Συνεχίζεται ο σάλος με την επίθεση των τσιγγάνων στην ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
oldlady1-768x485-1-768x485

Ο ταξιτζής την άφησε δίπλα στη πόρτα της και οι ανήλικοι με θράσος, όπως φαίνεται και στις εικόνες από την κάμερα ασφαλείας, μπήκαν μέσα στην αυλή.

Τραβώντας για να της πάρουν την τσάντα, την έριξαν κάτω με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη στη συνέχεια να χρειαστεί νοσοκομειακή περίθαλψη λόγο του χτυπήματος στο πρόσωπο από την πτώση.

Ο Τηλέμαχος Ρομπάκης, γαμπρός της άτυχης γυναίκας δηλώνει αγανακτισμένος. Όπως λέει μετά το χτύπημα η πεθερά του διακομίστηκε στο νοσοκομείο με πρησμένα πόδια και αιμορραγία.

Όπως λέει ανέβασε πίεση και χρειάστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι το ένα από τα δύο παιδιά είχε έρθει για τα κάλαντα και η ηλικιωμένη του είχε δώσει πέντε ευρώ. Πιθανότατα τότε την στοχοποίησαν.

Αποκαλύψεις για την άγρια ληστεία στη Σπάρτη

Η αντίδραση της αστυνομίας ήταν άμεση και κατάφερε να συλλάβει χθες το απόγευμα τους δύο ανήλικους Ρομά καθώς και τους γονείς τους, ενώ αναζητεί τον τρίτο της παρέας.

Στους δύο ανήλικους δράστες καθώς και εις βάρος του τρίτου έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους για ληστεία κατά ηλικιωμένης.

Το βίντεο της ληστείας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Στέφανε, το εἶχα ἀναφέρει πιὸ παλιά πώς οι γύφτοι ἔχουν ἀποθρασυνθεῖ στῆ Λακωνία. Δεν εἶναι ὅλοι ἔτσι βέβαια ἀλλά ἡ κατάσταση ἔχει ξεφύγει. Η λέξη γύφτος παρεμπιπτόντως δέν εἶναι βρισιά ἀλλά προέρχεται ἐκ του Αἰγύπτιος ἀφοῦ ἀπό ἐκεῖ ἕλκουν την καταγωγή τους. Εἶναι καιρός η πολιτεία να τους ἀφοπλίσει. Πλήρης η ἀνικανότητα των αστυνομικών στη Λακωνία.

  2. τσογλανια του κερατα και η αστυνομια (δημοσιοι υπαλληλοι) να τα πιασουν θα τα αφησουν ..που ειναι οι παλιες εποχες της χωροφυλακης να τα βαλουν κατω να τα σαπησουν στο ξυλο στα χαστουκια στο υπογειο με φαλαγκα να κατουρηθουν απανω τους να σου πω εγω μετα αν θα ξανακανουν τιποτα….τσογλανια δεν υπαρχει κρατος αναρχια ασιδωσια ανομια παντου μας γλεντανε οι γυφταλβανοι γεωργιανοι ξυπνατε ρεεεεε παρτε το νομο στα χερια σας δεν υπαρχει προστασια Η ΣΠΑΡΤΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ

  3. Ο Κώστας Χατζής, ο γύφτος τραγουδιστής που ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ να υπερασπίζεται την φάρα του γιατί δεν βγαίνει να κάνει δηλώσεις? Και ο κάθε “εκλεπτισμένος” ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ γύφτος?????

  4. Ειχαμε τους αλβανους…τωρα εχουμε τους κωλογυφτους…!

Comments are closed.