Συγκλονιστική επιστολή από Μανιάτη αναγνώστη της εφημερίδας “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”

Κοινοποίηση:
Makeleio-Logo-1

“Κύριε Χίο,

Με κατάπληξη στο σημερινό σας φύλλο της 18ης Μαίου, διαβάσαμε τις απόψεις του κυρίου Μυλωνάκη, στην αψυχολόγητη προσπάθειά του, να ανατρέψει ότι διαχρονικά, η συνείδηση κάθε σκεπτόμενου και ευαίσθητου έλληνα έχει τεκμηριώσει ως αναντήρητη αλήθεια.

Χθες σας έγραψα για την εκδοχή το επεισόδειο με τον Δένδια και τον Κασιδιάρη να βλέπεται και διαφορετικά…Μη θέλοντας να προκαταλάβω, δεν το ονόμασα προβοκάτσια χθες.

Τώρα όμως που είδαμε την αποβολή της Χρυσής Αυγής (γιατί εκεί αποσκοπούσε) είναι δυνατόν ο συντάκτης του άρθρου σας να δικαιώνει τον διαχρονικό πληγοποιό “περιούσιο” και να βγάζει τρελό τον Κασιδιάρη;

Συνειρμικά τέτοια επιλογή θέσης, εμάς μας οδηγεί σε ψυχική διαταραχή όχι του Κασιδιάρη, αλλά σε ψυχωτική παράκρουση κάποιων πατριωτών που θα προτιμούσαν την ένωσή των, χωρίς τη συμμετοχή της Χρυσής Αυγής.

Κάποιοι λοιπόν θα ξαναπώ, πως για δικούς τους λόγους, αρχηγικούς, την κάνουν γυριστή και τώρα βάζουν και τρικλοποδιές…Έτσι όμως, θα ρέψουμε στα πόδια μας και στην πείνα όπως λένε εδώ στη Μάνη, μέχρι να δούμε να ξεκουμπίζεται ο Τσίπρας.

Υ.Γ. Η σημείωση της εφημερίδας και των δικών της απόψεων μας ικανοποιεί πλήρως.

Ένας Μανιάτης.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥ ΤΟΠΟΥ!!

Comments are closed.