ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ- “O Kαμμένος θέλει να εκφοβίσει τους Βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ- Τον Γ.Σούκουρα τον έχω δει μια φορά”- Oλοκληρώθηκε η ΚΑΤΑΘΕΣΗ των Α.Γεωργιάδη και Ν.Μηταράκη για την Υπόθεση Χρηματισμού Βουλευτών (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Μakeleio.gr)

Κοινοποίηση:
1

Αυτά κατέθεσε ο Άδωνις στον εισαγγελέα

Για προσπάθεια εκφοβισμού βουλευτών για να μην ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας έκαναν λόγο οι Άδωνις Γεωργιάδης και ο Νότης Μηταράκης αμέσως μετά την κατάθεση τους στον εισαγγελέα για την υπόθεση των καταγγελιών περί ενδεχόμενης δωροδοκίας βουλευτών ενόψει της προεδρικής εκλογή.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για “συνεχιζόμενη περιφορά λάσπης” από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Π. Καμμένο και την βουλευτή Σ. Ξουλιδου τονίζοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Μηταράκης δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση.

“Η γνωριμία μου με τον Σούκουρη ήταν γνωριμία δέκα λεπτών. Έχω δει αυτό τον άνθρωπο οπως βλέπω εκατοντάδες ανθρώπους” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στους δημοσιογράφους και συνέχισε
“Μας ενέπλεξαν για πολιτικούς λόγους. Είναι προσπάθεια του Καμμένου αν τολμήσουν βουλευτές να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας να έχουν τη ρετσινιά”.

Ο Νότης Μηταράκης χαρακτήρισε απαράδεκτη την εμπλοκή του ονόματος του λέγοντας ότι ” πρόκειται για άθλια υπόθεση” τονίζοντας παράλληλα “Ο κ. Σούκουρης δεν υπήρξε ποτέ συνεργάτης μου” ενώ απέδωσε ολη την υπόθεση σε προσπάθεια εκφοβισμού βουλευτών για να μην ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

“Ο κ. Καμμένος αδιαφορεί για το μέλλον της χώρας. Το πρόβλημα δεν είναι τα δήθεν 3 εκατομμύρια ευρώ αλλά το 3% των δημοσκοπήσεων” είπε ο Κ. Μηταράκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε στον εισαγγελέα οτι είδε τον Σούκουρη μια φορά. Του έστειλε, όπως είπε, στις 21/8 μήνυμα μέσω Facebook στο οποίο κατηγορούσε την κυβέρνηση για θέματα συντάξεων Βορειοηπειρώτων
αλλά και για την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας. Μέσω της γραμματέως του, φέρεται να είπε στον εισαγγελέα, κλείστηκε ένα ραντεβού και λίγες μέρες αργότερα συναντήθηκαν για δέκα λεπτά στο γραφείο του όπου επανέλαβε τις αναφορές του.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη ο Σούκουρης για περίπου ενα μηνα, του έστελνε μηνύματα και σε ενα από αυτά εκείνος του απάντησε “πηγαίνετε όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ”.

Η έρευνα βγήκε από το αρχείο με αφορμή τις πρόσφατες καταγγελίες της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλας Ξουλίδου, για απόπειρα εξαγοράς της ενόψει της προεδρικής εκλογής από “γαλάζιο στέλεχος”.

Οι κκ Γεωργιαλδης και Μηταράκης προσήλθαν αυτοβούλως στον εισαγγελέα έπειτα και από τις αναφορές του πρόεδρου των ΑΝ.ΕΛ Πάνου Καμμένου ότι είχαν παίξει ρόλο στην προσέγγιση της κ. Ξουλίδου προκειμένου να πειστεί και να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Τις επόμενες ημέρες θα καταθέσει και πάλι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος ενώ αναμένεται και το βούλευμα για την άρση του απορρήτου των μηνυμάτων των εμπλεκόμενων προσώπων στο Facebook .

“O Kαμμένος θέλει να εκφοβίσει τους Βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ- Τον Γ.Σούκουρα τον έχω δει μια φορά” δήλωσε ο Α.Γεωργιαδης κατα την εξοδο του απο τον εισαγγελέα

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στο εφετείο προσήλθαν αυτοβούλως πριν απο λίγα λεπτά οι Α. Γεωργιαδης και Ν. Μηταράκης προκεμένου να καταθέσουν στον εισαγγελέα εφετων Παν. Παναγιωτοπουλο που διενεργεί την προκαταρκτική μετα τις καταγγελίες της βουλευτού των ΑΝΕΛ Χρ. Ξουλιδου

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ
Ανοίγει ξανά η υπόθεση – «κουμπαράς», καθώς μετά από την εντολή της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη, ο φάκελος ανασύρθηκε από το αρχείο και ο εισαγγελέας, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος διερευνά το θέμα των καταγγελιών Ξουλίδου – Καμμένου.

Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας παίρνει καταθέσεις από τους βουλευτές Σταυρούλα Ξουλίδου και Παναγιώτη Μελά, ενώ ζητά και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και των μηνυμάτων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook). Η βουλευτής του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κατέθεσε όλα όσα είπε και δημοσίως για την υπόθεση, καταθέτοντας και στοιχεία, ζητώντας παράλληλα την άρση του τηλεφωνικού της απορρήτου. Την ίδια στιγμή, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις επαφές που είχε.

«Έδωσα στον εισαγγελέα όλα τα στοιχεία τα οποία στοιχειοθετούν την καταγγελία μου. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Ζήτησα άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και των ηλεκτρονικών μηνυμάτων μου. Υπήρχαν συγκεκριμένοι λόγοι που δεν μίλησα νωρίτερα. Οι σχέσεις μου με τον κ. Μελά, είναι άριστες. Είναι καλός συνάδελφος. Προσπάθησα να τον προστατέψω. Δεν έπρεπε να ειπωθεί τίποτα και λόγω του συνεδρίου. Εάν μπόρεσαν και πλησίασαν εμένα πιστεύω ότι πλησίασαν και άλλους» ,τόνισε χαρακτηριστικά η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου.

Αμέσως μετά από τον βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κατέθεσε και ο βουλευτής, Παναγιώτης Μελάς, υποστηρίζοντας βγαίνοντας από το γραφείο του εισαγγελέα ότι «εγώ κατέθεσα ότι είναι αισχρό, βρώμικο και κακοήθες ό,τι καταγγέλλεται σχετικά με χρηματισμό μου. Στη ζωή μου έχω υπάρξει διαχρονικά έντιμος. Παρακάλεσα να ελεγχθούν όσα λέχθηκαν σε βάθος ώστε να βρεθούν οι σκοπιμότητες. Δεν με είχε ενημερώσει κανείς για τίποτα, ούτε η κα Ξουλίδου που είχε την υποχρέωση να με ενημερώσει αλλά πήγε κατευθείαν στην τηλεόραση».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εισαγγελέας αναμένεται να καλέσει ως μάρτυρες τον Νότη Μηταράκη, τον Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ στην συνέχεια θα κληθεί και ο Γιώργος Σούκουρης. Μάλιστα, η δικηγόρος της βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Έλενα Καμμένου, τόνισε ότι «ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν έχει στη διάθεση του τόσο μεγάλα χρηματικά ποσά. Είναι μεσάζοντας και μεσολαβητής μιας πολιτικής συμφωνίας και αναζητούμε τον ηθικό αυτουργό. Η μάρτυρας κατονόμασε συγκεκριμένα πρόσωπα».

Στην Βουλή η υπόθεση

Μετά από τον σάλο που ξέσπασε, ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής, προκειμένου να υπάρξει διερεύνηση των καταγγελιών.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

2 1


1

2

 

OI “ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΙ” ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ- Ν.ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ- ΕΣΤΗΣΑΝ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΜAKELEIO.GR)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΡΕ ΤΙ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ??????ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ

  2. ΔΥΟ ΓΟΡΙΛΛΑΚΙΑ (ΕΚΑΣΤΩΣ) ΦΥΛΛΑΝΕ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟΛΑΤΡΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ?……

Comments are closed.