Συγκλονισμένος ο Στ. Χίος στην κηδεία του πατέρα του στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
s3

Παρουσία συγγενών, γνωστών και φίλων τελέστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (16/5) η νεκρώσιμος ακολουθία του Συμεών Χίου, πατέρα του Σπαρτιάτη δημοσιογράφου Στέφανου Χίου, στο μητροπολιτικό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σπάρτης.s4

Την εξόδιο ακολουθία τέλεσε ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κκ Ευστάθιος, συμπαραστατούμενος από πλειάδα ιερέων, ενώ ο ναός ήταν κατάμεστος από κόσμο που έσπευσαν να πουν το τελευταίο αντίο στο Συμεών Χίο.

s4

Ακολούθως, οι συγγενείς δέχτηκαν το συλλυπητήριο χαιρετισμό από τους παρευρισκομένους, ενώ στη συνέχεια όλοι μετέβησαν στο κοιμητήριο της Τρύπης όπου τελέστηκε η ταφή.

s2s1

Ο Στέφανος Χίος, όπως και τα μέλη της οικογένειάς του, έδειχναν συγκλονισμένοι από την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου και το ύστατε χαίρε ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή για όλους…

s3lakonikos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΕΦΑΝΕ,ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ,ΟΛΟΙ ΣΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ.ΕΦΥΓΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΜΗΝΟ ΑΓΩΝΑ,ΠΑΡΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΟΤΙ ΘΑΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ.

  2. Συλλυπητήρια Στεφανε. Ελαφρύ το χώμα και ζωή σε εσάς.

  3. Στεφανε συλληπητηρια για τον πατερα σου.Καλο παραδεισο να εχει!!

  4. Συλλυπητήρια Στέφανε,να είστε καλά να τον θυμόσαστε το λιγότερο που μπορούμε να εκφράσουμε σ’εσένα που μας εκφράζεις με τον παλληκαρίσιο τρόπο σου στα δεινά που περνάει η πατρίδα!

  5. Κουραγιο Στεφανε.

    Συληπητηρια σε ολη την οικογενεια.

  6. Συλληπητήρια κ. Χιο για τον πατέρα σας κ καλο του ταξιδι

  7. Στέφανε τα ειλικρινά μου συλληπητήρια.Κουράγιο.

  8. Καλό ταξίδι στον πατέρα σου Στέφανε.. θα ζει πάντα στην μνήμη σου.

  9. Εν καιρω ειρηνης τα παιδια θαβουν τους γονεις.εν καιρω πολεμου οι γονεις θαβουν τα παιδια.προσοχη γιατι αυτοι οι μισελληνες που κυβερνουν το πανε για εμφυλιο.συλληπητηρια στην οικογενεια του.

  10. ΄Αν δεν γινόταν η Σταύρωση, δεν θα υπήρχε η ΄Ανάσταση…

    Στέφανε.΄Η αλήθεια…, αν καταφέρεις με άγάπη να αγκαλιάσεις τον πόνο…, θά λαμβάνεις πρωτόγνωρες εύαισθησίες πραγματικότητες… θά βλέπεις με τα μάτια της ψυχής…

    ΄Ο Θεός είναι άγάπη, ΄Ανάσταση αιώνια ζωή …
    Ή ψυχή δεν πεθαίνη …

  11. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του πατέρα σου και καλο παράδεισο να εχει. Τα θερμά μου συλλυπητήρια Στέφανε και να χεις την ευχή του.

  12. Συλλυπητήρια,αιωνία η μνήμη του,κουράγιο σε εσένα και την οικογένεια σου.

  13. Να ζήσεις ,αγωνιζόμενος και να τον θυμάσαι.

  14. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ! ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΕΦΑΝΕ, ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ. ΓΙ ΑΥΤΟ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ!!!!!

  15. Καλό Παράδεισο για τον πατέρα σου Στέφανε. Ο Θεός να σου δείνει υγεία και δύναμη.

Comments are closed.