ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Όταν υπάρχει ακόμα ανθρωπιά! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
41

Δεν είναι όλα τρομακτικά και άθλια στη ζωή μας. Μερικές φορές αφήνουμε τον εαυτό μας να ξεχνά πόσο όμορφος είναι ο κόσμος. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα θέματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά δεν είναι σημαντικά. Όμως, μερικές φορές χρειαζόμαστε απλά… ένα μικρό διάλειμμα, μία υπενθύμιση για το τι θα μπορούσαμε να αλλάξουμε για να κάνουμε τον κόσμο μας λίγο καλύτερο.


Οι εικόνες αυτής της λίστας σίγουρα θα φέρουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπο σας και θα σας κάνουν να δείτε τον κόσμο με άλλη ματιά.

#1 Αυτός είναι ο 15χρονος Anthony Borges, o οποίος χρησιμοποίησε το σώμα του για να κρατήσει την πόρτα της τάξης του κλειστή κατά τη διάρκεια του αιματοκυλίσματος στη Φλόριντα, προστατεύοντας έτσι τους άλλους 20 μαθητές που ήταν μέσα στην αίθουσα.

#2 Κάθε μέρα, αυτός ο άντρας οδηγάει για ώρες για να δώσει νερό στα διψασμένα ζώα στην Κένυα.

#3 Αυτός ο συνταξιούχος κύριος περνάει τα απογεύματά του φτιάχνοντας 50 μερίδες φαγητό για τους άστεγους της περιοχής του.

#4 Πυροσβέστες στη μάχη με τις φλόγες.

#5 Νεαρή κοπέλα προσκάλεσε στην τελετή αποφοίτησής της τον πυροσβέστη που της έσωσε τη ζωή όταν ήταν μωρό από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι της.

#6 Οι υπερήλικες στην Barbados, όταν κλείσουν τα 100 χρόνια ζωής παίρνουν γραμματόσημο με τη φωτογραφία τους.

#7 Ένας άγνωστος άντρας βοηθάει έναν άλλο άγνωστο άντρα να δέσει τη γραβάτα του.

#8 Ένα σχολείο ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα με τίτλο “Πρωινό με τους μπαμπάδες” αλλά κάποιοι μαθητές δεν είχαν μπαμπά. Τότε, το σχολείο πόσταρε μία έκκληση για 50 εθελοντές και στην εκδήλωση εμφανίστηκαν 600 εθελοντές μπαμπάδες.”

#9 Ένας άντρας βάζει φαγητό για τα πουλιά σε σχήμα καρδιάς για να δει η γυναίκα του αυτό το θέαμα όταν ξυπνήσει.

#10 Η αντίδραση μιας νοσοκόμας τη στιγμή που αγκαλιάζει την πρώην ασθενή της που είχε πάθει παράλυση από τη μέση και κάτω.

#11 Ο πατέρας της νύφης πέθανε δέκα χρόνια πριν και η καρδιά του είχε δοθεί για μεταμόσχευση. Ο άντρας που έλαβε το μόσχευμα συνόδευσε τη νεαρή κοπέλα στο γάμο της.

#12 Υπάλληλοι καθαριότητας την ώρα του διαλείμματος.

#13 “Η ζωή μου έκανε το καλύτερο δώρο- εσένα” – Ο 4χρονος γιος ενός αξιωματικού του ναυτικού κλαίει από χαρά την ώρα που ακούει τον όρκο που του δίνει η μητριά του.

#14 Αυτή η ηλικιωμένη κυρία πηγαίνει συχνά στο σούπερ μάρκετ για να διαβάσει βιβλία και ο διευθυντής του καταστήματος έβαλε δίπλα στο ράφι έναν μικρό καναπέ για εκείνη.

#15 Αυτός ο άντρας ψάχνει κτηνίατρο για να θεραπεύσει το τραυματισμένο σπουργίτι που μόλις βρήκε.

#16 Αυτός ο κύριος χαμογέλασε την ώρα που είδε ότι τον καλούσε η γυναίκα του.

#17 Η στιγμή που ένα κοριτσάκι μαθαίνει ότι υιοθετήθηκε από μια οικογένεια.

#18 Πρώην ναρκομανής επέστρεψε σε έναν κύριο τα χρήματα που του έκλεψε 5 χρόνια πριν.

#19 Ανήλικος ντύνεται σούπερ ήρωας και ταΐζει τα γατάκια της γειτονιάς του.

#20 Γιος φροντίζει την ανήμπορη ηλικιωμένη μητέρα του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.