Στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΔΑΜΕ και ΑΥΤΟ – Οι αναρχικοί δίνουν τώρα και οδηγίες στους κατοίκους Εξαρχείων! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
αναρχικοι

Οδηγίες προς… επίδοξους αναρχικούς δίνει η “Συνέλευση ΕΝΑΝΤΙΑ στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ”, σε κείμενό της που δημοσιεύτηκε στο indymedia, με το οποίο καλεί τους πολίτες από το να βοηθούν τους μπαχαλάκηδες μέχρι και να επιτίθενται σε αστυνομικούς.

Η ομάδα, που κάθε Δευτέρα πραγματοποιεί συνέλευση καλεί τους κατοίκους της περιοχής να στηρίξει και να μετέχει στην… αντίσταση που υποτίθεται ότι εκδηλώνεται στους δρόμους της ταλαιπωρημένης κατά τα άλλα περιοχής.

Το φυλλάδιο περιέχει πληροφορίες “χρηστικές”, καθώς οι πολίτες καλούνται να βγάλουν “έναν κουβά με νερό για την εξουδετέρωση των χημικών”, να ανοίξουν “την πόρτα της πολυκατοικίας ή και του σπιτιού σε αυτούς που καταδιώκονται από τους μπάτσους” ή να δώσουν “πρόσβαση στην ταράτσα για τους διαδηλωτές”.

Οδοφράγματα, γλάστρες από το μπαλκόνι και βιντεοσκόπηση

Επίσης, περιλαμβάνει συμβουλές… φαρμακευτικής και ιατρικής φύσεως, αφού συστήνει “νερό, διάλυμα malox σε βαποριζατέρ (1/2 νερό) ή riopan στους πληγέντες από τα χημικά”, “πολεοδομικές”, με την “ανέγερση οδοφραγμάτων” και τη “διάθεση “πυρομαχικών” με ότι αχρείαστο αντικείμενο υπάρχει”.

Εντύπωση προκαλεί η παρότρυνση προς πολίτες να μετατραπούν σε ένα είδος Γεωργίας Βασιλειάδου πετώντας αντί για κανάτες, γλάστρες (άδειες, όπως διευκρινίζει) από το μπαλκόνι. Κι αν στην ταινία, το θέαμα προκαλούσε το γέλιο των θεατών, στην πραγματικότητα μια τέτοια πράξη δημιουργεί κινδύνους για τον όποιο περαστικό έχει την ατυχία να περάσει από κάτω.

Οι κάτοικοι της περιοχής καλούνται επίσης να βιντεοσκοπούν τους αστυνομικούς, να εναντιώνονται σε προσαγωγές – συλλήψεις και να μοιράζονται με τους συναγωνιστές πληροφορίες για τις καθημερινές κινήσεις της αστυνομίας.

Αναλυτικά, το κείμενο της “Συνέλευσης ΕΝΑΝΤΙΑ στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ” αναφέρει:

Κάλεσμα στήριξης – συμμετοχής στην αντίσταση, που διακινείται στη γειτονιά των Εξαρχείων αυτές τις μέρες:
ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
Οι συγκρούσεις με τις δυνάμεις καταστολής ανοίγουν δρόμους και ορίζοντες για την καταστροφή του καθεστώτος καταπίεσης κι εκμετάλλευσης.
Το σπάσιμο της αστυνομικής κατοχής στις γειτονιές απελευθερώνει εδώ και τώρα εδάφη αυτοοργάνωσης ενός κόσμου ελευθερίας, κοινότητας και ισότητας.
Η κοινωνική ισχύς απέναντι στην κρατική καταστολή θεμελιώνεται στην μαχητική αλληλεγγύη.
Συμμετέχοντας στην αντίσταση χτίζουμε τη συλλογική αυτοδιεύθυνση.
… μπορείς κι εσύ :
να ανοίξεις την πόρτα της πολυκατοικίας ή και του σπιτιού σου σε αυτούς που καταδιώκονται από τους μπάτσους.
να δόσεις πρόσβαση στην ταράτσα, για τους διαδηλωτές.
να πετάξεις μια (άδεια) γλάστρα από το μπαλκόνι.
να βγάλεις έναν κουβά με νερό για την εξουδετέρωση των χημικών.
να προσφέρεις νερό, διάλυμα malox σε βαποριζατέρ (1/2 νερό) ή riopan στους πληγέντες από τα χημικά.
να προσφέρεις πρώτες βοήθειες και προστασία στους τραυματίες.
να βγεις στον δρόμο και να σταθείς απέναντι στους κρατικούς δολοφόνους.
να επικοινωνήσεις με άλλους γείτονες και διαδηλωτές, να συγκεντρωθείτε και να συντονιστείτε.
να συμβάλεις στην ανέγερση οδοφραγμάτων και στη διάθεση «πυρομαχικών» με ότι αχρείαστο αντικείμενο υπάρχει.
να βιντεοσκοπήσεις τη δράση των κατοχικών μονάδων και να δημοσιοποιήσεις τις βαρβαρότητές τους σε μέσα αντιπληροφόρησης (χωρίς να φαίνονται πρόσωπα διαδηλωτών).
να εναντιωθείς σε προσαγωγές-συλλήψεις.
να παρατηρείς την καθημερινή κίνηση της αστυνομίας και να μοιράζεσαι τις πληροφορίες με τους συναγωνιστές.
να εμψυχώνεις όσους μάχονται.
να κάνεις ότι άλλο μπορείς να φανταστείς για να συμβάλεις στον αγώνα.
να οργανωθείς σε δομές αντίστασης και να συνδιαμορφώσεις τις συλλογικές στρατηγικές της.

ΣΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ,
για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ
ΤΙΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Σιγα μην ανοιξουμε τα σπιτια μας στους ναρκομανεις εγκληματιες των εξαρχειων
    Και ο δολοφονος του Ζαφειροπουλου στα εξαρχεια βρηκε καταφυγιο πριν συλληφθει
    Να ανοιξετε εσεις τα δικα σας απλυτα αποβρασματα της κοινωνιας

  2. Εγώ θα σας δίνω στην αστυνομία στεγνά και αντί για κουβά με νερό θα σας έχω κουβά με σκατά να βάλετε στα μούτρα σας να μην φαίνεστε και την πόρτα μου θα τη βρείτε ερμητικά κλειστή.

  3. Κατοικοι βοηθηστε να καψουν τη γειτονια σας,τα σπιτια σας,και μετα τα αναρχοαπλυτα θα πανε εκαλη και κηφισια που μενουν,κι εσεις θα μεινετε στα μιζερα οπως τα εχουν καταντησει εξαθλια,παρεα με τα χημικα και τις καταστροφες που θα αφησουν πισω τους τα χαιδεμενα των συριζεων.

  4. Ναι,κατοικοι βοηθηστε τα αναρχοαπλυτα να καψουν τη γειτονια σας και μετα καθιστε στα μιζερα εξαρχεια οπως τα εχουν καταντησει,αυτοι θα γυρισουν στην εκαλη και στη κηφισια που μενουν,μακρια απο τα χημικα,τις καταστροφες και το χαος που δημιουργησαν.

  5. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΤΕΣ…ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ…ΒΑΣΙΚΑ ΣΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΣΕΟΣ(ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ ΔΛΔ) ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ!ΟΥΣΤ ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΕΞΑΧΡΕΙΩΝ ΘΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ…ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΗ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΦΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ!ΠΕΤΑΧΤΕ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΑΜΝΕΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ-ΤΕ ΣΚΑΤΑ+ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΠΤΟΝ ΘΕΟ!

  6. ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΞΑΧΡΕΙΩΝ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΕΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΑΓΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΝΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΠΑΛΤΑ-ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ…ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗ ΠΑΤΗΣΙΩΝ…ΠΑΛΟΥΚΩΣΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ+ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΤΑ….ΣΦΑΧΤΕ 10 10 ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

  7. χαχα θυμάστε την ομαδα υψηλής αστυνόμευσης όταν ανακοίνωνε ομάδες αντιχουλιγκανς ; τα έχουν τρελάνει στο ξύλο τα αναρχοαπλυτα , γιαυτό πετάνε μολοτοφ καθε βραδυ και ζητανε βοήθεια , ξερω καλα απο φιλαρακι γνωστο σε καφετερια εκει

  8. …οι κατοικοι των εξαχρειων …τι απαντουν;

  9. ΤΡΕΛΛΑ,,,———– ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΦΟΒΟ ————- ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ……ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΤΣΗ-ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ………………………..
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ-ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ indymedia,ΠΟΥ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑ —-
    —-Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ….
    EΞΩ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ……………….
    ΖΗΤΩ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΑΣ ——Τζωρτζ Σόρος —— ,,,===== —-,,,,ΜΙΣΘΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ…..
    ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΜΥΑΛΟΣ ΟΧΛΟΣ ΑΠΟ ΙΝΣΤΡΑΧΤΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΩΝ ΔΗΘΕΝ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ………….
    ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,,,——ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ,ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ…………..——(ΛΕΩ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 97%ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ-ΔΕΝ-ΔΕΝ- ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΡΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ-ΠΛΑΝΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ- ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ),——–
    ——
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΘΑΝΕ ..Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΒΟΡΑ ΣΤΑ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΑ ΦΥΛΑ.ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ–ΒΙΑΖΟΥΝ–ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ —ΤΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ-ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ–,,,,,,,,,,,,,,ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ–,,,.,,,,ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΕΙΟΥ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ,,—.,,ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΘΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ,—–,,,-ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΕΣ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ , ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…..
    —-

    1. Ποιός θα κλείσει το Indymedia, ο Σύριζα;
      Όσο και να παραπονιόμαστε και να πληκτρολογούμε κείμενα, εάν δεν οργανωθούμε δεν κάνουμε τίποτα.
      Δεν υπάρχει και κόμμα ικανό που να εκπροσωπήσει βέβαια τον λαό.

Comments are closed.