Στον Ερυθρό Σταυρό διασωληνομένη 32χρονη κοπέλα χτυπημένη από τον Η1 Ν1 και ο ανίκανος Άδωνις ψάχνει ακόμα για εμβόλια!!!

Κοινοποίηση:
erithros

Για εμβόλια αξίας 6 ευρώ, θα μπορούσαν να είχαν σωθεί αν όχι και οι 59 νεκροί που θρηνεί αυτή τη στιγμή η Ελλάδα από τον ιό H1N1 αλλά τουλάχιστον οι περισσότεροι. Παρόλα αυτά, συνεχίζονται να χάνονται ανθρώπινες ζωές. Και η ανευθυνότητα του ταγματασφαλίτη του Σαμαρά, καλά κρατεί! Μεγάλες ευθύνες και στον πρόεδρο του  Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) Δημήτρη Λιντζέρη για τεράστιες αμέλειες στο σοβαρότατο αυτό  θέμα της υγείας!

Για “εγκληματική έλλειψη εμβολιαστικής πολιτικής” στην χώρα κάνει λόγο και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή τον θάνατο 59 ατόμων από εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη.

Ο ΙΣΑ τονίζει ότι παρά το γεγονός ότι είχε προειδοποιήσει για την επερχόμενη επιδημία, ο πληθυσμός έμεινε ακάλυπτος, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι “για ένα εμβόλιο των 6 ευρώ πεθαίνουν άνθρωποι”. Μάλιστα, για τον θάνατο των 59 ατόμων επιρρίπτει την ευθύνη στην ανεπαρκή εθνική πολιτική ευαισθητοποίησης του λαού.

Εάν ο Άδωνις είχε παραγγείλει  τα εμβόλια θα είχαν σωθεί ανθρώπινες ζωές και αυτή τη στιγμή δεν θα κινδύνευε η 32χρονη κοπέλα που νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό διασωληνομένη! Ρε   ανεπαρκή Γεωργιάδη εκεί θα έπρεπε να ήσουν αυτή τη στιγμή, στο πλευρό αυτής της κοπέλας‼!

Αλλά λόγω όλης αυτής της ανικανότητας βγήκε η Ελιζαμπέτα Καζαλότι ανταποκρίτρια Ιταλικής εφημερίδας στην Αθήνα και μας ξεφτίλισε, λέγοντας ότι η Ελλάδα στο θέμα υγείας έχει καταντήσει πρωτόγονο σαν κράτος Μογγόλων!  Μάλλον θα μιλούσε για τον ελαφρύ πολιτικό μογγολισμό του Άδωνι που οδηγεί το σύστημα της  υγείας στην πλήρη κατάρρευση!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡ ΑΔΩΝΙΔΗ,ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΧΑΡΒΑΡΤ κλπ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ,ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ.

  2. Ναι αλλα στο κιλκις ολοι μα ολοι τον χτυπουσαν παλαμακια και το ελεγαν μπραβο σου υπουργε συνεχισε ετσι

  3. Ο/Η ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ λέει:

    ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!
    ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ.

  4. Δεν πάτε ρε στο διάολο !

    Δεν έψαχνε για εμβόλια !

    Βιβλία ψάχνει να βρει !

    Άι σιχτίρ
    Στράτος Δ

    ΥΓ

    Τι να πω για τα χάλια σας !
    Περιμένετε τον υπουργό να παραγγείλει τα εμβόλια ?
    Που είναι οι κρατικές υγειονομικές υπηρεσίες και οι υπεύθυνοι που κάνουν της παραγγελίες ?

  5. Ο Αδωνις θαπρεπε να παραιτηθεί. Αλλά, πού η ευθυξία….

    1. Εκτός από την “δόξα” για τις απολύσεις, για την πώληση ακριτικών λιμανιών στους τούρκους θέλει να πάρει και την “δόξα” για τους θανάτους ο “καμικάζι” του χαρδαβέλα…

  6. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΑΕΙ ΡΟΛΟΙ.ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  7. φετοσ πολλοι νεκροι απο τη γριπη.ελπιζω να μη φταινε τα γενοσημα των νοσοκομειων.

  8. Toν Αδωνι τον ενδιαφέρει το πώς θα βρεί πατέντα να πάρει το 25ρι απο την τσέπη του κοσμάκη. Αν ο ιός χτυπούσε καταυλισμούς λαθρομεταναστών, να είστε σίγουροι ότι σύσσωμη η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση κυρίως, θα είχανε σκιστεί να βρούν την θεραπεία. Για άλλη μια φορά αποδυκνείεται ότι τον Ελληνα τον έχουν για να τον αρμέγουν. Οταν η αγελάδα ξεμείνει απο γάλα, την σκοτώνουν.

Comments are closed.