ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! «Μπήκαμε επισήμως στον Γ΄ Παγκόσμιο πόλεμο. Δεν είναι μακριά η εποχή που η οικογένεια Ρότσιλντ θα τοποθετήσει κάποιον να διοικεί τον κόσμο » (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
seismikes-doniseis

«Μπήκαμε επισήμως στον Γ΄Παγκόσμιο πόλεμο».. . Με αυτήν την φράση σχολίασε την απόφαση του Αμερικανού προέδρου Τραμπ για την Ιερουσαλήμ προσκεκλημένος στην εκπομπή του Διονύση Μακρή ο διεθνολόγος πρώην βουλευτής Ηλίας Καλληώρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ο Χιτλερ φταιει για ολα… Αφου εκλεισε τις τραπεζες τους , Συνελλαβε τους Ροτσιλντ και τους απελλασε αντι να τους εκτελεσει ….

  2. ΕΡΧΕΤΕ Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΠΟΥ Ο ΡΟΤΣΘΑΙΛ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΛΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΦΙΑΣ ΘΑ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΥΠΩΣΕΙ.
    ΗΔΗ ΡΩΣΙΑ – ΚΙΝΑ ΩΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΦΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΧΕΔΙΟ ΜΗ ΑΝΑΤΡΕΨΙΜΟ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ.
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΡΟΒΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ.
    ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ – ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ.

  3. Και που το λεει αυτο ο michio; ειναι αδυνατον απο τον πολιτισμο του επιπεδου 0 (μηδεν) που ειμαστε τωρα να πηδησουμε κατευθειαν στο επιπεδο 3 η’ 4… σε μολις 100 χρονια

  4. ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ!
    ΤΡΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΕΠΤΑΕΤΗΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
    (SEVEN YEARS WAR) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΙΩΠΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΛΑ ΩΣ ΕΠΤΑΕΤΗΣ.

    1. Ο τρελος τα χει 400 !!
      Ωρα για το χαπι πιτσιρικο

      1. Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ-ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2100
        10-20 ΧΡΟΝΙΑ(?) ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ ΑΥΤΟ(?) ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΠΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο MICHIO KAKU(ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ)ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ Η
        ΕΓΚΑΘΥΔΡΙΣΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΧΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ TURKEY(ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ) ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ!

      2. Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ-ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2100
        10-20 ΧΡΟΝΙΑ(?) ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ ΑΥΤΟ(?) ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΠΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο MICHIO KAKU(ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ)ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ Η
        ΕΓΚΑΘΥΔΡΙΣΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΧΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ TURKEY(ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ) ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ!

Comments are closed.