θα πεις.ΤΟ 88%των δολοφονων ξεκινησαν με κακοποιηση ζωου.

  23. Μια χαρα ειναι το σκυλι, επεζησε. Εσεις ομως με τι συνηδειση δινεται στη δημοσιοτητα τα στοιχεια των παιδιων; Ειναι πιο σημαντικη η ζωη του σκυλου απο το μελλον αυτων των νεων; Ειστε τελειως ανωμαλοι και μισανθρωποι; Παιδια ειναι μια πλακα κανανε, θα μπορουσανε να ειναι και τα δικα σας παιδια.

      1. Καλα εδω βεβαια βλεπουμε και το επιπεδο των φιλοζωων, αλλοι λενε να τους ριξουμε απο το γκρεμο οπως κανανε και αυτοι στο σκυλι, αλλοι λενε να τους απολυσουνε απο τη δουλεια τους …Μα καλα ειμαστε σοβαροι; Η ζωη ενος σκυλου εχει την ιδια αξια με την ζωη ενος ανθρωπου; Τι βαρβαρα και απανθρωπα πραγματα ειναι αυτα; Ειναι δυνατο να μας φανατιζουνε ετσι οι φιλοζωικες για ενα σκυλι το οποιο στο κατω κατω επεζησε; Σιγουρα η πραξη αυτη ειναι καταδικαστεα αλλα αυτο το πραγμα που γινεται εδω ειναι απλα ενα τσιρκο και δεν εχει κανενα νοημα.

    1. Ti λες ρε καμμένε εγκέφαλε; Αυτά τα παιδια κανανε έγκλημα όχι πλάκα και όταν πληρώσουν πρόστιμο 30.000 ευρω θα το εμπεδώσεις. Ανώμαλα ειναι αυτά που βασάνισαν ένα κουτάβι και σίγουρα η ζωη του σκύλου είναι σημαντικότερη απο αυτά τα δίποδα που δεν έχουν παιδεία γιατί δεν φρόντισαν οι γονείς τους να την δώσουν. ουτε παιδεία , ουτε αρχές, , ουτε αρχίδια. Και δεν είμαστε κουτάβια για να χαψουμε το παραμύθι οτι σωθηκε το σκυλι επειδη εσεις θελετε να γλιτωσετε το πρόστιμο !

    2. Απλα χουντικε με αυτα που γραφεις δειχνεις οτι εισαι ενα με αυτους,δηλαδη ανωμαλος, κτηνος,σκατοψυχος,υπανθρωπος,και ενας μαλακας κομπλεξικος παρασιτο της κοινωνιας.Να δωσετε την πολη που μενουν τα 2 φλωρακια αυτα, την διευθηνση τους και να απολυθουνε αμεσως απο τις δουλειες τους.Να μην τολμανε να βγουνε απο το σπιτι τους γιατι θα φανε τοσο ξυλο που δεν το φανταζονται.Η ζωη τους τελειωνει εδω.Το δικαστηριο και το προστημο ειναι δεδομενο.

    3. Χουντικε…εσυ εισαι ανωμαλος και απ’οτι φαινεται μισεις τα ζωα…Αιντε…που σε επιασε ο πονος επειδη βγηκαν στη δημοσιοτητα αυτα τα τσογλανια…
      Καραγκιοζη!

    4. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΖΩΑΚΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ , ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ! ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ , Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ! ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ , ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ , ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ! ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , Ο ΚΑΘΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ! ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ 8ΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ , ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ! ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ , ΟΥΤΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΖΩΑΚΙ , ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ! ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Η ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ Η ΙΣΟΒΙΑ ΠΟΙΝΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ , ΜΗΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ !

    5. Καμία πλάκα! Φυλάκα με αναστολή και πρόστιμο! Και εγώ στην ηλικία τους είμαι αλλά με έμαθαν τρόπους οι γονείς μου, και πάνω απο όλα πως να συμπεριφέρομαι σαν άνθρωπος και όχι σαν ζώο. Δεν είναι καθόλου πλάκα.

    6. Χουντικε λες […..], το οτι επεζησε ο σκυλος τι παει να πει δηλαδη; οτι μπορουμε να βασανιζουμε ζωα, αρκει αυτα μετα το βασανισμο να επιζουν; Επισης δεν ειναι παιδια, ειναι ενηλικες και οπως ολοι θα πρεπει να σκεφτονται τις συνεπειες των πραξεων τους…φταινε βεβαια και οι οικογενειες τους για την ανατροφη που πηραν…αυτες δεν ειναι πλακες, οποιος για πλακα βασανιζει ειναι ψυχασθενης…εδω με αυτα που κανουν το μελλον τους δεν το σκεφτονται αυτοι, θα το ακεφτουμε εμεις που τους ειμαστε ξενοι;;;

    7. Θεωρεις πλακα το γεγονος οτι πηρανε ενα ζωντανο και το βασανιζαν και στο τελος το πεταξαν απο γκρεμο???!!!!! Σιγουρα εσυ μας κανεις πλακα τωρα…το γεγονος οτι το σκυλι εζησε κατα τυχη δεν μου λεει τιποτα, και αποδεδειγμενα ατομα σαν αυτους τους κουραδομαγκες, πολυ ευκολα οτι εκαναν στο σκυλι μπορουν να το επαναλαβουν και σε ανθρωπο!!!

    8. Εχεις δίκιο , οι ανωμαλοι-ες προτιμουν τους σκύλους και τις σκύλες

    9. Άμα σε πέταγαν και εσένα στο γκρεμό , πλάκα θα ήταν έτσι δεν είναι ?
      Γιατί τί είναι ανήλικα και θίχτηκαν ???

    10. Δεν είσαι χουντικός, μαλάκας είσαι.Και αυτά τα τσογλάνια δεν είναι παιδιά, αρχιτσογλάνια του κερατά είναι. Πλάκα να κάνεις με τη μάνα σου όχι με ένα μικρό αθώο ανυπεράσπιστο πλάσμα που είναι μάλιστα και φίλος σου. Το μέλλον αυτών των “νέων” κανονικά θα έπρεπε να είναι να τους πιάσουν και αυτούς από τον γκρεμό. Θα επιζήσουν και αυτοί εξάλλου…

  24. Κλασσικοί φλώροι σκατόμαγκες.Δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί στο στρατό.
    Αυτοί θα πολεμήσουν για την πατρίδα?
    Άνθρωποι σαν τον Ταξίαρχο Παπαμελετίου δεν υπάρχουν πιά.
    Δυστυχώς κύριοι.

  25. Ελπίζω να τους απολύσουν και απο την δουλειά τους αν εχουν μπέσα τα αφεντικά τους!

    1. Θα τους προσλάβω για να ριξουν φόλες στα αδέσποτα $ 100 για κάθε σκύλο. Αγαπάω την πατρίδα μου, ερχομαι κάθε χρονο διακοπες στην Ελλάδα, σιχάθηκα ομως τους σκυλόφιλους. Ειμαι θύμα δαγκωματος σκύλου.

      1. σωπα ρε σε δαγκωσε σκυλος?εχε υπ οψιν σου οτι τα ζωα εχουν ενστικτο μηπως κατι καταλαβε?Το ποσο καθικι εισαι?

  26. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ , ΕΓΩ ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΘΩΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ! ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΚΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ !

  27. Μπράβο που βγάζετε τις φάτσες και τα ονόματα. Το θέμα είναι πως ήδη ξεκίνησαν να βγαίνουν οι “υπερασπιστές” και να τους καλύπτουν, λένε ότι απλά έβγαλαν το σκυλί έξω στο γρασίδι επειδή τους είπε ο λοχαγός τους και ότι το σκυλί είναι πολύ καλά στην υγεία του, το φροντίζουν οι στρατιώτες και του ψάχνουν σπίτι! Τι άλλο θα ακούσουμε. Βρωμοκοινωνία.

    1. Ναι ναι, το “Έβγαλαν” στο γρασίδι και έκλεγε. Π@πάρια μάντολες.

Comments are closed.