ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ! Έτσι είναι ο ηγέτης! Όταν ο Κασιδιάρης σε ζωντανή σύνδεση…(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
KASIDIARIS

Αναγνώστρια του makeleio.gr,

και μάλλον οπαδός του Ηλία Κασιδιάρη μας θύμησες με μήνυμα της, παλιά παρέμβαση του βουλευτή της Χ.Α.
MAΣ ΓΡΑΦΕΙ:
“Ο Κασιδιάρης έκανε κάτι το οποίο ούτε κατά διάνοια θα κάνε άλλος κανείς απ τους 300 της βουλης… Είχε τα αρχίδια κ μίλησε όπως έπρεπε κ άξιζε σ αυτόν τον Οικονομικό εγκληματία αντιπρόεδρο της ευρωπαϊκής ένωσης Ντομπροφσκι. Μπράβο του είναι θεός… Επιτέλους κ λίγοι αντρες ανάμεσα στις αδερφές κ τους γλυφτες…”
O Κασιδιάρης τα χώνει στον Ντομπρόβσκις: Είσαι οικονομικός εγκληματίας και ανεπιθύμητος στην Ελλάδα!

Όταν δεν τον πειράζουν τα νεύρα του το Κασιδιάρης έχει ικανότητες πραγματικού Ηγέτη….

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Με όλον τον σεβασμό προς τον αρχηγό του συνδέσμου , η Ελλάδα δεν έχει άλλη ευκαιρία , ας παραχωρήσει την θέση του στον Κασιδιαρη ,διαφορετικά το ποσοστό θα παραμείνει μονοψηφιο

  2. Ο Ηλίας είναι ο εθνάρχης και ένας απο τους μεγαλύτερους Έλληνες που έχει βγάλει η πατρίδα τα τελευταία 200 χρόνια!

  3. Ο ΗΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ . ΕΧΕΙ ΣΤΟΦΑ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ . ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΕΙ Η Χ. Α. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΟΥΓΓΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΡΧΗΓΟ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΔΙΨΗΦΙΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ , ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΕΠΤΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ .

  4. μαγκας με ολα τα του ο κασιδιαρης .ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εναντια ολων ….

  5. ΣΥΡΙΖΟΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΡΕ? ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΩΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΕΣΥ ΚΙΟΛΟ ΤΟ ΤΣΥΡΙΖΟΣΚΑΤΟΣΩΓΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

  6. Αρχηγέ,να χαίρεσαι και να χαιρόμαστε το δημιούργημά σου,τον Λιάκο όλων μας.
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ,από το διαπλεκόμενο τόξο τών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ-ΝΔ-ΚΚΕ-ΠΑΣΟΚ-ΛΕΒΕΝΤΟΠΟΤΑΜΙΩΝ

  7. Αν μερικα από αυτά τα ανθρωποειδή που μας κυβερνούν και μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια είχαν έστω και μια τριχα από τα “καρίδια” το Ηλία δεν θα φταναμε εδώ που είμαστε!

  8. Πολυ σκουροs δεν ειναι για ηγετηs των Ναζι?

  9. Η μονη διαφορα τους είναι ότι ο ενας είναι ψυχοπαθης και άλλος λαμογιο.
    Κατά τα αλλα τα ιδια σκ@τ@ είναι και οι δυο.

  10. O ΗΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΩΝΤΑΣ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧ…ΙΑ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ , ΑΛΕΞΟΜΠΟΥΛΗΔΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ δημοκρατικου τοξου ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΚΩΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ . ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ .

  11. Θα παρακαλατε να επεμβουμε παλιοπροδοτες ανθελληνες …τη χωρα μας την πατριδα μας την ελλαδαμας θα την παρουμε πισω εστω και αν μεινη μονο ενας…σταλινοφασιστες ευρωπαιοι παλιοαδερφες σιχαματα του κερατα να πατε στα τσακιδια …ουτε ενα σπιτι στα χερια τραπεζιτη…

  12. Δεν παιζετε ο ανθρωπος. την πατριδα του και τους ελληνες, τους εχει μεσα στα σπλαχνα του, ειμαι 45 χρονων οσα χρονια ζω δεν ακουσα ποτε εναν πολιτικο ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ να ενδιαφερεται τοσο πολυ για την χωρα του μεσα και εξω απο την βουλη, πολυ περισσοτερο να ξευτελιζει στην ψυχρα τα εξωθεν λαμογια που κατασπαραξαν σε συνεργασια με τα ενδωτια καθικια ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥΣ, ολοκληρο τον ελληνικο λαο και το εθνος μας. βγαλτε μονοι σας τα συμπερασματα σας

  13. Τι δεν σας αρεσε προδοτικα κομμουνια?ο Ηλιας κομμουνια εχει στην καρδια του Ελλαδα ενω εσεις απεραντο μισος ακομη και για την μητρα που σας εβγαλε τομαρια.

  14. ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΕΦΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.
    ΚΑΘΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ.

    1. ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ
      ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΑΝΤΑΜ??????

      1. Όσοι δεν εργαζόμαστε ή έχουμε συγγενείς γνωστούς που να το κάνουν, ξέρουμε ότι στα μπουρδέλα πάνε άντρες “John”. Αλλά μην στεναχωριέσαι, μπορείς να καυχιέσαι για το αρχαιότερο επάγγελμα. Απευθείας από την αρχαία Ελλάδα.

        1. Έτσι όπως το θέτεις μου φαίνεται ότι έχεις μπερδέψει τα μπουρδέλα με τα κωλοχανεία…και τέτοιο μέρος που δεν υπάρχουν γυναίκες λέγεται κωλοχανείο…τώρα βέβαια το που θα πάνε οι συγγενείς και οι γνωστοί σου είναι δικό τους θέμα.Μην στεναχωριέσαι όμως γιατί με την πουστοκυβέρνηση που έχουμε τέτοιοι “άνδρες” κερδίζουν μόρια και για διορισμό και γενικώς…

  15. Και μετά από τα πατριωτικά και ΞΕΚΑΘΑΡΑ λόγια του ΚΥΡΙΟΥ Κασιδιάρη, μπαίνει τσόντα και μία τσούλα που δεν ξέρω πια είναι, για να μας πει ότι τώρα ξέρει ο Ελληνικός λαός ποιος τον αντιπροσωπεί και πως οργανώνει την φιλοξενία. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΩΡΗ ΞΕΚ@ΛΙΑΡΑ !!! Εσύ ρε τιποτένιο μηδενικό ξέρεις; Χαφιέδες και πουλημένα τομάρια που θα κάνετε και κριτική στους πατριώτες….! ΛΙΓΕΣ ΣΑΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΚΑΘΙΚΙΑ…!

  16. Τέτοιες επικεφαλίδες βάζετε κ ….εγκεφαλικό ο χοντρός!!

    1. Δεν νομίζω ότι έχει πρόβλημα με την επικεφαλίδα…ο Καρατζαφέρης…μην σου πω ότι τέτοιες επικεφαλίδες τις υπαγορεύει κιόλας…μέσω του Μυλωνάκη
      Ε εκεί στο μακελειό…δεν κάνει να κόβετε σχόλια…γιατί μαρτυριέστε…ατιμούτσικα…

Comments are closed.