ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ: «ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ» μαζί με έναν νεαρό ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ στην ΤΟΠΙΚΗ του ΣΥΡΙΖΑ ΒΥΡΩΝΑ ΕΚΑΝΑΝ τη… δουλειά τους με αγάπη κι αποχώρησαν… ΕΙΡΗΝΙΚΑ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Αναζητήσεις για τους δράστες βανδαλισμού στα γραφεία της τοπικής ΣΥΡΙΖΑ στο Βύρωνα, με τον έναν.. ενδεδυμένο με άμφια καλόγερου.

Ο καλόγερος και ο νεαρός άνδρας που τον συνόδευε, αιφνιδίασαν (07/08-20.45) τους παρευρισκομένους στα γραφεία της τοπικής του ΣΥΡΙΖΑ επί της οδού Ερυθραίας στο Βύρωνα. Χωρίς να αντιληφθούν τις προθέσεις τους, ο καλόγερος και ο έτερος ανδρας, προκάλεσαν βανδαλισμό με αναγραφή συνθημάτων (γκραφιτι) και φθορές με αφισοκόλληση στην πρόσοψη του κτηρίου.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκαν και μετέβησαν πληρώματα της Άμεσης Δράσης και δίκυκλα της ΔΙΑΣ, σε αναζήτηση των δραστών, οι οποίοι αποχώρησαν ειρηνικά από το σημείο.

nantiareport

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μούφα μου φαίνεται…αν το έκανε ο πάτερ άξιος ακόμα για μια φορά!Μήπως πάνε να ενοχοποιήσουν τον πάτερ Κλεομένη ??Γιατί οι αριστεροί μπινεδες δεν έχουν μπέσα……

  2. Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΑΦΟΔΕΥΣΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΤΣΑΣ .

Comments are closed.