ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ! Σοκ στη Λέσβο! Πήγαν να τους κλέψουν Λαθρομετανάστες, τους πυροβόλησαν και συνέλαβαν τους Ελληνες!

Κοινοποίηση:
karampina-630x400

Δύο κάτοικοι της Μόριας, δεν άντεξαν άλλο, αποφάσισαν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους, όταν αντιλήφθηκαν πως λαθρομετανάστες έκλεψαν πρόβατά τους.

Σύμφωνα με το LesvosPost, οι κάτοικοι του νησιού, μόλις κατάλαβαν την κλοπή, πήραν τις καραμπίνες και άρχισαν να πυροβολούν τους λαθρομετανάστες στα πόδια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο κτηνοτρόφοι συνελήφθησαν με την διαδικασία του αυτοφώρου ενώ οι λαθρομετανάστες διακομίστηκαν ελαφρά τραυματισμένοι στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Οι αστυνομικοί θα μπορούσαν να κάνουν τα στραβά μάτια ότι δεν τους βρήκαν έστω για να περάσει το αυτόφωρο, απο την στιγμή που έχουν απόλυτο δίκιο οι Έλληνες, όπως κάνουν σε κάτι επώνυμους λεφτάδες με εντολές πολιτικών. Αλλά κουφάλες είναι και αυτοί τα νταηλίκια μόνο σε εμάς τα κάνουν, στα λαθροπιθήκια κλάνουν μέντες. Όταν θα βιάζουν τα παιδιά τους και θα θα σκοτώνουν την μάνα τους να μην πυροβολήσουν με το υπηρεσιακό τους όπλο, να κάτσουν και να το καταπιούν ως θεατές γιατί δεν είναι νόμιμο να υποστηρίζεις το δίκιο σου στο Ελλαδιστάν. Οι νόμοι δεν γράφτηκαν απο το χέρι του Θεού, οι νόμοι θεσπίστηκαν απο δίποδα ανάλογα με τα συμφέροντα τους, αλλά ορισμένοι καθυστερημένοι δεν καταλαβαίνουν την έννοια της δικαιοσύνης. Στην αντίθετη περίπτωση δεν θα βρίσκαμε ούτε τα κοκκαλάκια των Ελλήνων. Έπρεπε να τους είχανε σκοτώσει, οι νεκροί δεν μιλάνε.

  2. ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΠΛΑ… ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΛΑΒΟΥΝ?….

Comments are closed.