Συμβαίνει τώρα στην Χειμάρρα: Εκατοντάδες ένοπλοι του άθλιου ναρκο-καθεστώτος Rama, υποτακτικού στον ισλαμιστή Erdogan, τρομοκρατούν τους Έλληνες!! Γκρεμίζουν τα σπίτια τους!Τους ξεριζώνουν από τη γη τους

Κοινοποίηση:
albania2

Σε κατάσταση «πολιορκίας» από το πρωί της Τρίτης η Χειμάρρα.

Παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, η κυβέρνηση Ράμα συνεχίζει τις αυθαίρετες κατεδαφίσεις ακινήτων ομογενών.

Αν και πρόσφατη απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αυλώνος, μετά από προσφυγή των κατοίκων, διέταξε το «πάγωμα» κατεδαφίσεων στο πλαίσιο του επίμαχου σχεδίου ανάπλασης της πόλης, σήμερα το πρωί μηχανήματα έκαναν την εμφάνιση τους στην Χειμάρρα και αστραπιαία κατεδάφισαν Πρατήριο Υγρών Καυσίμων, που ανήκει σε ομογενή, υποστηρίζοντας πως δεν περιλαμβάνεται στη λίστα των ακινήτων που αναφέρεται η απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αυλώνος.

Έντονες είναι αντιδράσεις των κατοίκων στις νέες μεθοδεύσεις, ενώ ενημερώθηκε άμεσα η Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα και το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Συστηματικά το τελευταίο διάστημα, στοχοποιούνται –από το καθεστώς Ράμα- και κατεδαφίζονται ακίνητα ομογενών που στεγάζουν επιχειρήσεις, με στόχο να τους στερήσουν από οικονομικούς πόρους και να τους αναγκάσουν να εγκαταλείψουν την Χειμάρρα, στο πλαίσιο δημογραφικής ανατροπής κατά της ελληνικής πλειοψηφίας.

Η αστυνομία συνέλαβε τον ομογενή ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ενώ νωρίτερα με την επίβλεψή της κατεδαφίστηκε μέρος παρακείμενης νεοαναγειρόμενης οικοδομής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΘΕΟΣ!!!
    Πάπας: Η άμεση σχέση με τον Χριστό είναι επικίνδυνη – Το ΒΙΝΤΕΟ της χρονιάς
    Τρίτη, 31 Οκτώβριος 2017 10:45
    Την ώρα που ολοκληρώνεται σήμερα στην Αθήνα η 2η Διεθνής Διάσκεψη για τον «Θρησκευτικό και Πολιτιστικό Πλουραλισμό και την Ειρηνική Συνύπαρξη στη Μέση Ανατολή», τουτέστιν την μετάβαση στην παγκόσμια «θρησκεία της ειρήνης», με την συμμετοχή πολιτικών και θρησκευτικών εκπροσώπων από 33 χώρες και 11 διεθνείς και περιφερειακούς οργανισμούς, ο Πάπας Φραγκίσκος, επικεφαλής του εγχειρήματος, καλεί τους πάντες σε ενότητα και απόρριψη της άμεσης σχέσης με τον Χριστό.

    Σε μία βαρύνουσας σημασίας ομιλία του για την Ευρώπη, προέτρεψε την Ευρωπαϊκή Ένωση να «ανακτήσει την αίσθηση ότι είναι μία μοναδική κοινότητα, αν θέλει ένα μέλλον ευημερίας και δικαιοσύνης για όλους». Με άλλα λόγια κάλεσε τους Ευρωπαίους και φυσικά και τους Έλληνες να ξεχάσουν το έθνος-κράτος και να γίνουν μία χώρα, η οποία με την σειρά της, της πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης θα συνενωθεί σε ένα ακόμα μεγαλύτερο τραστ δυτικότροπων κρατών.

    Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο τέλος της διήμερης συνδιάσκεψης «Re-Thinking Europe» στο Βατικανό, στην οποία βρέθηκαν ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Φρανς Τίμμερμαν και φυσικά πολλοί θρησκευτικοί ηγέτες.

    Μεταξύ άλλων, ο Πάπας Φραγκίσκος προειδοποίησε για τους κινδύνους που απειλούν το ευρωπαϊκό οικοδόμημα από τα δεξιά κόμματα, τα οποία απειλούν την κυριαρχία της Νέας Τάξης μέσα στην Ευρώπη, αρνούμενα να αποδεχθούν τον διεθνισμό και την κατάργηση των συνόρων.

    Σε αυτή την κατεύθυνση καλεί όλους τους χριστιανούς να προχωρήσουν, μέσω της Εκκλησίας, στον δρόμο, τον οποίο προετοιμάζει ο Πάπας, ο οποίος εμφανίστηκε ξαφνικά στις ζωές μας (για πρώτη φορά αντικαταστάθηκε ποντίφικας πριν τον θάνατό του) ως πρόδρομος κάποιοι άλλου που έπεται να παρουσιαστεί.

    Μάλιστα, όπως θα δείτε στο βίντεο, ο Φραγκίσκος τονίζει πως οι απευθείας σχέσεις με τον Χριστό είναι επικίνδυνες και πρέπει να κατευθύνονται μόνο μέσω της Εκκλησίας.

    «Είναι πολλοί που πιστεύουν στην άμεση σχέση με τον Ιησού Χριστό εκτός της κοινότητας και του διαλογισμού της Εκκλησίας. Αυτοί οι πειρασμοί είναι επικίνδυνοι και επιβλαβείς. Είναι σύμφωνα με τα λόγια του μεγάλου Πάπα Παύλου του 6ου «παρανοϊκοί διαχωρισμοί», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων το καλοκαίρι σε ένα συλλεκτικό βίντεο.

    Είναι επικίνδυνο να μιλάμε στον Χριστό, δηλαδή, σύμφωνα με τον Πάπα.

    Ξέρετε κάτι; Αλήθεια λέει! Είναι επικίνδυνο για αυτούς, καθώς μέσω της απευθείας επικοινωνίας με τον Χριστό ο άνθρωπος απελευθερώνεται από τα άγχη και τις στεναχώριες του κόσμου ετούτου και βρίσκει δραστικές λύσεις στα προβλήματα που τον ταλανίζουν.

    Άρα ξεφεύγει από τον έλεγχο της σκέψης που επιβάλλεται σε όλα τα οργανωμένα μαντριά πολιτικοκοινωνικής κατεύθυνσης.
    https://youtu.be/sGH20H8AV2U

  2. Κατάφεραν αυτό που ήθελαν – Βύθισαν στην απόγνωση τους Έλληνες, σοκαριστικά στοιχεία
    Τρίτη, 31 Οκτώβριος 2017 16:59
    Σε καμία των περιπτώσεων οι Έλληνες δεν ατενίζουν με…αισιοδοξία το μέλλον. Χώρα…απαισιόδοξων κατέληξε να είναι η Ελλάδα, όπως προκύπτει από την μεγάλη έρευνα της Public Issue, αποτυπώνοντας την σκληρή πραγματικότητα πέρα από τις ουτοπικές κυβερνητικές θριαμβολογίες.

    Η κατάσταση τόσο στην πραγματική οικονομία όσο και στη διάθεση των Ελλήνων είναι χειρότερη από ποτέ, μη μπορώντας να συναγωνιστεί ακόμη και το “σοκ” του 2015 με τα capital controls.

    Εξάλλου τότε η πλειοψηφία των Ελλήνων στήριζε (ακόμη και έμμεσα) την “πρώτη φορά αριστερά”.

    Έχοντας προηγηθεί από τότε δύο ολόκληρα μνημόνια, τα πράγματα άλλαξαν άρδην.

    Σχεδόν 8 στους 10 Έλληνες (78%) υποστηρίζουν πως η χώρα δεν πρόκειται να βγει από την κρίση για τα επόμενα 5 χρόνια τουλάχιστον, με το 47% εξ αυτών να πιστεύει πως η κρίση θα διαρκέσει ακόμη και πάνω από 10ετία!

    Φαίνεται πως οι…μεγάλες μάχες της κυβέρνησης για επιστροφή στην ανάπτυξη, συγκινούν μόλις ένα 10% του ελληνικού πληθυσμού, οι οποίοι θεωρούν δεδομένη την επιστροφή στην ανάπτυξη το πολύ μέσα στα επόμενα δύο χρόνια!

    Το παρακάτω διάγραμμα που αποτυπώνει μεταξύ άλλων και την εμπιστοσύνη των πολιτών στην κυβέρνηση είναι χαρακτηριστικό:
    images/BBBUUBLICC.jpg
    Αν λάβουμε υπόψιν ότι η μέτρηση αυτή αφορά τον μήνα Οκτώβριο, τότε ο καθένας αντιλαμβάνεται ποια θα είναι τα αποτελέσματα της αντίστοιχης μέτρησης λίγο πριν το τέλος του χρόνου, όταν και οι Έλληνες φορολογούμενοι θα πρέπει να έχουν καταβάλει πάνω από 10δισ. ευρώ σε φόρους το δίμηνο Νοέμβριος – Δεκέμβριος.

    Οι μποναμάδες δεν φαίνεται να συγκινούν παρά ελάχιστους αυτή τη φορά, παρά τις φωνές από το Μαξίμου για “κοινωνική δικαιοσύνη και ανάπτυξη”.

    Την ίδια στιγμή που τα ελληνικά νοικοκυριά βυθίζονται στην θλίψη καθημερινά, χάνοντας από τον προϋπολογισμό τους δισεκατομμύρια ευρώ, η…ωραιοποιημένη εικόνα της “πρώτης φοράς αριστεράς” μοιάζει πλέον προκλητική:
    https://youtu.be/gjCkmMOaaY8

  3. Ο/Η ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ λέει:

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΚΑΜΜΕΝΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?Ο TOYΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΡΑΜΑ, ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΙΜΒΡΟ-ΤΕΝΕΒΟ-ΚΩΝ/ΠΟΛΗ.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΤΗΣ Β.ΗΠΕΙΡΟΥ.ΕΜΠΟΛΕΜΟ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ UCC.ΕΜΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ-ΝΑΖΙ.ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΚΕΜΑΛΟΦΑΣΙΣΤΩΝ..

  4. Εγω παντως απο τοτε που πρωτοερχοντουσαν οι κατσαπλιαδες τους πλακωνα στις κλωτσες και ας με ελεγαν φασιστα και απανθωπο οι ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΙ νεοραγιαδες .
    Το καθηκον μου εκανα . Και ΟΥΔΕΠΟΤΕ πηρα στις αγροτικες μου εργασιες λαθροεισβολεα και ας με ελεγαν κοροιδο οι ξευτιλισμενοι ψευτοαγροτες .
    Η λυση ειναι μια , η Βορειο Ηπειρος στην μητερα Πατριδα , ομως με σκατοκεφαλους ψηφοφορους και δοσιλογους αντιπροσωπους τους , δεν υπαρχει σωτηρια για τα αδελφια μας .

  5. Ο κοτζιας ,θα βγαλει καποια βαρυγδουπη ανακοινωση για το θεαθηναι ? η θα απαντησει με αντιποινα πχ αυστηροι ελεγχοι στα συνορα,απελαση λαθροαλβανων κλπ

Comments are closed.