ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ – ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ! Οι βολεϊμπολίστριες της ΑΕΚ τίμησαν την άτυχη Μυρτώ (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
μπραβο τους

Δίπλα στην αγαπημένη της ΑΕΚ βρέθηκε για άλλη μια φορά η Μυρτώ, η κοπέλα που από το 2012 έχει συγκλονίσει την Ελλάδα μετά την επίθεση που δέχθηκε από Πακιστανό στην Πάρο με αποτέλεσμα έκτοτε να είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Λίγες ημέρες μετά την παρουσία της στο ΟΑΚΑ για να δει την Ένωση κόντρα στη Μίλαν, η Μυρτώ βρέθηκε στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας προκειμένου να δει τις γυναίκες της ΑΕΚ στο βόλεϊ κόντρα στον ΖΑΟΝ Κηφισιάς για την Α2 κατηγορία που έληξε με νίκη 3-2 της ομάδας της Κηφισιάς.

Τόσο η διοίκηση της ομάδας όσο και οι αθλήτριες της ΑΕΚ τίμησαν την Μυρτώ.
Η Γενική Γραμματέας της ΑΕΚ, Σοφία Κάσκαρη, της έδωσε μια ανθοδέσμη ενώ οι δύο αρχηγοί της ομάδας, Μαρία Οικονομίδου και Μελίνα Ζίγκα, της έδωσαν μία φανέλα υπογεγραμμένη από όλες της αθλήτριες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΑΝ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΔΛΔ ΒΑΘΥ ΚΟΚΙΝΟ ΝΑ ΣΥΝΧΑΡΩ ΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΟΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΞΑΝΑ ΨΥΦΗΣΤΕ ΤΣΥΡΙΖΑ Η ΠΑΣΟΚ Η ΝΔ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΘΟΥΝ ΤΗΝ ΦΤΩΧΩΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΦΟΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΤΣΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΕΤΣΙ ΜΗΝ ΑΦΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΡΕ

  2. Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!

  3. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ! ΑΠΕΙΡΗ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΜΥΡΤΩ ΚΑΙ ΨΟΦΟ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙ!

Comments are closed.