Στη φυλακή ο 42χρονος χρυσαυγίτης για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή! – “Αναγνώρισε την ουλή στο πρόσωπο πέντε μέρες μετά! Γαμ…. Άντε απόγονοι του Μπελογιάννη”

Κοινοποίηση:
Xrysavgitis5417sk

Αναπόφευκτη φαίνεται πως ήταν τελικά η προσωρινή κράτηση του 42χρονου στελέχους της Χρυσής Αυγής, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια για τον άγριο ξυλοδαρμό του 24χρονου φοιτητή. Ο νεαρός -χτυπημένος άσχημα, με εμφανή τα σημάδια στο πρόσωπο- όταν του ζητήθηκε από τη δικαστική λειτουργό, αναγνώρισε χωρίς αμφιβολία στο πρόσωπο του κατηγορούμενου έναν από τους δράστες που τον χτύπησαν μέχρι εκείνος να λιποθυμήσει και να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, ο κατηγορούμενος μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του Νικ. Μιχαλολιάκου στη Βουλή κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στη φυλακή. Κατά την έξοδό του πάντως, αντέδρασε στο τετ α τετ που είχε με το θύμα του, φωνάζοντας προκλητικά: “αναγνώρισε την ουλή στο πρόσωπο πέντε μέρες μετά! Γαμ…. Άντε απόγονοι του Μπελογιάννη”.

Νωρίτερα ο φοιτητής είχε υποβάλει παράσταση ως πολιτική αγωγή μαζί με τη μητέρα του. Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε στη δικαστική λειτουργό: “Το φαινόμενο ΧΑ ανδρώθηκε γιατί τους δόθηκε χώρος. Γιατί ούτε οι πολίτες, ούτε οι θεσμοί αντιστάθηκαν. Προσβάλλουν και κοροϊδεύουν τον κόσμο ότι κυνηγούν τους μετανάστες και τους πρόσφυγες και αυτό είναι η μάσκα τους . Αποδείχθηκε όμως ότι κυνηγούν όλο τον κόσμο. Θα πρέπει οι πολίτες να καταλάβουν ότι ίσως οι ίδιοι ή και τα παιδιά τους θα είναι τα επόμενα θύματα. Το παιδί μου δεν είχε καμία σχέση με την επίθεση που είχε προηγηθεί στα γραφεία της ΧΑ , ήταν στο σπίτι του κι ετοιμαζόταν για να πάει στην εργασία του. Δεν ανήκει σε καμία ομάδα κομματική αλλά και ούτε σε καμία εξωκοινοβουλευτική κίνηση, όπως επίσης δεν υπήρξε ποτε μέλος του Ρουβίκωνα. Οποιοι ισχυρισμοί για το αντίθετο δεν ευσταθούν. Βιώνουμε ως οικογένεια ένα σοκ. Κοντέψαμε να χάσουμε το παιδί μας. Τα χτυπήματα ήταν όλα στο κεφάλι και είχαν στόχο να τον σκοτώσουν. Τον χτυπούσαν με σφοδρότητα 4 άτομα και ο ένας από αυτούς μάλιστα γελούσε την ώρα που κακοποιούσε το παιδί μου. Είναι αυτός ο άνθρωπος που ο γιος μου αναγνώρισε ενώπιον του ανακριτή και συνελήφθη από την αστυνομία.”

Ο 24χρονος πέρασε το κατώφλι της 17ης τακτικής ανακρίτριας, αφού είχε κληθεί από την τελευταία προκειμένου να αποσαφηνίσει αν είδε ή όχι τον κατηγορούμενο. Παρά την έντονη αντίδραση τόσο του κατηγορούμενου όσο και του υπερασπιστή του, η κατάληξη ήταν μονόδρομος, ενώ η ανακρίτρια μετέτρεψε την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε αυτή της σκοπούμενης, η οποία είναι και αυτή – όπως και η ληστεία – κακουργηματικής φύσεως.

Από την πλευρά του πάντως, ο συνήγορος του χρυσαυγίτη, Δημ. Παπαγρηγορίου, υποστήριξε σε δηλώσεις του, πως ο φοιτητής παρασύρθηκε. “Όσον αφορά την αναγνώριση η οποία έγινε μόλις σήμερα απο τον παθόντα, θεωρώ ότι τον παρέσυρε σε αυτή η κατά κόρον εμφάνιση εικόνων μου στα ΜΜΕ και σε ορισμένα μάλιστα χωρίς απόκρυψη των προσωπικών μου στοιχείων αλλά και η δημοσιοποίηση φωτογραφιών μου στα έντυπα μέσα. Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι δεν είναι σε θέση να αναγνωρίσει τους δράστες…Και σήμερα υποστήριξε στον ανακριτή ότι διέκρινε λεπτομέρειες του προσώπου μου όπως ουλή στο δεξί μάγουλο. Εάν είχε πράγματι δει κάτι τέτοιο κατά το συμβάν θα μπορούσε να πει εξ αρχής στους αστυνομικούς ότι είδε χαρακτηριστικά που θα μπορούσε να αναγνωρίσει σε επίδειξη φωτογραφιών ή κατ΄αντιπαράσταση εξέταση” ανέφερε. Στην ανακρίτρια εμφανίστηκαν προκειμένου να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης δύο άνδρες, οι οποίοι κατά πληροφορίες, υποστήριξαν πως ο κατηγορούμενος τη στιγμή της επίθεσης βρισκόταν μαζί τους.

Τί υποστήριξε
Ο 42χρονος χρυσαυγίτης αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση, υποστηρίζοντας -σύμφωνα με πληγές- ότι έχει στοχοποιηθεί από συγκεκριμένα άτομα με τα οποία έχει προσωπικές διαφορές, αναφερόμενος σε αυτόπτη μάρτυρα της περιοχής των Αμπελοκήπων ο οποίος τον κατονόμασε στις αρχές με αποτέλεσμα τη σύλληψή του. “Αρνούμαι την όποια εμπλοκή μου στο επεισόδιο του ξυλοδαρμού. Με στοχοποίησε άνθρωπος ο οποίος διατηρεί χρόνια αντιδικία μαζί μου και ο οποίος κατ’ επανάληψη με έχει απειλήσει “να δεις τι θα σου κάνω μόλις μου δοθεί η ευκαιρία”” φέρεται να είπε στην απολογία του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Κλείστε όλους τους χρυσαυγιτες φυλακή. Για όλα φταίνε αυτοί. Να δούμε τι διάφορα σε 10 χρονια όταν τα ταλιμπαν που ήρθαν στην χώρα και θα σας καταχεσουν γενικώς και ολικώς. Μην ξεχνάτε ότι οι Γερμανοί θα στείλουν πίσω 1000000 λαθροταλιμπαν το καλοκαίρι πριν τις εκλογές τους. Θα είστε δεύτερης κατηγορίας πολίτες στην χώρα του Ελλαδισταν. Όλα τα επισοδεια αυτά ειναι στημένα για να καταπολεμήσουν τους δήθεν φασιστες που θέλουν τον εθνικισμό. Οι αληθινοί τραμπουκοι ειναι αυτοί που διάλυσαν την χώρα και έφεραν τα μνημόνια.

  2. Οι αλβανοί να παίξουν μακριά γαϊδούρα. Κάτι μου λέει ότι στον πρώτο γύρο θα τον πηδήξουν όλοι!

  3. Όλοι πουτανακια του συστήματος, κομματικος εμφυλιος για τα μάτια των Αρχηγών.

  4. Βαλτε τον στο ιδιο κελι με τουυς πηρηνες και πεταχτε τα κλειδια. χαχα θα φαει καλα ο φασιστας.

  5. αν δεν ειχαν κανει ενα σωρο μαλακιες οι χρυσαυγιτες θα ηταν ηδη κυβερνηση αλλα δεν λενε να βαλουν μυαλο.

  6. τσαντιζομαι με τους ηλιθιους τους χρυσαυγιτες. πανε και πεφτουν θυματα σαν μικρα παιδακια. εσεις που λετε ολοι (και εγω μαζι) οτι δεν μας πτοει τιποτα, να ξερετε οτι πτοει τον περισσοτερο κοσμο και θα φανει και στην καλπη. καλα του εκαναν και τον εχωσαν μεσα. να βγει και ο μιχαλολιακος και να πει οτι πρεπει να δικαστει αλλιως μην περιμενετε προκοπη. κουραστικα να στηριζω χρυση αυγη και καθε τρεις και λιγο να κανουν παιδιαστικες μαλακιες. αν στις επομενες εκλογες χασει ποσοστα δεν ξαναψηφιζω ποτε μου κανεναν.
    Υ.Γ ειμαι ψηφοφορος της χρυσης αυγης και οχι οπαδος της.

  7. Αυτό που βγαίνει είναι ότι η στημένη ΚΡΑΤΙΚΗ επίθεση στα κεντρικά της Χρυσής Αυγής έγινε μόνο και μόνο για να φτιαχτεί το κλίμα για μία “επίθεση χρυσαυγιτών”.Μουσαντή 100% η “επίθεση χρυσαυγιτών” με μόνο σκοπό την προφυλάκιση ενός ατόμου που ήταν ήδη στοχοποιημένος από το κρατικό παρακράτος(κωλοφυλλάδες,πορνοκάναλα κ.τ.λ.),ώστε να επαναληφθούν πολιτικά,τηλεοπτικά και παραδικαστικά φαινόμενα,όπως αυτά που παρατηρήθηκαν μετά την στημένη υπόθεση Ρουπακιά-Φύσσα.
    Υ.Γ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

  8. Καθίκια συριζαιοι δεν είναι μακριά η ώρα που θα τελειώσουν τα ψωμιά σας.

  9. ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΟΥΜΕΝΗΣ ΒΑΡΙΑΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ…ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ … ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΩΛΩΠΕΣ!!!!…ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΟΣΗΛΘΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ !!!!!ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΠΙΝΕΔΕΣ

  10. Αυτον δεν τον ευνοει ο νομος παπαρασκευοπουλου ;; η θα φαει 22 χρονια καθιρξη ;;; χρυσαυγιτη δηλωσε αλλοδαπος και θα βγεις και θα παρεις και επιδομα !!! Και κοιτα να αποφευγεις το πολυ ΕΛΛΗΝΑΣ σε βαζει σε μπελαδες .. Εδω κυβερνανε οι ΑΝΤΙΦΑ !!

      1. Ο μόνος αλβανός εδώ είσαι εσύ,ρώτα την μάνα σου να σου πει.Μπορείς να ρωτήσεις και τον άντρα της μάνας σου και αυτός ξέρει αφού μπροστά του και με την άδεια του έγινε…

  11. Χρυσαυγουλάδια .Και φυσικά αφού δεν θα το δημοσιεύσουμε κατά πικς λακς τα χέρια μου είναι καθαρά μπασταρδοφασίστα χέστη μέχρι να στρώσουμε το επίπεδο μεγέθυνσης που σου χρειάζεται.

  12. Χρυσή Αυγή δαγκωτό λέμε και άσε τα κομμούνια να σκυλιάζουν !

  13. Δώστε προσοχή:
    Ο όρος αναρχικός έχει βγει εκτός μόδας τώρα λέγεται ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ
    Ο (ψειριάρης, λιγδοπόντικας, τεμπέλης) είναι συνώνυμα του ΦΟΙΤΗΤΗ
    Όταν ακούς φοροφυγάς σκέφτεσαι πάντα ΔΙΚΗΓΟΡΟ ή ΙΑΤΡΟ ή ΕΣΤΙΑΤΟΡΑ ποτέ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ή ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ή ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ή ΒΙΟΜΗΧΑΝΟ ή ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟ
    Όταν ακούς ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ στο μυαλό σου έρχεται το ΄΄μπατσοι γουρούνια δολοφόνοι΄΄
    Όταν ακούς ΣΤΡΑΤΟΣ το μυαλό σου πάει στη δικτακτορία
    κλπ, κλπ, κλπ, κλπ…..Έχετε σκεφτεί γιατί; Παιδαριώδες αγαπητέ Γουάτσον!!! ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ!!! Μήπως είναι λοιπόν καιρός να τους γαμήσουμε τον ΠΑΤΟ;;;;;ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ1!!!

  14. Γνωρίζετε δηλαδή ότι η πάλη των τάξεων παραμένει ιστορικά αδικαίωτη, ενώ η διεθνής καπιταλιστική μεθοδολογία, σαμποτάρει την πρωτοβουλία της κολχόζνικης ιδιοκτησίας με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας σεχταρισμός που αποπροσανατολίζει τις μάζες και τις αφήνει σε ένα τέλμα ιδεολογικής σύγχυσης με ανεπανόρθωτες συνέπειες στην ανάπτυξη του κινήματος της εργατικής τάξης και στην αποδέσμευσή της από τα ιμπεριαλιστικά δεσμά;

    …και μετά πάει έπεσε στο γκρεμό και πάει ΄σα πέρα και έπεσε και το καπέλο του και πάει κι η οργάνωση και κάθομαι και λέω τώρα και καλά κρασά, μα που θα πάει καϋμένε να ΄ούμ εγώ θα την φτιάξω την οργάνωση, όχι θα πάμε ΄μείς ν΄αφήσουμε τη πρωτοβουλία και τη τάξη στη διεθνή καπιταλιστική μεθοδολογία ενάντια στη πρωτοβουλία της κολχόζνικης ιδιοκτησίας…

  15. Μα η χ.α. φταίει για όλα αφού….

  16. Δεν είχε φανεί καθόλου γιατί φτιάξανε την ιστορία με τον Ρουπακιά. Η χρυσή αυγή κάλπαζε πραγματικά, ο Κασιδιάρης ετοιμαζόταν για δήμαρχος Αθηναίων.

    Βάλανε τον σπιούνο τον Ρουπακιά (πληρωμένος με πολλά χρήματα, που τον περιμένουν όταν αποφυλακιστεί πολύ σύντομα σε σχέση με αυτό που έκανε), να χτυπήσει τον Φύσσα, για να ξεκινήσουν το σόου με τις συλλήψεις της χρυσής αυγής και να ρίξουν τα ποσοστά της, που πλησίαζαν το 15+%.
    Το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται και τώρα.

    Ο πληρωμένος φοιτητής (οι δικοί του, πατέρας και μάνα, μαζί στο κόλπο), χτυπιέται από επαγγελματίες που ξέρουν που και πόσο να χτυπήσουν και έτοιμη ξανά η ίδια σκευωρία.

    Τα κωλοκάναλα με μένος προσκολλούνται στην ιστορία (δεν φαίνεται και εδώ καθόλου η μεροληψία), βρίσκουν την μάνα του Φύσσα και την βάζουν να μιλήσει και για την καινούργια ιστορία και έτσι να συνδυαστούν μεταξύ τους, ώστε ο άψαχτος Έλληνας να μισήσει διπλά την Χρυσή Αυγή.

    Από μακριά βρωμάνε τα σχέδιά τους και οι υλοποιήσεις τους. Είναι όλες στο ίδιο μοτίβο, με το ίδιο στυλ κωλόφατσες (βλέπε Στρατούλης : βοήθεια, με σκοτώνει η Χρυσή Αυγή, σύγκρινε με την φάτσα του φοιτητή).

  17. Συνηθως ,για να ειναι εγκυρη η αναγνωριση του θυτη,οι μαρτυρες πρεπει να τον τον επιλεξουν μεσα απο ομαδα υποπτων .Επισης μου κανει εντυπωση η μητερα του θυματος.Αν καποιος χτυπηση το παιδι σου αγανακτης αμεσα με τον θυτη,”θελεις να τον φας” και δεν προβαλεις τις οποιες αποψεις σου και θεωριες,αυτα τα γραφεις σε βιβλιο μετα Επισης το αλλοθι του ειναι αιολο -Ημουν σπιτι με την μανα μου – ,αμα θελουμε τους πιστευουμε Ευχομαι παντως ολοι οι δραστες,αντιχρυσαυγιτες και μη, να συλληφθουν και να τιμωρηθουν αυστηρα

  18. Γ@μημενοι μπασταρδοι συριζαιοι!!θα έρθει η ώρα τους……….χρυσή αυγη να ξεβρωμισει ο τόπος!!

  19. Γελα παρακρατικο σκουπιδι θα ελθη ομως η ωρα που ο Ελληνικος Λαος θα ξυπνηση και θα σας κοψη το γελιο.Διδαγμα απο αυτην την ιστορια,το πρωι το παρακρατος καιει και σπαει και το βραδυ το κρατος συλλαμβανει.Στο Διαολο και παραπερα η μπανανοδημοκρατια σας κομμουνια του συνταγματικου σας τοξου.

  20. Αφηνουν ελευθερους φονιαδες βιαστες καταχραστεςκαι καθε αποβρασμα και προφυλακισαν καποιον για πεντε μπουφλες
    Ε βεβαια!!!!Χρυσαυγιτης ειναι Ενω τα κ@λ@παιδα με τα στειλιαρια και τις μολωτωφ ειναι επαναστατες
    Ρε δε γ@μ@@@@τε λεω εγω !!!!

    1. @…: Η παρέα της μάνας σου, ηλίθιε εαμοβούλγαρε. Ο Ρουπακιάς είναι έξω, ξεφτιλισμένο πρεζόνι.

Comments are closed.