“Τα έσπασαν” Λαγκάρντ και Τσίπρας…Δείτε τον “καυτό” διάλογο τους!

Κοινοποίηση:
lagarde-eurogroup-708

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές…βαδίζουμε προς πολιτική συμφωνία στη Σύνοδο Κορυφής. Προσθέτουν ότι η εξέλιξη αυτή δεν χαροποιεί το ΔΝΤ και δίνουν το παρασκήνιο της συνεδρίασης των 6 (Γιούνκερ, Ντάισελμπλουμ, Τσίπρας, Κερέ, Ντράγκι) το οποίο είναι καυτό. Δείτε τον “καυτό διάλογο”:

Λαγκάρντ σε Τσίπρα: Μας θέλετε κι εμάς on board, επιθυμείτε συνέχιση της συνεργασίας;

Τσίπρας: Σας θέλουμε και πρέπει να σας πω ότι εκτιμώ την ειλικρινή σας στάση, παρά το γεγονός ότι είναι σκληρή. Είστε οι μόνοι που έχετε κάνει κριτική, π.χ. για τον πολλαπλασιαστή. Ομως σας θέλουμε με όλες σας τις απόψεις και όχι μόνο a la carte. Να πείτε και την άποψή σας για το χρέος, και όχι μόνο για τα σκληρά μέτρα.

Διαβάστε επίσης: ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ LIVE: ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ-ΔΙΑΧΥΣΕΙΣ ΚΑΙ “ΘΩΠΕΙΕΣ” ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΕΚΡΟΚΑΝΑΤΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ-ΡΑΒΟΥΝ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ-ΘΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΜΕ! (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. το… αστρο του δαυιδ το ειδες στο πετο της καρφιτσωμενο;
    ΡΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ;

  2. Κάνατε λάθος κυρία μου. Το είπατε εσείς οι ίδιοι ότι κάνατε λάθος στον πολλαπλασιαστή και βγήκε το χρέος υπέρογκο. Τι κάνατε? μας δείξατε το μεσαίο, αυτό που εσείς δεν έχετε. Τι περιμένετε να πάρετε? Το τρίτο το μακρύτερο, ο Πρίαπος Έλλην ήτο και Θεός της γονιμότητας.

Comments are closed.