Στον ΤΑΚΟ! ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ!!! Μην ψωνίζετε από αυτό το περίπτερο! ΜΑΚΡΙΑ! Είναι μπολσεβίκος και βρωμοΠΑΣΟΚΟΣ και θάβει την εφημερίδα “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”! ΕΤΣΙ θα ξηγιόμαστε από δω και πέρα!

Κοινοποίηση:
exofilo18-2

Έτσι θα ξηγιόμαστε από δω και πέρα! Ούτε τσαμπουκάδες ούτε τίποτα! Απλώς μποικοτάζ στο μπολσεβίκο περιπτερά!!!!

Διαβάστε γιατί:

“Καλησπέρα Στέφανε!
Θέλω να σε ενημερώσω ότι πήγα σήμερα το πρωί 25/2 να αγοράσω την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ από περίπτερο στην Πετρούπολη, οδός Ανατολικής Ρωμυλίας, στάση σχολείο, την έψαχνα ανάμεσα στις “μεγάλες” που κυκλοφορούν αλλά δεν υπήρχε πουθενά. Την είχε χαντακωμένη στο πίσω μέρος του περιπτέρου σε σημείο που δεν έχει πρόσβαση ο πελάτης.
Όταν τον ρώτησα γιατί δεν την βάζει μαζί με τις άλλες να φαίνεται, έκανε ένα απαξιωτικό μορφασμό.
Μάλλον δεν είσαι πολύ αγαπητός στους περιπτεράδες…”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Καλα τους κανουν οι φιλοι τους οι αριστεροι αναρχοαπλυτοι που τους καινε τα περιπτερα…..
    Ευχομαι να του το κανουν θερινο , συντομα…

  2. Και στο Κολωνάκι Χίο,στη διασταύρωση με την Κανάρη δεν την έχουν.Λένε οτι δεν βάζουν σκουπίδια στο μαγαζί τους.Μόνο σοβαρα έντυπα.

  3. Δηλαδη δε θελει να πουλησει ο περιπτερας, αφου κρυβει την πρωτη σε κυκλοφορια εφημεριδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ και στην πρωτη μοστρα βαζει τις ληγμενες οπως κατι ρεαλνιουζ βημα κλπ;

  4. Θα έρθει η ώρα του και αυτού. Με τα προφυλακτικά που έχει στο περίπτερο δεν θα τον φτάσουν από τις ΤΣΕΣ. ΠΟΥ που θα τρώει στα κελιά από τους Πακιστανους.
    Χρυσές δουλειες θα κάνει…

  5. OI ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΟΒΡΙΟ ΤΣΙΠΡΑ’Χ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    1. Παλι την ειπες την τρομπια σου τρολακι.

Comments are closed.