Συνεχίζεται το σόου με τις παραδόσεις ακτών στην Αττική

Κοινοποίηση:
kouroumblis_210515658

Στο κοινό πρόκειται να παραδοθούν αύριο Πέμπτη οι ακτές της Πειραϊκής, καθώς οι εργασίες καθαρισμού στην περιοχή, έχουν ολοκληρωθεί. Μάλιστα, στο πλαίσιο της διαδικασίας παράδοσης, θα συνταχθεί και θα υπογραφεί πρακτικό επιθεώρησης της ολοκλήρωσης καθαρισμού και παράδοσης των ακτών!

Σύμφωνα με τη σημερινή συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου, η κατάσταση στη Σαλαμίνα παρουσιάζεται βελτιωμένη καθώς συνεχίστηκαν οι εντατικές εργασίες καθαρισμού των βράχων και των ακτών στην ευρύτερη περιοχή του όρμου Σεληνίων – Λιμνιώνα – Κυνόσουρας – Αγίου Νικολάου, από μέλη ιδιωτικού συνεργείου, αποτελούμενου από 128 άτομα συνολικά, με πιεστικά μηχανήματα και λοιπά μηχανικά μέσα. Αναμένεται σταδιακή ολοκλήρωση των εργασιών καθαρισμού και παράδοση των ανωτέρω περιοχών στο κοινό σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επίσης, συμφωνήθηκε η αύξηση των μηχανικών μέσων αλλά και του αριθμού των δυτών που θα επιχειρούν στην εν λόγω περιοχή.

Στη θαλάσσια περιοχή του Αλίμου και συγκεκριμένα στο Α’ και Β’ επίπεδο, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες καθαρισμού των ακτών. Μπροστά από τις παραλίες των δήμων Αλίμου και Ελληνικού και ειδικότερα της Παλιάς Φαντασίας, του ΝΑΟΑΚ, του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών, του ΕΛΚΕΘΕ, του Αγίου Κοσμά και του Αγίου Αλεξάνδρου, προσωπικό ιδιωτικού συνεργείου, αποτελούμενο από 57 άτομα συνολικά, εκτέλεσαν εργασίες καθαρισμού των ακτών με μηχανικά μέσα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΓΚΑΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ.

Comments are closed.