Στην επίθεση η ΝΔ: «Η κυβέρνηση παραδίδει το κέντρο της Αθήνας στην ανομία και την αναρχία»

Κοινοποίηση:
ÓÔÁ ÍÅÁ ÃÑÁÖÅÉÁ ÔÇÓ ÍÅÁÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ Ï ÁÍÔÙÍÇÓ ÓÁÌÁÑÁÓ ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÅ ÔÏ ÊÁÉÍÏÕÑÃÉÏ ÅÌÂËÇÌÁ ÔÏÕ ÊÏÌÌÁÔÏÓ.  (PHASMA / ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ)

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε σήμερα, Παρασκευή, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εναντίον της κυβέρνησης για τα χθεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια, τη στάση της απέναντι στους αντιεξουσιαστές και την απαγόρευση της συγκέντρωσης των αστυνομικών. Κατηγορεί προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα για ό,τι γίνει από δω και πέρα, καθώς και την κυβέρνηση, ότι έχει παραδώσει το κέντρο της Αθήνας στην ανομία και στην αναρχία.

Ειδικότερα, «η Νέα Δημοκρατία καθιστά τον πρωθυπουργό προσωπικά υπεύθυνο για ό,τι συμβεί, από την στιγμή που δεν “καθαιρεί” τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς, σήμερα Παρασκευή.

Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες, από την ομολογία Τόσκα ότι τα Εξάρχεια είναι άβατο και από την απαγόρευση που εξέδωσε για μια νόμιμη, ειρηνική διαδήλωση των αστυνομικών και η κυβέρνηση επέλεξε να παραδώσει το κέντρο της Αθήνας στην ανομία και την αναρχία, υποστηρίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και προσθέτει: «Οι συγκεντρώσεις απαγορεύονται για όλους, όχι όμως για τους μπαχαλάκηδες που θέλουν να επιβάλουν το χάος, να καίνε και να καταστρέφουν δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες, να απειλούν ανθρώπινες ζωές. Συνεχείς επιθέσεις και τραυματισμοί αστυνομικών, ενώ σε γειτονιές όπως το Μενίδι, οι σφαίρες σφυρίζουν πάνω από τα κεφάλια των ανθρώπων. Αυτή είναι η αντίληψη των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ περί ασφάλειας, ευνομούμενης πολιτείας και Κράτους δικαίου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο/Η Βγήκε ανακοίνωση και ... "ΚΕΧΩΔΕΝ Η ΦΟΡΒΑΣ ΕΝ ΤΗ ΑΛΩ" λέει:

    Μόνον με ανακοινώσεις, από τα κλιματιζόμενα γραφεία σας, δεν γίνεται “κύριοι” της αξιωματικής, αλλά και ολόκληρης της αντιπολίτευσης, ουσιαστική αντιπολίτευση … Βγάζετε “ανακοινώσεις” απλά για να πείτε κάτι, αλλά μέχρι εκεί … Πότε μπήκατε μπροστάρηδες να βγάλετε τον κόσμο στους δρόμους για όλα όσα συμβαίνουν και ταλανίζουν την δύστυχη Χώρα ;;; Πότε καταθέσατε ενώπιον των Δικαστικών Αρχών μηνύσεις και αγωγές κατά των υπευθύνων για ό,τι παράνομο συμβαίνει σε αυτήν εδώ την Χώρα ;;; Αρκείσθε μόνον σε βαρύγδουπες δηλώσεις, που ΟΥΔΕΝ αποτέλεσμα επιφέρουν … Την μόνη συγκέντρωση που φροντίσατε να οργανώσετε, απ΄ό,τι θυμάμαι, ήταν αυτή υπέρ του “ΝΑΙ” στο δημοψήφισμα του Ιουλίου 2015, στην οποία συγκέντρωση πίνατε τα οκτέϊλ, τα κρασιά και τις σαμπάνιες σας, επιδεικνύοντας τον πλούτο σας (κοστούμια, γραβάτες, τσάντες, μπιζού κλπ, κάποιας επώνυμης ακριβής φίρμας)… Τί ακριβώς κάνατε όταν το “ΟΧΙ” μετετράπη σε “ΝΑΙ” από μία δοσίλογη, προδοτική κυβέρνηση ;;; ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, διότι σας βόλευε το “ναι” το οποίον ενθέρμως υποστηρίζατε, όπως ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ δεν κάνετε και τώρα, που βλέπετε την Χώρα να καταστρέφεται, διότι απλούστατα, σκεπτόμενοι εκ του πονηρού, ευελπιστείτε ότι ο κόσμος θα αγανακτήσει με όλα αυτά τα έκτρωπα που συμβαίνουν και θα στραφεί προς εσάς … ΠΛΑΝΑΣΘΕ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ , “κύριοι” … ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ … ΄Οση ευθύνη φέρει η σημερινή κυβέρνηση, άλλη τόση ευθύνη φέρετε κι εσείς για την καταστροφή της Πατρίδος μας … ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ και αφήστε εμάς τους άδολους, αγνούς Πατριώτες να αναδομήσουμε, από τις στάχτες που εσείς δημιουργήσατε, την Ελλάδα μας, σύμφωνα με τις Παραδόσεις, τα Ιερά και ΄Οσια του ΄Εθνους μας … Είστε ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ …. Μας κουράσατε, μας αηδιάσατε, μας θυμώσατε, μας εξοργίσατε … ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΙΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ , ΕΠΙΟΡΚΟΙ …

  2. Καταγγελει η ΝουΔουλα,εσεις βρε τομαρια δεν παραδωσατε ολη την Ελλαδα στους κομμουνιστας?εσεις δεν την μετατρεψατε ως την τελευταια μετακομμουνιστικη χωρα στην Ευρωπη?αειντε να χαθητε παλιοπροδοτες.

Comments are closed.