Σόιμπλε: Χρήση ενόπλων δυνάμεων στο εσωτερικό της Γερμανίας αν χρειαστεί

Κοινοποίηση:
soimple

Επειτα από τις απειλές στο Αννόβερο

To ενδεχόμενο ανάπτυξης ένοπλων δυνάμεων και στο εσωτερικό της Γερμανίας άφησε ανοιχτό ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, έπειτα από τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι και τις χθεσινές απειλές στο Αννόβερο.

«Εάν είχαμε μια κατάσταση, όπως αυτή στο Παρίσι, ενδεχομένως με επιθέσεις σε τρία-τέσσερα σημεία, θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί αν θα επαρκούν οι αστυνομικές δυνατότητες», είπε ο κ. Σόιμπλε, μιλώντας σε εκδήλωση στο Ντίσελντορφ, όπως μεταδίδει η «Rheinische Post».

Μεταξύ άλλων, ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ αναφέρθηκε και στο ζήτημα των συνόρων, υπογραμμίζοντας την ανάγκη φύλαξης των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ και όχι της Γερμανίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΡΕ ΣΚΙΟΡΕΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΗΣ ΚΑΝΕΝΑΝ , Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΤΡΑΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ , Η ΝΑΖΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΝΟΝ
    ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΑΣ ΣΚΑΤΟ-ΧΙΤΛΕΡ ΜΠΟΥΛΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ , ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ,ΙΣΩΣ Ο ΤΖΩΡΣΙΛ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝΕ ΚΑΘΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ,
    ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΠΛΟΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ !!!

Comments are closed.