ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ Η ΣΟΥΗΔΙΑ! Καταστρέφεται η χώρα! Ο αρχηγός της Σουηδικής αστυνομίας: “ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ…”!

Κοινοποίηση:
ISLAMISTES-SUIDIA

Στο έλεος των μουσουλμάνων μεταναστών και προσφύγων βρίσκεται η Σουηδία με τις αρχές της χώρας να μην είναι σε θέση να επιβάλουν την τάξη.

 

Η Αστυνομία της Σουηδίας βρίσκεται σε απόγνωση ζητώντας βοήθεια και τονίζοντας ότι είναι μόνο θέμα χρόνου πριν η χώρα να χρειαστεί στρατιωτική παρέμβαση από το εξωτερικό για να αποφύγει μια ανθρωπιστική καταστροφή, σύμφωνα με το jihadwatch.org.

Μια νέα έρευνα έδειξε ότι ο αριθμός των απαγορευμένων περιοχών (όπου δεν μπορεί να πάει κάποιος) στη Σουηδία ανέρχονται σε 61, από τις 55 που ήταν πέρυσι. Η αύξηση αυτή περιλαμβάνει όχι μόνο τον συνολικό αριθμό αλλά και το γεωγραφικό μέγεθος αυτών των περιοχών.

Ο Αρχηγός της Σουηδικής Αστυνομίας Dan Eliasson μίλησε στην εθνική τηλεόραση και ζήτησε βοήθεια: «Βοηθήστε μας, βοηθήστε μας!», είπε χαρακτηριστικά, προειδοποιώντας ότι οι σουηδικές αστυνομικές δυνάμεις δεν μπορούν πλέον να επιβάλουν τον νόμο σε αυτές τις περιοχές που έχουν καταληφθεί από Μουσουλμάνους μετανάστες και πρόσφυγες.

Πηγή: indobserver

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ….Απλά πράγματα….
    Εφαρμογή του διεθνούς δικαίου:Κάθε χώρα εχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει ακόμα και στρατιωτικά μέσα αν κρίνει οτι κινδυνεύει η αφάλεια και η κοινωνική συνοχή της…Ας βάλουν τον στρατό να τους τσακίσει τα κόκκαλα…..Το ισλάμ είναι είναι ο αντιπρόσωπεία του ΣΑΤΑΝΑ στην γη. Πρόκειται για σατανάδες με κτηνώδη ένστικτα που μισούν τα πάντα και τους πάντες…μισούν την πίστη μας, μισούν την κουλτούρα μας, μισουν τις γυναίκες μας, μισούν οτιδήποτε μας χαρακτηρίζει ως Δυτικούς και ως Χριστιανούς….Παρόλα αυτά εχουν εγκαταλείψει τις βρομοχώρες τους και αναζητούν μια καλύτερη ζωη στις Δυτικές χώρες, στις χώρες που μισούν!!! Στο διάολο και ακόμα παραπέρα…

  2. Δεν θυμαμαι καλα,τι ελεγαν για το σουηδικο μοδελλο?οτι η ελλαδα θα ανεβει οσο η σουηδια?

  3. Μπολσεβικοι κυβερνουν την Σουηδία, πολλά χρόνια τώρα έχουν επιβάλει τοpolitical correct ,και οι σουηδοι πρέπει να μπασταρδευτουν και να σκουρινουν λίγο. Το κομα αυτό είναι το αντίστοιχο του συριζα, ας παραδειγματιστουμε πριν είναι αργά.

  4. Φωτια στα σπιτια τους να καουν
    δεν ειναι χρησιμοι για τον πολιτισμο κ τα εθνη
    Εσυ εβραιε συμφωνεις?

  5. Η λυση ειναι πολυ απλη.
    Αφου η αστυνομια ειναι ανικανη,με νομο,να βγει ο στρατος στους δρομους να συλλαβει ολους τους λαθρο.

Comments are closed.