ΣΩΠΑ ΡΕ ΦΙΛΕ! Δείτε το μήνυμα του Τσίπρα για την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου

Κοινοποίηση:
tsipras-13

Με αναφορά σε κάποιο σύνθημα γραμμένο σε τοίχο επέλεξε να στείλει το μήνυμά του ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σήμερα, ημέρα μνήμης για τα εννέα χρόνια από τη δολοφονία του 15χρονου Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου.

«Ο Δεκέμβρης ήταν ερώτηση. Γράφτηκε σε έναν τοίχο της Αθήνας εκείνες τις ταραγμένες ημέρες του 2008. Σε όλη τη διάρκεια της κρίσης, η νέα γενιά, ο λαός μας έδωσε και δίνει έναν δημιουργικό αγώνα ενάντια στον φόβο, χωρίς κουκούλες, με καθαρό πρόσωπο για μία πιο δίκαιη κοινωνία» αναφέρει σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter ο πρωθυπουργός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Σαν σήμερα 6/12/1944 τα κουμουνια που είχαν αφηνιασει με τα Δεκεμβριανά επετεθηκαν στην στο αστυνομικό τμήμα στου Μακρυγιάννη και μετά από ηρωική αντίσταση συνέλαβαν 4 αστυνομικούς τους οποίους και θανάτωσαν μετά από διαπόμπευση εξευτελισμους και φρικτά βασανιστήρια. Κανένας δεν έκανε ποτέ αναφορά στην θυσία τους και τον ηρωισμό τους πέρασαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και λησμονήθηκαν. Ο Γρηγορόπουλος ποιος είναι; Τι έχει προσφέρει στην πατρίδα; Πεσμου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι λέει μια παροιμία στο χωριό μου. Εκτός από βλάχομαγκας και φίλος του ληστή Ρωμανού τι άλλο ήταν; Αρκετά πια στην Ελλάδα που κάνουμε ήρωα τον κάθε ψευτομαγκα.

  2. …………..αντε και Γ Α Μ Η Σ Ο Υ ελεινεέ….ρήμαξες ΟΛΗ την Ελλάδα και μιλάς για δημιουργικό αγώνα…..ΟΟΟΟΥΥΥΣΣΣΣΤΤΤΤΤ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΒΡΟΜΟΣΚΥΛΟ……….

Comments are closed.