ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ θαύμα του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου που προκαλεί ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ – Μέγας είσαι Κύριε και Θαυμαστά τα Έργα Σου

Κοινοποίηση:
rossos

Μεγάλη η Χάρη Του…

Δύο ώρες περίπου προσευχόταν κλαίγοντας ο Κωνσταντίνος Πολυχρονίου, ανώτερος κρατικός υπάλληλος μπροστά στον Άγιο.

Μπήκε στην εκκλησία με πιτζάμες κάτι που έκανε εντύπωση σε όλους. Τον σταμάτησε ένας ιερέας και τον ρώτησε γιατί έκλαιγε τόση ώρα, και γιατί δεν ήταν ντυμένος κανονικά.«Όχι πάτερ», απάντησε και συνέχισε, με ξεκούρασε για πολλά χρόνια ο Άγιος, αυτός, ο μεγάλος και θαυματουργός γιατρός που υπηρετείτε. Το πρωί στον «Ευαγγελισμό» ήρθε η γυναίκα μου να με δει.

Έχει περάσει δεκαετία και πλέον να σταθώ όρθιος όπως με βλέπετε τώρα. Μία χρόνια πάθηση του νευρικού συστήματος και μία αρρώστια που είχα περάσει μου έφεραν αναπηρία τόση που έχασα τη θέση μου, πήρα πρόωρα σύνταξη και οδηγήθηκα στα Νοσοκομεία γιατί μετά το δεύτερο χρόνο είχα πάνω από 80% παράλυση των κάτω άκρων. Ή παράλυση, η κακή ψυχολογική κατάσταση, η πρόωρη έξοδος μου από τη δραστηριότητα της ζωής με οδηγούσαν σε μαρασμό, σχεδόν στο θάνατο.

Η γυναίκα μου ήρθε στο Νοσοκομείο, με βρήκε να κοιμάμαι, δεν με ξύπνησε, παρά κάθισε δίπλα στο κρεβάτι μου σε μια καρέκλα.

Για λίγα δευτερόλεπτα την πήρε ο ύπνος.

Βλέπει στο όνειρο της ότι, στο διπλανό θάλαμο γινόταν επισκεπτήριο γιατρών.

Ανάμεσα τους ήταν ένας άγνωστος ξένος γιατρός.

Τον πλησιάζει η γυναίκα μου και του λέει: «Γιατρέ μου, είστε ξένος; Σας βλέπω για πρώτη φορά στο Νοσοκομείο. Σας παρακαλώ στο διπλανό θάλαμο έχω τον άνδρα μου πάνω από δέκα χρόνια παράλυτο. Οι γιατροί μου έχουν πει την αλήθεια, ότι χάνω το σύντροφο μου. Χάνω το στήριγμα μου. Θα πεθάνει ο σύζυγος μου. Ελάτε, γιατρέ μου, να τον δείτε, να του δώσετε κουράγιο, να μας πείτε κάτι και σεις».

– Πήγαινε, κυρία μου, περίμενε και θα δω και το σύζυγο σου.

Ναι, γιατρέ μου, πέστε μου το όνομα σας, να σας περιμένω…

– Ιωάννης Ρώσος, της απαντά.

Ξυπνάει, πετιέται από το κάθισμα της.

Με βλέπει που προσπαθώ μόνος μου, στηριγμένος στους αγκώνες μου, να σηκωθώ. Βοήθησε με, γυναίκα, της λέγω, κάποιος με κρατάει άπ’ τις μασχάλες και με σηκώνει, βοήθησε και συ…

Σηκώθηκα, πάτησα στο έδαφος, όταν τα κλάματα της γυναίκας μου είχαν φέρει γύρω μας γιατρούς και βοηθητικό προσωπικό.

Ο υπεύθυνος γιατρός του τμήματος, ένας πιστός χριστιανός, συγκλονίζεται από τη διήγηση της συζύγου μου και προτρέπει:

«Κύριε Πολυχρονίου όπως είσαι, μη ζητάς, να αλλάξεις τις πιζάμες σου, φύγετε, πάρτε ταξί στην είσοδο του Νοσοκομείου και πηγαίνετε στο Πνευματικό θεραπευτήριο, στην Εκκλησία του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου, που είναι στην καταπράσινη κοιλάδα του Προκοπίου της Ευβοίας, όπου και ολόκληρο το ιερό του Λείψανο.

Πηγαίνετε, πέστε το μεγάλο σας ευχαριστώ και γυρίστε για το εξιτήριο που αυτή τη φορά –σπάνια βέβαια– το υπογράφει όχι γιατρός αλλά ένας Άγιος!»

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Αηδιες για κατι γριες και γερους που τα πιστευουν.

    1. δεν ειναι κακο να μην πιστευεις …αλλα επισης δεν ειναι και κακο να πιστευεις….

      παντως αηδιες δεν ειναι.

      Οταν ενα προβλημα σου φαινεται τοσο μακρινο, τοτε ισως να πιστευεις οτι ολα ειναι “αηδιες”, οπως προειπες…αλλα τι γινεται ομως οταν το μακρινο προβλημα, γινει τοσο κοντινο, οπου πλεον η “αηδια” θες να γινει “λυτρωση”

    2. Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν είσαι ο μόνος άθεος που κοροϊδεύει. Πολλοί σαν εσένα έφτασαν στο σημείο να περάσουν μια μεγάλη περιπετεια στη ζωή τους και τους έσωσε ένα θαύμα, σαν αυτά τα θαύματα που κοροϊδεύεις. Δείξε λοιπόν λίγο σεβασμό, γιατί μπορεί να βρεθείς στη θέση να ζήσεις ένα θαύμα και να πιστέψεις.

  2. ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ! ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΗ ! Ο 8ΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ , ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΑΠΟ8ΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ ! Ο 8ΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝ8ΡΩΠΟΥΣ !

  3. δυσκολεύομαι πλέον να πιστέψω σε όλα αυτά αλλά δεν αμφιβάλλω ότι ο Θεός δίνει δύναμη σε μεγάλο μέρος του κόσμου και ότι όντως μπορεί να γίνονται κάποια θαύματα με οριστική αίσια έκβαση στη ζωή των ανθρώπων.
    Μακάρι.
    Εύχομαι ο Θεός να δώσει να δύναμη στους επιστήμονες-ερευνητές να ολοκληρώνουν τις έρευνες για την αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων και να αποτρέπει όσους υπονομεύουν τη διάχυση της δουλειάς των ανθρώπων αυτών που επιτελούν λειτούργημα.
    Άλλωστε οι επιστήμες είναι δώρο του Θεού όταν γίνεται η ανθρωποκεντρική διαχείρισή τους αντιλαμβανόμενες τους ανθρώπους ως εικόνα του Θεού στη γη.

    1. “Οι επιστήμες είναι δώρο θεού”, καλό το παραμύθι, έχει και Δράκο …τον θρυλικό και αιμοβόρο Γιαχβέ!

      1. Για να αναφέρεις το Γιαχβέ, μάλλον περιμένεις την έλευση του Διός ε; Να σε πληροφορήσω, ότι κωλλύεται αυτή τη στιγμή, είναι σε κατάσταση στάσης, σε αίθουσα ειδικά φτιαγμένη για την πάρτη του, για τον παλιοχαρακτήρα του, στα Ιμαλάια κάτω από το Κ2. Σου το λέω για να μην περιμένεις άδικα.

        1. Όλα τα παρακάτω είναι γνώμη μου…
          Ο Χρίστος το είχε πει ξεκάθαρα, δεν ήθελε παλάτια (εκκλησίες), δεν ήθελε να τον εκμεταλλευτούν, δεν ήθελε σκλάβους… Δεν ελευθερωθήκαμε μετά την σταύρωση του γιατί πολύ απλά, εκείνοι που σταύρωσαν τον Χριστό, παντοτινά λειτουργούσαν με σκλάβους (έστω κ με μοντέρνους τρόπους)… Ο Χρίστος όταν ήρθε να διδάξει, δεν πήγε τυχαία σε εκείνα τα μέρη, εκεί ήταν ακόμα πάνω στα δέντρα επειδή ήταν σκλαβωμένοι από εκείνους (τους εβραίους) που έδιναν εντολές στους Ρωμαίους (σαν Αμερικανούς της τότε εποχής)… Σταύρωσαν τον Χριστό επειδή τους χάλαγε την πιάτσα κ δεν ήταν κατά βάθος δικός τους… Μετά εκμεταλλεύτηκαν τον θάνατο του, αλλάζοντας την ιστορία με παραγραφές, αλλάζοντας την καταγωγή του, κ άλλαξαν αρκετά στον χαρακτήρα του (οπός τους συμφέρει), επίσης χτίσανε εκκλησίες να τραβήξουν τους πιστούς, για να τους σκλαβώσουν για δικά τους συμφέροντα…

          Κάποια στίμη ήθελα να αφοσιωθώ στον χαρακτήρα του χριστού (δεν ήθελα απλά να πιστεύω ένα όνομα, αλλά να τον γνωρίσω καλύτερα), κατάλαβα ότι κάποια πράγματα δεν κολλάγανε στο χαρακτήρα που μας παρουσιάζουν, κ κατάλαβα ότι πρόκριτε για 2 διαφορετικούς χαρακτήρες… Στους εχθρούς δεν άρεσε ο χαρακτήρας που μετάδιδε Ο Χριστός, έτσι αλλάζοντας τον χαρακτήρα του, δημιούργησαν τον αντί-Χριστο (με σύνθημα το πίστευε, κ μη ερεύνα), έναν χαρακτήρα που σκλαβώνει (με πολύ πλ-άγιο τρόπο) κ απορροφά τους πιστούς σε έναν σκοταδισμό οπού νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα, σε ότι τους έβαλλαν να πιστεύουν, δεν θέλουν η φοβούνται να ερευνήσουν, σιγά σιγά αγάπησαν κ το χρήμα, συνήθισαν το ψέμα κ ακόμα πάρα πολλά άλλα… Πολλοί εκμεταλλεύονται την εξομολόγηση η οποία κατά βάθος καταστρέφει μέχρι κ το πνεύμα, κ κάνει πολλούς να γίνονται εγωιστές, ύπουλοι κ.τ.λ… Ο χαρακτήρας του αντί-Χριστου επίσης συγχωρεί τα πάντα κ τους πάντες, έτσι τα λαμόγια αλωνίζουν κ οι πιστοί κάθονται κ τα δέχονται επειδή τους τα περνάνε για προφητείες, τα σχέδια που είναι γραμμένα, τους έκαναν να νομίζουν ότι όλα είναι γραμμένα κ εκείνη τα αφήνουν να συμβαίνουν, τους έκαναν να κάθονται σαν αρνάκια κ τους φαίνεται φυσιολογικό όταν τους αποκαλούν σκλάβους του θεού… Αν θυμάσαι την σκηνή με τον Χριστό, εκείνη που γκρέμισε τους εμπορικούς πάγκους εκείνον των λαμογιών που παραπλανούσαν τους πελάτες, θα καταλάβεις ότι τόσο καιρό σχεδόν όλοι οι πιστοί, δεν πιστεύουν στο τι προσπαθούσε να διδάξει… Πόλοι πιστοί πιστεύουν απλά στο όνομα Ιησού, έτσι τον αποκαλούν οι εχθροί μας, δοξάζοντας έτσι (με πλ-άγιο τρόπο) τον θεό τους Γιαχβέ, κ έτσι η ενεργειακή δύναμη τον παραπλανημένων πιστών πάει στον Γιαχβέ, κ όχι στο Χριστό που δεν ζήτησε από τον κόσμο να κάθονται κ να προσεύχονται, αλλά να ζήσουν με το τρόπο που δίδαξε… Δεν θέλει ο Χριστός να σταυρωνόμαστε, δεν θέλει να έχουμε σύμβολο την σταύρωση του, δεν θέλει την εκμετάλλευση του εμπόριο στο όνομα του, δεν θέλει θρησκεία, αν νομίζεις ότι είναι ευχαριστημένος με όλα τα χαλιά που βλέπει, ξανασκέψου το… Είναι πάρα πολλά εκεί έξω που καταστρέφουν τους πιστούς με ότι τρόπο μπορείς να φανταστείς…

          Πίστευε, κ μη ερεύνα είπε το σχέδιο αντί-Χριστος… Πίστευε η μη , ερεύνα είπε ο Χριστός (που σε ολόκληρο το σύμπαν πλην του πλανήτη μας τον αποκαλούν Απολλώνιο κ δεν είναι Εβραίος, είναι Ελλάνιος όπως οι απόγονοι μας)…

          Όσο ζούμε μαθαίνουμε κ εξελιζόμαστε, αρά προσπαθούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο, αυτό πρέπει να το βάλουν καλά στο μυαλό τους όσοι λένε ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει, άμα θέλει αλλάζει…

          Όταν έρθει η ώρα της κάθαρσις, δεν θα περάσουν η πιο φανατικοί, αλλά οι αφυπνισμένοι… Υπεύθυνος για το πνεύμα του είναι ο καθένας, πρέπει να αφυπνιστούμε κ να γίνουμε μια γροθιά κ να ετοιμαστούμε πριν την Νέμεση…

  4. Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα Σου. Ανατρίχιασα με την ιστορία που παραθέτετε. Ο Άγιος ο Ιωάννης ο Ρώσος είναι όντως θαυματουργός, έχω επισκεφτεί κι εγώ τη χάρη του αρκετές φορές.

      1. Γιατί, έχεις την εντύπωση ότι οι χρυσαυγίτες είναι χριστιανοί; Για ψάξου λίγο καλύτερα, σε τι θεό πιστεύουν, αν πιστεύουν, κι έλα να τα ξαναπούμε… 😉

        1. Αλλου επικεντρωνα, βλακεια=χρυσαβγιτες 😆

Comments are closed.