ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη του ποινικολόγου ΠΑΥΛΟΥ ΣΑΡΑΚΗ για το ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ της NOVARTIS! “Είναι η υπόθεση της ζωής μου γιατί…” ΔΕΙΤΕ τι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ για τους πληροφοριοδότες – προστατευόμενους μάρτυρες! To FBI και οι ελληνικές αρχές! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
sarakis

«Πρόκειται για τρεις διαφορετικούς μάρτυρες που δεν έχουν καταθέσει στις ελληνικές αρχές» ειπε ο κ. Σαράκης για τους εντολείς του που είναι πρώην στελέχη της Novartis, διευκρινίζοντας ότι η ταυτότητα τους δεν είναι γνωστή στις ελληνικές αρχές γιατί βρίσκονται σε καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα στις ΗΠΑ.

«Η εκτίμησή μου είναι ότι οι τρεις που κατέθεσαν στις ελληνικές αρχές είναι πρόσωπα που περιλαμβάνονται στον κύκλο που υπέδειξαν οι τρεις μάρτυρες που κατέθεσαν στις ΗΠΑ για στελέχη που χρηματίζονταν» είπε ο κ. Σαράκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι δύο από τους τρεις εντολείς του κατέθεσαν στις αμερικανικές αρχές τον Αύγουστο του 2016 και ο τρίτος τον Οκτώβριο του 2017.

Όπως εξήγησε για να χορηγήσουν το καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα οι ΗΠΑ θα πρέπει να θεωρηθεί ότι το δικόγραφο που κατέθεσε έχει βάση.

«Για την καταδίκη χρειάζονται σίγουρα και άλλα στοιχεία, για τη δίωξη είναι αρκετές οι ενδείξεις. Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω οι αμερικανικές αρχές θέλουν τεκμήρια για τις κατηγορίες» συμπλήρωσε ο κ. Σαράκης.

Όπως είπε το πρώτο δικόγραφο, τον Αύγουστο του 2016, αφορούσε πολιτικά πρόσωπα που περιλαμβάνονται στη λίστα που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

«Στο δικόγραφο αναφέρονται πολιτικά πρόσωπα που παρείχαν αποφάσεις που ευνοούν τη συγκεκριμένη εταιρεία. Οι πελάτες μου υπέδειξαν πολιτικές αποφάσεις, υπήρχαν ΦΕΚ με τις τιμές των φαρμάκων» εξήγησε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος χωρίς να κάνει αναφορά σε συγκεκριμένες συναλλαγές.

ΔΕΙΤΕ όλη τη συνέντευξη αναλυτικά

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ……..ΟΠΕΡ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΙΣΜΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ…….

  2. Γεώργιος Βήχας

    Πρίν από λίγο γύρισα από την βάρδια μου στο ΜΚΙΕ. Εκτός από τα προγραμματισμένα ραντεβού, πολλά αιτήματα ασθενών από διάφορα μέρη της Ελλάδας, καρκινοπαθείς ή με άλλες σοβαρές ασθένειες που ζητούσαν τα φάρμακα τους, αλλά και πολλοί ασφαλισμένοι ασθενείς με τις ηλεκτρονικές συνταγές στα χέρια σταλμένοι απο τα φαρμακεία νοσοκομείων για να τους δώσουμε εμείς τα φάρμακα τους μιας και κείνα το μόνο που μπορούσαν να τους δώσουν ήταν μια σφραγίδα στις συνταγές με την ένδειξη ”στερείται” ….
    Την ίδια στιγμή μαθαίνω πως σε λίγες μέρες ανοίγει το δεύτερο σύγχρονο πολυιατρείο ΠΦΥ τύπου ΠΕΔΥ σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία ευ club στην Αθήνα – το πρώτο λειτουργεί ήδη στην Θεσ\νίκη από τον Νοέμβριο- με νομικό σύμβουλο τον …Βορίδη, ναι τον πρώην υπουργό υγείας! Αυτόν που θα έπρεπε να ελέγχει η δικαιοσύνη για ποινικές ευθύνες μαζί με όλους τους υπόλοιπους Γεωργιάδη κτλ για όλους αυτούς τους θανάτους, για την αύξηση της παιδικής θνησιμότητας και τόσες άλλες τραγικές επιπτώσεις από τις πολιτικές που εφήρμοσαν. Το κόλπο είναι τόσο καλά στημένο! Διαλύουμε ως υπουργοί την δημόσια υγεία και προσφέρουμε τις επαγγελματικές μας υπηρεσίες στην αναβαθμισμένη ιδιωτική υγεία. Αφού κάψανε τα πάντα στην δημόσια υγεία, πάνω στα αποκαίδια στήνουν την ιδιωτική. Οι ευθύνες της τωρινής ηγεσίας τεράστιες. Μετά από ένα χρόνο το δημόσιο σύστημα υγείας όχι μόνο δεν βελτιώθηκε, διαλύθηκε ακόμη περισσότερο. Οι ανασφάλιστοι ακόμη αποκλεισμένοι. Οι δείκτες υγείας επιδεινώθηκαν. Καμία δίωξη σε κανέναν από τους προηγούμενους. Λόγια, λόγια, λόγια…Το κόλπο πολύ καλά στημένο από όλους. Η πολιτική σας βρωμάει την ίδια μπόχα και σπέρνει τον ίδιο θάνατο…

Comments are closed.