Συνήγορος πατέρα Δώρας: Ήμουν από την αρχή αντίθετος που έβγαινε στις κάμερες!

Κοινοποίηση:
dolofonia

Ο συνήγορος του πατέρας της δολοφονημένης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, δίνοντας κάποιες απαντήσεις και διευκρινήσεις όσον αφορά την εμπλοκή του πελάτη του στην υπόθεση αλλά και την εξιχνίαση του φονικού.

Στο σχόλιο του δημοσιογράφου πως οι δηλώσεις και οι καταθέσεις του πατέρα της Δώρας περισσότερο περιπλέκουν την υπόθεση, ο δικηγόρος απάντησε αρχικά πως «ο πατέρας είπε την αλήθεια και θα σας εξηγήσω. Είχαν να μιλήσουν 9 μήνες, στην τελευταία τους συνάντηση, στην οποία ήταν και ο αδερφός της, του είχε πει πως είχε κάποια προβλήματα με τη δουλειά. Το πώς έφτασε να λέει για λίστες Λαγκάρντ δεν το ξέρω. Μπορεί να έκανε λάθος και έκανε λάθος».

Εν συνεχεία σχολίασε με νόημα ότι «εγώ ήμουν από την αρχή ενάντια στο γεγονός πως έβγαινε στις κάμερες και μίλαγε για τέτοια θέματα. Όπως και από την άλλη πλευρά. Αυτά τα οικογενειακά προβλήματα δεν πρέπει να επιλύονται στα κανάλια».

Ο παρουσιαστής στη συνέχεια ρώτησε τον κ. Λύτρα εάν ο πατέρας έχει όντως κάτι να προσφέρει στις έρευνες με τον συνήγορο να απαντά πως «ο πατέρας με αυτές του τις δηλώσεις μπήκε στο κάδρο ώστε να αφήνονται υπόνοιες εναντίον του. Δεν αποπροσανατόλισε τις έρευνες. Ήταν διαβολική και αληθινή η κατάθεση του πως βρέθηκε στον τόπο της δολοφονίας ώρες μετά το έγκλημα. Είναι σε αρχικό στάδιο οι έρευνες. Περιμένουμε αποτελέσματα εργαστηριακών ελέγχων, DNA, το τηλέφωνο της κοπέλας. Ο πατέρας αυτό που έχει να προσφέρει είναι οι πληροφορίες για τον πελάτη που πήρε από το Β’ Νεκροταφείο. Του φάνηκε περίεργος. Έχει δώσει τα χαρακτηριστικά του στην αστυνομία και μάλιστα τον κάλεσαν και για αναγνώριση».

Για το φημολογούμενο ασφαλιστήριο ζωής που φέρεται να είχε κάνει η άτυχη 32χρονη ο κ. Λύτρας απάντησε πως δεν έχει καμία γνώση επί του ζητήματος. Στο ζήτημα των οικονομικών διαφορών, τέλος, ο συνήγορος απάντησε πως «από όσο μου έχει πει ο πατέρας δεν ισχύει η αποπληρωμή χρεών δικών του από την κόρη του. Εκείνος είχε πάρει δάνειο προ 20ετίας για ένα σπίτι, όπως επίσης και εκείνη για τον ίδιο σκοπό».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: