Στο… ΣΚΑΜΝΙ για τη SIEMENS Xριστοφοράκος- Τσουκάτος μαζί με άλλα 62 άτομα!!

Κοινοποίηση:
444888

Στο εδώλιο του Τριμελούς  Εφετείου  κακουργημάτων θα καθίσουν για την υπόθεση της Ζίμενς 64 κατηγορούμενοι, προκειμενου να δικαστούν για τη σύμβαση 8002 που αφορούσε την ψηφιακό ποίηση του ΟΤΕ. Μεταξυ άλλων στο εδώλιο θα καθίσουν οι Μιχαλης Χριστοφορακος Χρηστος Καραβελας, Ηλιας Γεωργιου Προδρομος Μαυριδης Θόδωρος τςουκατος ,13 Γερμανοί πρων στελέχη της μητρικής εταιρίας καθως και πρωην διευθυντικά στελέχη του ΟΤΕ. Οι πράξεις που τους αποδίδονται κατα  περιπτωση ειναι: ξεπλυμα βρώμικους χρήματος, ενεργητική και παθητική δωροδοκία καθως και συνεργεία στις πράξεις αυτές.
Με το ίδιο βουλευμα απαλλάσσονται απο την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργανωςης 80 κατηγορούμενοι καθως και κάποιοι εξ αυτών για επιμέρους πράξεις λογω παραγραφης.
Aπο όλες τις κατηγορίες απαλλάσσονται τα παιδιά του έως σημερα καταζητούμενου Χρήστου Καραβέλα, Σάλινα, Αλεξια καιΦοίβη. Με το βουλευμα τελος διατηρούνται τα ενταλΜατα συλληψςη σε βάρος των , ΜΙΧΑΛΗ Χριστοφοράκου , Χρήστου Κάραβελα και του τράπεζιτη Ζαν Κλόντ Οσβαλντ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. για τα λαμογια τον κομματων ξερουμε.εκλεβαν και επαιρναν μιζες.για τους τρομοκρατες ξερουμε.εκλβεβαν και εβαζαν βομβες.και τα δημοκρατικα λαμογια και οι τρομοκρατες σκοτωσαν εντελει ανρθωπους.η ΧΑ ποτε θα μαθουμε τι εχει κανει;για ποιο λογο ειναι φυλακη και σερνονται καθε βδομαδα στα δικαστηρια θα μαθουμε;

Comments are closed.