Τα ΜΑΤ έστειλαν στο KAT τη φωτορεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη

Κοινοποίηση:
mpolari

Στο ΚΑΤ νοσηλεύτηκε από την Πέμπτη  η μαχητική φωτογράφος – ρεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη, μετά από επίθεση που  εξαπέλυσαν εναντίον της τα ΜΑΤ που βρίσκονταν έξω από το υπουργείο Οικονομικών στη διαδήλωση των καθαριστριων.

Η Τατιάνα Μπόλαρη κατέγραφε τη διαδήλωση των απολυμένων καθαριστριών και δέχθηκε πολλά χτυπήματα από μια διμοιρία ΜΑΤ ενώ στη συνέχεια τη μετέφεραν στο ΚΑΤ.

Η φωτορεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη κυκλώθηκε.. από ΜΑΤατζήδες που την κλωτσούσαν με μανία στο κεφάλι και στο σώμα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Τατιάνα Μπόλαρη είχε χτυπηθεί και στο παρελθόν από τα ΜΑΤ, στις μεγάλες διαδηλώσεις του 2011, από όπου και η φωτογραφία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Κύριε Χίο βλέπεις ότι δεν μιλάει κανείς;
    Οι Αδώνιδες έκαναν το θαύμα τους και αυτοί που τρώνε το ξύλο είναι αριστεροί. Εμ τώρα που φυλακίζουν τους χρυσαυγίτες δεν υπάρχει κανείς να τους υπερασπιστεί. Και όποιος θα τρώει το ξύλο των ΜΑΤ γιατί διαμαρτύρεται θα δέχεται την καχυποψία ότι είναι κάτι. Μια χαρά το έπαιξαν το παιχνίδι της διχόνοιας και περικόπτονται οι ατομικές ελευθερίες.
    Δεν βάζει μυαλό ο κόσμος.

  2. ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΥΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ. ΑΥΤΗ Η ΤΥΠΙΣΣΑ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΥΣΑ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟ ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΝ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΚΑΝ ΔΙΩΞΗ.

  3. Είναι έν συνειδήσει κι ώς έκ τούτου έν δυνάμει δολοφόνοι!!!!
    Τά περιστατικά άσκησης δολοφονικής επίθεσης από τούς SSαμαρικούς SS-MATατατζήδες κατά αθώων πολιτών είναι χιλιάδες!!!

Comments are closed.