Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Τούρκοι: Τουρκικά μαχητικά πέταξαν επιδεικτικά πάνω από τη Λευκωσία που πενθεί για τον Γλαύκο Κληρίδη

Κοινοποίηση:
tourkika-maxitika-660

Την ώρα που ο ελληνισμός της Κύπρου πενθεί το χαμό του τ. Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γλαύκου Κληρίδη,  μαχητικά των Τούρκων πετούν επιδεικτικά  πάνω από τη Λευκωσία, περιφρονώντας το πένθος των Κυπρίων, μη σεβόμενοι τίποτα!

Οι  περίεργες πτήσεις τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι  πάνω από τη Λευκωσία. Τα τουρκικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν δύο διελεύσεις και εξαφανίστηκαν πίσω από το όρος Πενταδάκτυλος, με κατεύθυνση τη Τουρκία.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», τα δύο τουρκικά F-16 παραβίασαν  το FIR Λευκωσίας και τον εναέριο χώρο της Κυπριακής Δημοκρατίας πραγματοποιώντας πτήση από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου προς την Τουρκία. Όπως εκτιμάται, τα τουρκικά μαχητικά ήταν σταθμευμένα στην Τύμπου, με την ευκαιρία του εορτασμού της ανακήρυξης του ψευδοκράτους στις 15 Νοεμβρίου και το πρωί αναχώρησαν για τη Τουρκία.

Στις 11:44 τα δύο αεροσκάφη πραγματοποίησαν διέλευση από ανατολικά/νοτιοανατολικά προς βορειοδυτικά πάνω από τη γραμμή αντιπαράταξης παρά την περιοχή ΣΟΠΑΖ στη Λευκωσία σε χαμηλό ύψος, Στη συνέχεια στράφηκαν προς Βορρά και πετώντας πάνω από τον Πενταδάχτυλο απομακρύνθηκαν προς Τουρκία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΣE TETOIEΣ ΠEΡIΠTΩΣEIΣ OΠOY OI ΘΡAΣYΔEIΛOI KOΠΡOTOYΡKOI, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΩΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΜΕ ΠΡΟΔΗΛΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ.-

    Κ Α Τ Α Ρ Ρ Ι Π Τ Ο Ν Τ Α Ι . –

  2. EΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΞΕΡΩ OTI οι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ πιλοτοι της τουρκιάς, MOΛIΣ ΠIAΣOYN ΣTA ΡANTAΡ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΟΥΣ, ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ…….. ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΗ, Ο Λ Ε Σ Μ Α Ο Λ Ε Σ ΤΙ Σ Α Ε Ρ Ο Μ Α Χ Ι Ε Σ……….

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ

  3. Για σιγά σιγά να ρίχνουμε κανένα πύραυλο στους μογγόλους.

Comments are closed.