“Σώστε μας ή Βομβαρδίστε μας με Χημικά”! Φωνή απόγνωσης και τρόμου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
xhmika_syria_2

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει το ISIS, μετά το συγκλονιστικό βίντεο που ανέβασε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γυναίκα από τη Φαλούτζα του Ιράκ. Δείγμα της απελπισίας, του τρόμου, και των αντιξοοτήτων, λόγω της παρουσίας των Daesh.

Φωνή απόγνωσης από τη νεαρή γυναίκα η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει απευθυνόμενη στους τρομοκράτες: «Πότε θα μας αφήσετε ήσυχους; Δεν αντέχουμε άλλο! Η πείνα έχει καταστρέψει τους πάντες και αναγκάζει πολλές γυναίκες να πετάνε τα παιδιά τους στα ποτάμια! Δεν υπάρχει φαγητό, δεν υπάρχει νερό, δεν υπάρχουν φάρμακα. Οι άνθρωποι πεθαίνουν! Τα νοσοκομεία είναι γεμάτα γιατί κανείς δεν έχει φαγητό, νερό και φάρμακα. Κάποιος να μας σώσει ή βομβαρδίστε μας με χημικά».

Το αποτέλεσμα του βίντεο ήταν οι απαγωγές τουλάχιστον 100 ανθρώπων στην Φαλούτζα από τους τρομοκράτες του ISIS, οι οποίοι ψάχνουν την εν λόγω γυναίκα και τους δημιουργούς της μαγνητοσκόπησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αυτη η γυναικα ειναι ντυμενη ακριβως οπως το εκτελεστικο ταγμα γυναικων του ΙΣΙΣ , αυτες δηλαδη που αστυνομευουν σε χωρους γυναικων μηπως καποια θηλασει το μικρο της δημοσιως ,για να την ακρωτηριασουν.

    1. Μάλλον έχει πρόβλημα με τα φώτα της δημοσιότητας.

Comments are closed.