ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ του ΕΛΑΣ από την ΟΡΧΗΣΤΡΑ του ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ στην ΕΟΡΤΗ του ΥΕΘΑ! ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ο ΒΙΤΣΑΣ, ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
dhb_2410_001_cmyk2

Ο ελληνικός στρατός μετατρέπεται σε…κομμουνιστικό!

Προχθες στη Λέσχη Αξιωματικών η μπάντα παιάνιζε το «Ηρωες, άπαρτα βουνά», τον κομμουνιστικό «ύμνο» του Πέτρου Πανδή, ενώπιον των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ ο (διοργανωτής) Βίτσας χαμογελούσε πονηρά!


Με τις…υγείες μας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ας τολμήσουν να επαναλάβουν την ίδια παράσταση όταν -με το καλό- ο Πρόεδρος Trump επισκεφθεί την Ελλάδα, έτσι για να αποδείξουν ότι πιστεύουν και ότι είναι αποδεκτά αυτά που κάνουν (αφήνω στην φαντασία σας την συνέχεια).

    Ένας λαός που δεν σέβεται, και δεν τιμά, τους νεκρούς του που έπεσαν υπεραπιζόμενοι την Πατρίδα, είναι τελειωμένος.

    Αυτοί είναι ικανοί στην επόμενη “σεμνή” τελετή να παίξουν τουρκικά εμβατήρια, να καμαρώνουν και να αλληλοσυγχαίρονται για το ”κατόρθωμά” τους…

    Είμασθε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ που τους ανεχόμασθε.

  2. Στα κόκκινα έπρεπε να είναι ντυμένοι η ορχήστρα όχι στο χακί δεν το αγαπούν δεν το τιμούν γιατί το φορούν .

  3. Τα λέμε χρόνια για όλους τους γραικύλους δημόσιους ένστολους και μη.Όλοι αυτοί οι άχρηστοι ψευτοκομάντος που τους πληρώνουμε δεν έχουν ρίξει ούτε μια σφαίρα.Και ας βγεί όποιος κηφήνας γουστάρει να μας πει τι έχει προσφέρει στην πατρίδα.Κάτι κουραδόβλαχοι μαζεύτηκαν σε στρατό και στυνομία και μας έχουν ζαλίσει τα αρχίδια

      1. Έχει προσφέρει ότι και ο κάθε Έλληνας,πληρώνει φόρους για να υπάρχει στρατός και όχι συμμορίτικη κομπανία που ενίοτε εκτελεί και χρέη φιλιππινέζας για τους λαθρομετανάστες.

  4. Θέλουν και τους ταπεινώνουν μην τυχόν και τους απολύσουν….Αυτοί είναι οι Ελληναράδες Αξιωματικοί!!!!

Comments are closed.