ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ αστυνομικών της Ασφάλειας στην Πετρούπολη! Μεταφέρουν την 19χρονη παιδοκτόνο στο σπίτι της! (ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ) 

Κοινοποίηση:
asfaleia

Σαν… αστραπή μετέφεραν οι αστυνομικοί την 19χρονη από τη ΓΑΔΑ στο σπίτι της .

Υπενθυμίζουμε:

Σε κατ οίκον περιορισμό είναι πλέον η 19χρονη από την Πετρούπολη, η οποία μαζί με τη μητέρα της κατηγορούνται για τη δολοφονία του παιδιού της.

Αμέσως μετά τις απολογίες των δυο γυναικών σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, η μητέρα της 19χρονης κρίθηκε προφυλακιστέα, ενώ για την τύχη της νεαρής κοπέλας διαφώνησαν ανακριτής και εισαγγελέας.

Συγκεκριμένα, ο ανακριτής είχε την άποψη πως η 19χρονη πρέπει να αφεθεί ελεύθερη, ενώ ο εισαγγελέας να προφυλακιστεί.

Έτσι, μετά την εξέλιξη αυτή η νεαρή κατηγορούμενη τίθεται σε κατ΄ οίκον περιορισμό μέχρι να αποφανθεί το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Σίγουρα καταδικαστέα σίγουρα αποτρόπαια πράξη ανεξάρτητα από την καταγωγή της συγκεκριμένης,αλλά με το σκεπτικό αυτό αναλογιστείτε πόσοι πατεράδες που έχουν εγκαταλείψει τα παιδιά τους στο έλεος του θεού χωρίς να τους προσφέρουν ούτε ένα κουτί γάλα έπρεπε να είναι φυλακή.
    Είναι μικρότερο έγκλημα να έχει ο άλλος παιδί να έχει γίνει 15 και 20 χρόνων να μην έχει προσφέρει για αυτό ούτε ένα ευρώ και να μην το γνωρίζει γιατί έτσι επέλεξε και δεν του το επιβάλανε;;;;;

    Απλά έχουμε μάθει όλοι να κρίνουμε χωρίς να κάνουμε ποτέ αυτοκριτική.

  2. μην πω τιποτε κι για την αστυνομια ………….. τον αλον τον φυλακισαν για ενα μικρο χρεος στην εφορια κι αυτη την αφινουν σα κυρια να παει σπιτακι της ??? α τοτε να σκοτωσω κι εγω 5 με 6 ατομα κι δε τρεχει τιποτε σε λιγο θα με παν σπιτι μου οταν με παν στην αστυνομια μια βολτα

Comments are closed.