Σχολείο από τον Άσσο Κορινθίας αντιστέκεται !!! “Αν θέλουν ας έρθουν να μας συλλάβουν όταν θα κάνουμε την έπαρση της σημαίας και θα τραγουδάμε τον εθνικό υμνο”

Κοινοποίηση:
assos

Σε μια ανακοίνωση προέβη ο πρόεδρος του Ασσου Ναπολέων Γιαννακουλοπουλος για την εξαγγελία της κυβέρνησης ότι θα σταματήσει η έπαρση σημαίας και ο Εθνικός ύμνος στα σχολεία όπως αναφέρει το ekorinthos.gr.
“Εμείς ακόμα και αν μείνουμε τελευταίοι θα συνεχίσουμε να κάνουμε κάθε πρωί την ανάρτηση της σημαίας και θα τραγουδάμε τον εθνικό ύμνο και όποιος θέλει ας έρθει να μας συλλάβει.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Η ελληνικη σημαια δεν συμβολιζει ιμπεριαλιστικες νοσταλγιες, αλλα μας θυμιζει τις θυσιες των προγονων μας που εδωσαν την ζωη τους για να γραφουμε τις μαλακιες μας σημερα, και να μας υπενθυμιζει ποσο σημαντικη ειναι η ελευθερια.

    Βεβαια ο δικος μας τσε, ο τσιπρας, και οι λοιποι ομοιδεατες του, που θελει να μας κανει βενεζουελα της Ευρωπης δεν μπορει να το καταλαβει αυτο το απλο πραμα.

    Εχουν και αυτοι τα δίκια τους ομως οταν διαφοροι “επιστημονες” “ελληνες” που νομιζουν οτι ο ελληνισμος εχει να κανει με “μεγαλογεωκτημονες” και φανταζονται την ελλαδα μεχρι την ινδια ξερω γω, λες και αυτο αναδικυει ενα πολιτισμο.

    Δειτε σερβάιβορ, βγαλτε σελφι, λάικ, μιρλα, μαλλωστε για το ποιο πολιτευμα ειναι καλυτερο, ανακαλυψτε καμια αλλη ιδεολογια να τρεχετε απο πισω και το μελλον ειναι μπροστα μας.

    Ή σφιξτε τα δοντια και ξεκινηστε να καινοτομειτε οπως οι προγονοι μας,

Comments are closed.