Στους δρόμους οι Θεσσαλονικείς για να βρουν νερό – Έρχονται περίεργες μέρες; (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Στους δρόμους οι Θεσσαλονίκης για να βρουν νερό οι κάτοικοι  καθώς η διακοπή υδροδότησης  στη πόλη έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του seleo, οι πολίτες σπεύδουν να προμηθευτούν δεκάδες μπουκάλια με νερό.

Δείτε τις φωτογραφίες:

5nero.29.03

3nero.29.03

2nero.29.03

1nero.29.03

seleo.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. αυτο δε ειν τιποτε ερχοντε αγριες καταστασεις !! ας το καταλαβουμε πριν να ειν αργα !! φτανει η προβατομυαλιαση !! αυτο θα μας καταστρεψει !!! αυτο ειναι ενα δειγμα μια δοκιμη να δουμε πως θανε οταν αυτο το πραγμα θα ειναι ΜΟΝΙΜΟ !!! και σιν το οτι θα ψαχνεις μηπως βρεις φαι κατι να ζησεις !!! αυτα ολα ειναι αποτελεσμα της ΔΙΚΗς ΜΑς βλακιας !!!

  2. ΒΡΕ ΜΟΛΙΣ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΕΡΑΚΙ !!!!!!!!!! ΘΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ !!!!!!!! ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΡΙΝ Ο ΛΑΟΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΨΕΥΤΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ !!!!!!!!!! ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ Η ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΕΡΑΚΙ !!!!!!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!

    1. φιλε τα λες δε τα λες τα προβατα ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ σα να τα λες σε τιχο και χειροτερα

Comments are closed.