Στο Τέξας που πλήττεται από τον τυφώνα η Λίζα Δουκακάρου!!! Φωτογραφίες στο Facebook από τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Κοινοποίηση:
doukakarou.medium

Φωτογραφίες έξω από το σπίτι της στο Χιούστον του Τέξας, το οποίο πλήττεται από τον τυφώνα Χάρβεϊ ανήρτησε στο Facebook η γνωστή δημοσιογράφος Λίζα Δουκακάρου.

«Μόνο αυτό μας έλειπε. Alert ανα 5 λεπτά. Αυτά έχει ο τροπικός του καρκίνου…», έγραψε η ίδια. Λόγω της σφοδρότητας της καταιγίδας η Λίζα Δουκακάρου έχει τοποθετήσει έξω από το σπίτι της σακούλες με άμμο, για να μην μπει στο εσωτερικό το νερό.

Οι πρωτοφανείς πλημμύρες συνεχίζονται στο νοτιοανατολικό Τέξας, ενώ η τροπική καταιγίδα Χάρβεϊ βρίσκεται περίπου 15 χλμ βορειοανατολικά της Βικτόρια του Τέξας, με ανέμους έντασης 65 χλμ/ώρα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Από τον τυφώνα έχουν πεθάνει δύο άτομα.

Χθες όλες οι υπηρεσίες στο λιμάνι του Χιούστον παρέμειναν κλειστές λόγω της επικινδυνότητας του καιρού.

liza

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΚΟΝΟΜΗΣΑΝΕ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ, ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΤΕΞΑΣ, Ο ΓΙΕΣ!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ, ΡΥΠΑΡΗ, ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΗ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ??? ΕΔΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΣΩΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ, ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ!!! ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ “ΔΟΥΛΕΙΕΣ”!!! ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΘΑ “ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΟΥΝ” ΤΑ “ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ” ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΧΟΛΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΕ, ΤΟΥΣ ΕΘΡΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ!!! ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!

Comments are closed.