Συγκλονιστική στιγμή στο Survivor: “Λύγισε” και ξέσπασε σε λυγμούς ο μισθοφόρος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
misthofoto-682x384

Εμφανώς επηρεασμένος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος από το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor, δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα μπροστά σε όλους τους παίκτες.

«Σήμερα ξύπνησα πολύ προβληματισμένος, το βράδυ δεν κοιμήθηκα καλά, παρόλο που έλεγα ότι δεν θα με επηρεάσει. Με επηρέασε όμως πάρα πολύ σήμερα, ήθελα να είμαι μόνος μου στην παραλία και “έσπασα” σαν άνθρωπος», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ρε Αναγνωστόπουλε, τί σκουπίζεις ; Ούτε δάκρυα, ούτε μύξες είδαμε να τρέχουν … ΄Ετριψες λίγο με τη μπλούζα τη μούρη σου και μετά την έκρυψες, για να κάνεις τον ευαίσθητο & τον ευσυγκίνητο … Σαν την άλλη την φαλακρή αστερόεσσα, που κι αυτή “συγκινήθηκε” η κακομοίρα και γύρισε αλλού το πρόσωπο, γιατί είναι ντροπιάρα και δεν ήθελε να την δούμε να κλαίει … Απ΄ ό,τι φαίνεται είναι κολλητική η “συγκίνηση” , κάτι σαν ίωση, να πούμε …
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααα …
    Ρε Υποκριτές, τί καραγκιοζιλίκια είναι αυτά, για να σας λυπηθεί ο κόσμος και να μην σας ψηφίσει ;
    Ρε ρεμπεσκέδες, δεν έχετε ίχνος αξιοπρέπειας να σταθείτε στο ύψος σας ;
    Τί στο διάολο μωρή μισθωμένη κουδουνίστρα, έτσι αντιμετώπιζες τους πειρατές ;
    Αλλά τί λέω … ΄Οσο αληθές είναι το “μισθοφόρος” , άλλο τόσο αληθής ήταν και η “συγκίνηση” … ΄Αϊντε να χαθείτε, γλοιώδη ερπετοειδή, σας σιχάθηκε η ψυχή μας …

  2. Δεν το ήξερα ότι κλαίνε και τα φίδια. Ένας σκατόψυχος που βρίζει τους πάντες χωρίς επιχειρήματα. Ειδικά όταν βγάζει την γλωσσάρα του κάθε φορά που κερδίζει σαν χαμαιλέοντας είναι σκέτη αηδία. Ούτε μία ώρα δεν θα τον άντεχα.

Comments are closed.