LIVE ΕΚΤΑΚΤΟ: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο Λονδίνο- “άνθρωποι έχουν μαχαιρωθεί”, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες! (ΒΙΝΤΕΟ – νεότερη ενημέρωση)

Κοινοποίηση:
london_474_355

Περίπου στις 22:30 ώρα Λονδίνου (00:30 Ελλάδας) και ενώ στην περιοχή της Γέφυρας του Λονδίνου βρίσκονταν εκατοντάδες άνθρωποι, ένα αυτοκίνητο, ανέπτυξε ταχύτητα, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και παρέσυρε πεζούς, ενώ σύμφωνα με την Telegraph, την ίδια ώρα, τρεις άνδρες μαχαίρωναν όποιον έβρισκαν μπροστά τους!

Σύμφωνα με το BBC , ένα λευκό βαν έπεσε πάνω στον κόσμο. Κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο για 15-20 πεζούς που παρασύρθηκαν.

Δείτε LIVE:

View image on Twitter
 Στο σημείο έχει σπεύσει η αστυνομία και η γέφυρα του Λονδίνου έχει αποκλειστεί.

lb1

ddddd

Υπάρχουν επίσης πληροφορίες πως σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν μαχαιρωθεί.  Δεν είναι σαφές, ακόμη, τι ακριβώς έχει συμβεί αλλά η αστυνομία το αντιμετωπίζει ως “σοβαρό περιστατικό”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. αυτη η πουτανα η μερκελ φταιει για ολα για να εχει φτηνα εργατικα χερια ειπε του τσιπρα ανοιξετα συνορα σου την στιγμη που εχει χτυπησει κοκκινο η ανεργια στους ευρωπαιους.φατε σκατα τωρα ετσι οπως την καταντησατε την ευρωπη

Comments are closed.