Σόιμπλε: Κολακεύει τον ελληνικό λαό για να κάνει αβάντα στον Σαμαρά

Κοινοποίηση:
newego_large_t_1101_54155717

“Άξια μεγάλου σεβασμού” θεωρεί ξαφνικά την Ελλάδα και τους πολίτες της ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας Βόλφγανγκ Σόιμπλε, τονίζοντας ότι “η χώρα έχει διανύσει έναν δύσκολο δρόμο”.

Σύμφωνα με τον κ. Σόιμπλε “αυτός ο δρόμος απαίτησε πολλά από τους Έλληνες πολίτες και ως εκ τούτου αυτές οι προσπάθειες αξίζουν μεγάλο σεβασμό”, μια φράση που περισσότερο ως επικήδειος ακούγεται και διόλου άδικα φυσικά αν σκεφτούμε τον θάνατο της οικονομίας αλλά και της κοινωνικής συνοχής αυτής της χώρας, ενώ οι μερικές χιλιάδες αυτοκτονίες δείχνουν να αποτελούν κάποιες απλές… παράπλευρες απώλειες για τα κοράκια που εδώ και χρόνια τρέφονται από τις εναπομείνασες σάρκες της χώρας.

Αβαντάροντας προκλητικά τον Αντώνη Σαμαρά, ο Σόιμπλε δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι “οι μεταρρυθμίσεις που έχουν πραγματοποιηθεί αρχίζουν τώρα να δίνουν καρπούς, ενώ προσέθεσε ότι θα πρέπει να υπάρξει βελτίωση των συνθηκών ανάπτυξης, κυρίως μέσω της στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων”.

Μετά τη χθεσινή λοιπόν παρέμβαση Προβόπουλου, σήμερα και ο Σόιμπλε στον αγώνα για την επιβίωση μιας κυβέρνησης  που υπηρετεί αγόγγυστα τα πραγματικά της αφεντικά, γι αυτό άλλωστε και νιώθουν την… “υποχρέωση” να τη στηρίξουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ψαξτε κ.χιο,στο στραατιωτικο νοσοκομειο αθηνων ονοματα…οι ναζι καταδοτες τα δινουμε.,λαζαριδης,ταμπακοπουλος,παναγου,χριστοφυλλακης,κοτιλεας,φιλλιπακης,κωττουλα…ο αγγελος της …ζωης,καλπακος,τσιλαλης,και η μεγαλη ….γκιζαρης με το επιτελειο του τους ….νρχ.κεντρο.η δημοσιογραφικη ομαδα θα τα δινει ολα.α ξεχασαμε την ελενη του δελακολα.αποψε πεθαινει ασθενης…του αγγελου της ….ζωης.μονο για την μακαριτισσα πολλατο0υ νοιαζεστε κ.χιο,δεν υπαρχουν αλλοι ανθρωποι.

  2. ΣΟΙΜΠΛΕ , ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΔΥΣΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

  3. Αχαχαχααααχ!
    Αβάντα στο σαμαρά από το Δ΄Ράιχ?
    Σιγουράκι η αποτυχία την Κυριακή στις εκλογές!
    Αν έπεφτε κάτω από 15% πριν…τώρα με αυτή την αβάντα…γκρεμοτσακίζεται…

  4. θα του μπει κι αυτουνου και του σαμαρα (γαμω το κεφαλι μου μ….) ο μαιανδρος της χρυσης αυγης στον κ… την Κυριακη.

Comments are closed.