ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στα Ελληνοτουρκικά! Άρχισαν τα ΟΡΓΑΝΑ! EKTAKTO “Στρατιωτικό συμβούλιο” στο ΥΠΕΘΑ! Ποιοι αρχηγοί ΓΕΣ θα παραστούν και γιατί!

Κοινοποίηση:
zmak-700x398-1

Οδηγούμαστε σε μεγάλη κρίση με την Τουρκία: Στρατιωτικό Συμβούλιο στο ΥΠΕΘΑ – Ποιους Αρχηγούς ΓΕΣ κάλεσε ο Π. Καμμένος

“Στρατιωτικό συμβούλιο” στο ΥΠΕΘΑ με τον Πάνο Καμμένο να έχει καλέσει όλους τους Α/ΓΕΣ που υπηρέτησαν τα τελευταία χρόνια υποτίθεται για ενημέρωση. Λέμε υποτίθεται ,γιατί η συνάντηση δεν ήταν προγραμματισμένη αλλά αποφασίστηκε χθες αργά το βράδυ.

Στο γραφείο του ΥΕΘΑ θα βρεθούν σίγουρα οι κύριοι Ζιαζιάς, Γκίνης και Τελλίδης αλλά έχουν προσκληθεί και οι κύριοι Τσέλιος και Μανωλάς, που μάλλον δεν θα μπορέσουν να παραστούν…

Η συζήτηση που θα γίνει θα έχει να κάνει ασφαλώς με τον Έβρο και θα ΄ναι σίγουρα πολύ χρήσιμη η άποψη των Αρχηγών ΓΕΣ. Πολλοί μπορούν να μάθουν πολλά από την εμπειρία τους. Ελπίζουμε να εισακουστούν.

militaire

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ‘Εχω μιά ‘μικρή’ απορία: Τι γίνεται με εκείνο τον νεαρούλη, τον διπλωματικό σύμβουλο και ‘κολλητάρι’ του Τσίπρα, που συζεί με μία ευειδή Τουρκάλα υψηλόβαθμο διπλωματικό (ΜΟΝΟ;) στέλεχος της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα (!) και της οποίας ο πατέρας είναι επίσης υψηλόβαθμος στρατιωτικός; (οέο;) Το πηγαίνει το ‘γράμμα’ ‘απέναντι’ η ‘ΜΑΤΑ’; Τέτοιες ώρες, φίδια στον κόρφο μας!

  2. Ρε χοντρε τον Μανωλά τον καθάρισες εν μια νυκτί ,,,ο μόνος που δεν ήταν μαριονέτα…ο μόνος που μπορούσε να ελιχθεί ανάμεσα σε σας τα πολιτικά σκουπίδια και την αξιοπρέπεια της Πατρίδος …ξαφνικά ενημέρωση…τον άλλον τον Φράγκο δεν τον βλέπω να τον κάνεις γιατί,,, επειδή ετοιμάζει κομμα χοντρούλη και ίσως θα ναι αντίπαλος η επειδή είναι ο μόνος και κακώς που ασχολείται μαζί σας,,και λέω κακώς γιατί είχε την ευκαιρία του και αυτός….
    Επομενος η ενημέρωση είναι κίνηση εντυπωσιασμού και τίποτα παραπάνω…Αρε καμμένο και ανοίξω το στόμα μου αρε καμμένο…

Comments are closed.