Σ. ΔΗΜΑΣ:”Ελπίζω πως θα βρεθούν οι 180″ … (Η ελπίδα πάντα πεθαίνει τελευταία!)

Κοινοποίηση:
stavros_dimas

Η πρώτη δήλωση του ΣΤ. ΔΗΜΑ μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Εξέφρασε την επιθυμία του να συμβάλει στην ενότητα του ελληνικού λαού όταν τον ρώτησαν αν απευθύνει πρόσκληση στα κόμματα να τον ψηφίσουν.

Στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την πρόταση της κυβέρνησης για την υποψηφιότητά του, ο κ. Δήμας ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, τις ΚΟ των κομμάτων αλλά και όλους εκείνους που ανεξάρτητα αν θα τον ψηφίσουν, όπως ανέφερε, είπαν καλά λόγια για εκείνον.

Στην ερώτηση αν εκτιμά ότι θα βρεθούν οι 180 βουλευτές που απαιτούνται κατ’ ελάχιστο για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας απάντησε: «Ναι, το ελπίζω».

 

Διαβάστε ακόμα :

ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ: O EKΛΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ “ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ” ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ, ΜΑΝΟΥΕΛ ΜΠΑΡΟΖΟ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ- ΜΕ ΠΕΘΑΜΕΝΑΤΖΙΔΙΚΟ ΣΑΚΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ VARDA Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΨΑΧΝΕΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ(ΒΙΝΤΕΟ) ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. Εγώ πάντως σε συμβουλεύω το μπρούμυτα.

  2. Κωλόπαιδα. Το ΜΟΝΟ που σκέφτεστε είναι η μπάζα που θα κάνετε. Το μπαγιόκο. Η Πολυθρόνα με τα ευρουλάκια!!! Καθίκια. Πατριώτες για γέλια και για κλάματα….

Comments are closed.