Στο πλευρό του 21χρονου απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού και οι Χανιώτες! Σε συναγερμό και το νησί της Κρήτης

Κοινοποίηση:
xania

Στα Χανιά, από τις 6:30 σήμερα το απόγευμα αρκετοί πολίτες «ένωσαν» τις φωνές τους υπέρ του αιτήματος Ρωμανού, πραγματοποιώντας δύο συγκεντρώσεις, μια στην Δημοτική Αγορά την οποία διοργανώνει το Κοινωνικό Στέκι – Στέκι Μεταναστών και μια δεύτερη με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ.

Όπως σημειώνει το flashnews.gr , στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς έχει τοποθετηθεί μικροφωνική και ακούγονται συνθήματα συμπαράστασης στον 21χρονο απεργό πείνας.

Στις 20:15 το απόγευμα, περίπου 300 άτομα που ήταν συγκεντρωμένα στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς, ξεκίνησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους των Χανίων.

Συγκεντρώσεις και πορείες το Σάββατο

Το απόγευμα του Σαββάτου (6/12), θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις και πορείες σε πολλές πόλεις και στις πρωτεύουσες των νομών της Κρήτης.

Υπενθυμίζεται ότι ως ένδειξη συμπαράστασης στον Νίκο Ρωμανό, μέλη συλλογικοτήτων έχουν καταλάβει τα Δημαρχεία Ηρακλείου και Ρεθύμνου καθώς και το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο από τις τρεις γυναίκες κρατούμενες στην φυλακή της Νεάπολης Λασιθίου πραγματοποιούν αποχή συσσιτίου σε ένδειξη αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό, ενώνοντας τη φωνή τους με το ευρύ κίνημα αλληλεγγύης που αναπτύσσεται σε όλη την Ελλάδα.

Και στο νησί της Κρήτης, οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται σε πλήρη επιφυλακή.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ο/Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΤΕΜΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ..ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ λέει:

    ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΗΣΙ..ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ..ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΠΛΟ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ…ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΟ ΑΠΛΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΚΑΣΧΗΜΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ…ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΕ Η ΣΚΑΤΟΨΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ

  2. ..KΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΗΔ…ΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΑΣ ..ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΕΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΣΗΛΩΣΕ ΟΠΛΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΘΩΟΥΣ …ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ…ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ

  3. Αυτή η χώρα δικαιούται να πάει στο δ….. Γιατι εχει πιάσει πάτο και ακόμα χειρότερα και οι πολίτες αυτής της χώρας ειναι κάφροι .
    Τιμή και δόξα στους καημένους της marfin .

  4. αλοιμονο ρε θα χαναν οι κλανες αυτο το παρτυ? για αυτα ειναι πρωτοι οι κουραδοι κρητικοι.τουρκοσποροι απο κουνια

  5. ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΧΑΝΙΩΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ – ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΝΗΣΙ (ΠΑΣΟΚ)- ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ…. ΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΠΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΕΙ ΠΑΛΙ Η ΑΘΗΝΑ….

Comments are closed.