Συνεχίζεται η κόντρα Μπακογιάννη- Κωνσταντοπούλου: “Yπηρετεί αλλότρια συμφέροντα! – Έχει προσωπική ατζέντα!”

Κοινοποίηση:
146

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, η κα Μπακογιάννη είπε ότι στόχος της κυβέρνησης ήταν χθες να βγει προς τα έξω μια ομοθυμία. «Ψηφίσαμε το νομοσχέδιο γιατί θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα ότι είμαστε ενωμένοι. Κι έρχεται η κα Κωνσταντοπούλου και τινάζει την διαδικασία στον αέρα!», είπε.

Και συνέχισε λέγοντας ότι η Πρόεδρος της Βουλής προσπάθησε να οδηγήσει στα άκρα τη ΝΔ για να φύγει από την Βουλή και να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο.

«Το αποτέλεσμα ποιό θα ήταν αν παίζαμε το παιχνίδι της κας Κωνσταντοπούλου; Χθες, η Βουλή θα είχε ψηφίσει κατά το ήμισυ το νομοσχέδιο. Αυτό θα αποδυνάμωνε την διαπραγματευτική ισχύ του πρωθυπουργού. Κατόπιν τούτου σας λέω ότι η κα Κωνσταντοπούλου υπηρετεί αλλότρια συμφέροντα», είπε η κα Μπακογιάννη.

Την κατηγόρησε επίσης ότι έχει την δική της προσωπική ατζέντα την οποία και υπηρετεί. «Εχει δικούς της στόχους που ούτε την Βουλή, ούτε το κόμμα της υπηρετούν. Η στάση της με την Χρυσή Αυγή έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα. Όταν θα έχω τις απαντήσεις θα σας πως συγκεκριμένα, πάντως δεν έχει λογική αυτό που συμβαίνει», είπε η κα Μπακογιαννη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΜΩΡΗ ΝΤΟΡΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ ? ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ ΤΣΑΜΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΡΕΞΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΔΙΑΛΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΗ?

  2. Τι είναι η ΝΔ; δεν θυμάμαι πιά. Πρέπει να ήταν κάποιο πολιτικό κόμμα αν δεν κάνω λάθος…..

Comments are closed.